Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(garbane @ 2015 12 30, 11:15)
Laba diena 4u.gif
Apie Naujuju stala snekat,o as tiek privalgiau pries Kaledas,po Kaledu,tai nenoriu nieko gaminti,pirkti ir ruosti,nes zinau kad vel suvalgysiu biggrin.gif  AS APSIRIJELE  essen.gif  essen.gif BET KAIP VISKAS SKANUUUUUUUUUUU biggrin.gif

Tiek dienu neribojus maisto labai sunku sustoti,nematet kur mano valia pabego?

nuejo maniskes ieskot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 09:37)
tai as cia per sitas 4 laisvas zadu spintas iskraustyt, Mb isgriaus, perdazys, nes iki sausio 10d ateina miegamojo lova  biggrin.gif  as tai ka, daugiau vadovauju, is manes darbininke jau nekokia  biggrin.gif  noriu dar spintos per visa siena su veidrodziais stumdomomis durimis, kazi daug kainuoja  rolleyes.gif
zinau, kad anksti, bet as jos jau taaaaaaip laukiu  wub.gif  na kita penktadieni i pasimatyma varysiu, bent tiek  wub.gif  tik kelinta nakti sapnuoju, kad berniuka turiu, tikiuosi tarp koju niekas neuzaugo hihihi.gif

nu tu tai bite darbininke,vis kazka darai,eini,leki...nepervark tik 4u.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 10:07)
leidzia, neverkia tik kad maitint reikia  smile.gif miego trukuma jauciu  ax.gif
jau db gerai, buvo viena nukramtes, bet susigydziau, abai tik padidejo, joks paltas priesnestuminis nesusisega per juos  doh.gif
jo ipratau ax.gif  skraidau ant sluotos,  susivelus su treningais arba chalatu ir dar pikta kai velnias  lotuliukas.gif bet sako tik pirmas menuo toks  biggrin.gif
apeina lanku biggrin.gif o kai verkia isvis i kita kambari isvaro, per senas jau tokiom atrakcijom  biggrin.gif

buvom snd pas daktare, tai priaugo vyras 500gr per pora sav thumbup.gif  o tiek parinausi kad pieno mazai  blush2.gif

Atrodo tik su pilvuku buvai,o jau pora savaiciu praejo po gimdymo wub.gif
Musu kate puldavo ginti vaikelio,jei jis tik pravirkdavo,labai saugojo.
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 12 30, 11:17)
nuejo maniskes ieskot  lotuliukas.gif

jei savo rasi,tai ir mano parvaryk namo 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Valia laukia TO pirmadienio laugh.gif Bijo grįžt lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif

Kavytės ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2015 12 30, 12:20)
nu tu tai bite darbininke,vis kazka darai,eini,leki...nepervark tik 4u.gif

ne man vietoj sedet biggrin.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 12:21)
Kavytės ?  mirksiukas.gif

arbatos atsinesiau bigsmile.gif kada pasirodysi? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

vyras pripirko saliutu, o kas bus valgyti dar nesugalvojau smile.gif visai nera ikvepimo, nieko nesinori ax.gif geriausia buti panaudoti, kas pasilike saldytuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 09:28)
arbatos atsinesiau  bigsmile.gif  kada pasirodysi?  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Dar lovoj,eisiu tuoj pasitvarkyt naktinės šukuosenos ir pasirodysiu,jei kas matysis biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su arbata smile.gif darbe stumiu laiką, skaitau sm, knygą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 11:21)
Valia laukia TO pirmadienio laugh.gif  Bijo grįžt  lotuliukas.gif

Labas rytas  smile.gif

Kavytės ?  mirksiukas.gif

Kazkaip baisu,kad TAS pirmadienis neateina biggrin.gif
meluoju,jau vakar bandziau valgyt,o ne est.Siandien bandysiu irgi.
as su kava,jau baigineju 4u.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 11:28)
ne man vietoj sedet  biggrin.gif
arbatos atsinesiau  bigsmile.gif  kada pasirodysi?  bigsmile.gif

pastebejau biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(Anike* @ 2015 12 30, 11:29)
Sveikos,

vyras pripirko saliutu, o kas bus valgyti dar nesugalvojau  smile.gif  visai nera ikvepimo, nieko nesinori  ax.gif  geriausia buti panaudoti, kas pasilike saldytuve  smile.gif

maniskis irgi visad nusiperka,o man gaila pinigu saliutams ax.gif ir kazkaip bijau as ju,man jie pavojingi atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 12 30, 12:29)
vyras pripirko saliutu, o kas bus valgyti dar nesugalvojau  smile.gif  visai nera ikvepimo, nieko nesinori  ax.gif  geriausia buti panaudoti, kas pasilike saldytuve  smile.gif

man irgi nesinori nieko, bet vis tiek kazko reikia biggrin.gif ir man dar porai dienu pagalvoti, nes pardes nedirbs biggrin.gif

cia kaip per Kaledu ilgaji savaitgali, dejo MB i vonia plokstes, pritruko kazkokiu spec varztu - 6 vnt biggrin.gif nu ir vsio, darbai sustojo, nes 4d niekas nedirba lotuliukas.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 12:30)
drinks_cheers.gif  Dar lovoj,eisiu tuoj pasitvarkyt naktinės šukuosenos ir pasirodysiu,jei kas matysis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(tobula audra @ 2015 12 30, 12:30)
Ateinu su arbata  smile.gif  darbe stumiu laiką, skaitau sm, knygą biggrin.gif

ka skaitai? bigsmile.gif as siandien irgi galejau atsinesti, nes darbo 0 doh.gif Inikau i 'Donora', bet jau 23.00 prisiverciu padeti ir eiti miegoti, nes rytais ir taip kosmaras atsikelti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2015 12 30, 12:31)
maniskis irgi visad nusiperka,o man gaila pinigu saliutams ax.gif ir kazkaip bijau as ju,man jie pavojingi atrodo.

mes gyvenam toj teritorijoj, kur negalima saudyti, ale dar centrui priklausom miestelio biggrin.gif tai visos imones metasi vienam fejerverkui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2015 12 30, 11:31)

As tai pagalvojau, kad bernams vis siokia tokia atrakcija keli saliutai, o vyras daugiau paeme doh.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 11:35)
man irgi nesinori nieko, bet vis tiek kazko reikia  biggrin.gif  ir man dar porai dienu pagalvoti, nes pardes nedirbs  biggrin.gif

cia kaip per Kaledu ilgaji savaitgali, dejo MB i vonia plokstes, pritruko kazkokiu spec varztu - 6 vnt biggrin.gif nu ir vsio, darbai sustojo, nes 4d niekas nedirba  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ka skaitai?  bigsmile.gif  as siandien irgi galejau atsinesti, nes darbo 0  doh.gif  Inikau i 'Donora', bet jau 23.00 prisiverciu padeti ir eiti miegoti, nes rytais ir taip kosmaras atsikelti  biggrin.gif
Papildyta:

mes gyvenam toj teritorijoj, kur negalima saudyti, ale dar centrui priklausom miestelio  biggrin.gif  tai visos imones metasi vienam fejerverkui  thumbup.gif

mano vyrai jau po truputi panikuoja, kad saldytuvo nepapildau, bet as rami, su fantazija dar ir maza baliu butu galima padaryti biggrin.gif

Apie ka knyga, idomi?

Gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
Mano valia irgi isejo, jauciu miske pasiklydo doh.gif per sventes nerijau tai po svenciu pora kilu uzsimeciau, ech biggrin.gif
Atsakyti
5meilės kalbos smile.gif dabar lauke, šalta..pirksiu ugsus turbūt smile.gif aną žiemą turėjau, nesušalau thumbup.gif
Atsakyti