</p><p></p><p>Gal kam pravers, aš jau irgi linkstu manyti, kad kaltas ne padidėjęs, o sumažėsjęs rūgštingumas, o simptomai panašūs prie abiejų būna.
</p><p></p>
Man padeda natūralus actas. Radau straipsnį,kad galima gerti jo vakare.Rytą ,pries valgy ,turiu gerti vaistus nuo skydliaukes,tai man patogiau.Manau,veiksmingiausias gydymas tinkama dieta,krūtineles sriuba ir t,t.Kosulį stpresnį naktį malšinu gurksteledama šaltalankio aliejaus.Teko panaudoti virskinimo fermentų.Dar vienas dalykas.Viena moteris patarė miegoti ant kairio šono.Kai yra paūmejimas,tai gal tas ir nepadeda.Bet dabar,kai visai neblogai jaučiuosi,pabandius paguleti ant desiniojo,po 5 minučių pradedu koseti.Tokiu atveju dabar man užtenka sukramtyti frutino tablete ar dvi,irgi numalšina bekylantį kosulį.Dariau tą sodos testą,tikrai nesulaukiau to atsirųgimo,kas rodo mažą rugstingumą. Labai pabloginau padetį,kai paskaičiusi apie naudą,pameginau gerti vandenį su citrina.Tai,kokie produktai ,daržoves yra parašyta tinkami,taip ir yra.Pomidorų reikia saugotis,žiemą tą pačia krutinele valgyti, geriausia nusipirkus salotų gūže.Tai tiek mano pastebejimų.Net su bananais reikia atsargiai,kai yra paūmejimai,su obuoliais,nors nusilupti juos reikia.