Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir panašios bėdos

As dar kreipiuosi i jus.o jims prie gerlo skauda kairej ar desinej pusej po sonkauliu lanku?nes man uzeina toks maudimas.jau prisigalvoju kad kasa streikuoja.bet neuzeina skausmo priepuoliu.tik maudimas.net vandens atsigerus atsirugstant kyla i virsu..

Atsakyti
QUOTE(barbyte26 @ 2018 10 01, 19:26)
<p>As dar kreipiuosi i jus.o jims prie gerlo skauda kairej ar desinej pusej po sonkauliu lanku?nes man uzeina toks maudimas.jau prisigalvoju kad kasa streikuoja.bet neuzeina skausmo priepuoliu.tik maudimas.net vandens atsigerus atsirugstant kyla i virsu..</p>

Skauda visur ir žarnyną net kartais
Atsakyti
Buvau pas gastro.. Israse man Eglonyl .
Paskaicius lapeli as jo gerti nenoriu. Lietuviskai lapelis apitustis. Skaiciau rusiskai ir plaukai siausesi..

Niekam neteko ji gerti?

prie to kad gydytojas sake kad siuo metu pas mane pagrindinio simptomo GERL ner (atpilinejimas)
aisku ner... as jau n metu nebevartoju gliuteno ir ta jam pasakiau. pagyre. bet va.. toks vaistas unsure.gif
Atsakyti

Nustatyta man letinis gastritas, dar parasyta motorika neaktyvi, zidineliai su atrofijos lopineliais.

cia jau labai blogai? nes siaip pozymiai tai labai panasus i letini kasos pankreatita. 

Ir noriu paklausti, ar gali nuo skrandzio uzeiti durimas toks kaip su buku daiktu krutines lastoje zemutineje dalyje, bet krutineje,o ne ties skrandziu? biski issigandes esu del stenokardijos, bet nedusino, bet skaudejo ir zandikauli. tai metausi tarp neuralgijos, stenokardijos, GERL.

Ir ar geriat kasnors iberogast? o gal kazka geresnio zinot? 

Taip pat ar butina gerti visa laika nolpaza ir pan? ar butina tik trumpam panaudoti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleLTU: 09 spalio 2018 - 11:59
QUOTE(jaicy @ 2018 10 05, 15:54)
Buvau pas gastro.. Israse man Eglonyl .
Paskaicius lapeli as jo gerti nenoriu. Lietuviskai lapelis apitustis. Skaiciau rusiskai ir plaukai siausesi..

Niekam neteko ji gerti?

Paskaičiau pavadinimą, galvoju, kur man girdėtas biggrin.gif Taip, gėriau, buvo išrašytas. Nei jis man pakenkė, nei nuo jo pagerėjo...

QUOTE(EgleLTU @ 2018 10 09, 13:57)
<p>Nustatyta man letinis gastritas, dar parasyta motorika neaktyvi, zidineliai su atrofijos lopineliais.</p>
<p>cia jau labai blogai? nes siaip pozymiai tai labai panasus i letini kasos pankreatita. </p>
<p>Ir noriu paklausti, ar gali nuo skrandzio uzeiti durimas toks kaip su buku daiktu krutines lastoje zemutineje dalyje, bet krutineje,o ne ties skrandziu? biski issigandes esu del stenokardijos, bet nedusino, bet skaudejo ir zandikauli. tai metausi tarp neuralgijos, stenokardijos, GERL.</p>
<p>Ir ar geriat kasnors iberogast? o gal kazka geresnio zinot? </p>
<p>Taip pat ar butina gerti visa laika nolpaza ir pan? ar butina tik trumpam panaudoti</p>

O ką gydytojai sako? Kokius tyrimus toliau skiria?
Kiek laiko Nolpazą geriat? Ir kokia dozė? Visumoj ilgokai geriamas, apie pusmetį...Jei lėtinis gastritas, reikia išsiaiškinti, ar nėra tos skrandžio bakterijos-Helikobakterio.
Atsakyti

Sveiki, jungiuos ir as i bureli. Pries 2 metus rijau zarna ir nustate GERL, tada buvo didelis paumejimas. Viskas sutapo su artimo zmogaus mirtimi, nerviskai man viskas prasidejo. Ir po to karto, tik koks stresas, ir uzeina .... dabar vel ... glvoju, gal verta eiti issitirti dar karta? Geriu ryte Osmeprozoli, ir vakare Ranitidina. Nepasakyciau, kad man gereja. Galdaugiau mityba reikia ziuret ? Man tas guzas gerkleje istisai jauciamas, ir vis tas noras kazka isspjaut ... rytais gleives issispjaudau, kazkoks siaubas. Ar yra dar kam taip? kokiu patarimu turetumet?

Atsakyti
Man jokie omeopr. ir t.t. nepadeda. Dexilantas irgi ne stebuklas. Zulbex geriausiai veikia iš to, ką išbandžiau.
Atsakyti
QUOTE(EgleLTU @ 2018 10 09, 12:57)
<p>Nustatyta man letinis gastritas, dar parasyta motorika neaktyvi, zidineliai su atrofijos lopineliais.</p>
<p>cia jau labai blogai? nes siaip pozymiai tai labai panasus i letini kasos pankreatita. </p>
<p>Ir noriu paklausti, ar gali nuo skrandzio uzeiti durimas toks kaip su buku daiktu krutines lastoje zemutineje dalyje, bet krutineje,o ne ties skrandziu? biski issigandes esu del stenokardijos, bet nedusino, bet skaudejo ir zandikauli. tai metausi tarp neuralgijos, stenokardijos, GERL.</p>
<p>Ir ar geriat kasnors iberogast? o gal kazka geresnio zinot? </p>
<p>Taip pat ar butina gerti visa laika nolpaza ir pan? ar butina tik trumpam panaudoti</p>

O kaip gydytojai komentavo ? Pagal aprašymą Jums visų pirma reiktų gydyti skrandžio uždegimą, o kas Jums išrašė gerti Nolpaza, ar nustatytas gerl ? Nes prie Jūsų diagnozės, Nolpazos gerti nepatartina, ji plonina gleivinę, uždegimo negydo, o pas jus ir taip atrofijos lopinėliai, "aptingęs" skrandis. Ir aišku turėjo ištirti ar nėra Helicobakterijos.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2018 10 13, 18:31)
O kaip gydytojai komentavo ? Pagal aprašymą Jums visų pirma reiktų gydyti skrandžio uždegimą, o kas Jums išrašė gerti Nolpaza, ar nustatytas gerl ? Nes prie Jūsų diagnozės, Nolpazos gerti nepatartina, ji plonina gleivinę, uždegimo negydo, o pas jus ir taip atrofijos lopinėliai, "aptingęs" skrandis. Ir aišku turėjo ištirti ar nėra Helicobakterijos.

Man atrodo, kad skiria protonų siurblio inhibitorius gastritui gydyti hmm.gif Reikia sumažinti rūgštie gamybą, kad skrandis pats galėtų apgyti, kito gydymo nelabai ir yra, nebent yra bakterija, tada reikia ją naikinti.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2018 10 14, 18:30)
Man atrodo, kad skiria protonų siurblio inhibitorius gastritui gydyti  hmm.gif Reikia sumažinti rūgštie gamybą, kad skrandis pats galėtų apgyti, kito gydymo nelabai ir yra, nebent yra bakterija, tada reikia ją naikinti.

Čia gal labiau kai yra opos, tada mažina rūgšties gamybą, o gastritas tai jis būna ivairaus pobūdžio, o prieš tai apibudintai buklei manau visokios nolpazos ir pan ne i naudą.
Atsakyti
siaip tai jo. Lietuviai niekada netyria ar sumazejes ar padidejes rugstingumas, ir visi kazkokodel nusprendzia kad jis padidejes ir reikai ji mazinti. Tas nera tiesa, todel daugeliui ir nesusitvarko GERL.

pasiskaitykite uzsienio straipsnius- ten kaip tik sako kad prie GERL daugeliui sumazejes rugstingumas, ir kad gerai virskintu ir nekiltu viskas i virsu - reikia ji didinti, pepsinu ir HCI .
As geriu pepsina, man super veikia, ypac jei pavartoju baltymus.

Atsakyti
Pati pagal potyrius įsitikinau,kad mano rugstingumas nedidelis,nes turinys skranžio kyla ne surųgstintas.jei sugriesijau ir vakare suvalgiau sausainių,tai ir kyla saldesis.Jau savaitė vakare,valandą pries miegą,geriu naturalų obuoliu actą.Šaukstelis-2 puodeliui silto vandens.Atrodo,į sveikatą
Atsakyti