Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 16:24)
uzjauciu, fuj tie tinimai , man dar netinka ziedas sad.gif per sanari nelenda  doh.gif kazin cia laikina ar jau su visam  verysad.gif

ai as kazkaip nesureiksminu to, va jei netirptu ranka, tai sakyciau TOBULAS nestumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 12 30, 14:46)

as tai toliau mezgu, prisipirkau tu siulu  smile.gif

ka mezgi ? bigsmile.gif as turiu zydru siulu su pukiuku, nzn kaip vadinasi biggrin.gif bet nebeturiu laiko ir nzn ka daryt is ju verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 15:25)
ai as kazkaip nesureiksminu to, va jei netirptu ranka, tai sakyciau TOBULAS nestumas  bigsmile.gif

kai didesniu nepatogumu yra tai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 15:20)
tikrai idomi knyga, rekomenduoju  4u.gif

as irgi neauksta, bet beveik po 3m Norgej, kazi ar sugebeciau su aukstakulniais per sniega varinet  biggrin.gif  o db kai koja patinus truputi, tai tiek vieni, tiek kitai - kaifas  biggrin.gif

ka mezgi?  bigsmile.gif

Patinka man tokios knygos kur kazka naujo suzinai, romanu tai beveik neskaitau, nebent kokie istoriniai ar pan. ax.gif

Suprantama smile.gif 4u.gif

Sau megztini, bet paprastu rastu, nes siulai ir taip pakankamai margi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 12 30, 14:18)

Per sventes nepersivalgem ir del to dziaugiuosi, svoris irgi visai mane tenkina Pagaliau priekyje 70kg pamaciau  lotuliukas.gif To laukiau apie 3metus ir 7-8men  lotuliukas.gif

kokia Tu saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif reikes vytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2015 12 30, 16:30)

Sau megztini, bet paprastu rastu, nes siulai ir taip pakankamai margi  ax.gif

lauksim pasirodant bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 16:30)
kai didesniu nepatogumu yra tai taip  smile.gif

ai kai paskaitom kiek kitos vargsta, tai sakau, kad laimes kudikis esu bigsmile.gif eisiu kt savaite ir pas gydytoja, ir i echo pas akusere, gal pavyks issidereti koki fizioterapeuta del tos rankos biggrin.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 16:34)
reikes vytis  biggrin.gif

man irgi biggrin.gif Jau samanta out is zaidimo, serena irgi ant plauko kabo biggrin.gif

ai nzn arvakar gyriausi, bet parsinesiau poka vaikuciui dovanu is pardes bigsmile.gif buvo milteliu, dregnu serveteliu, bodis, avent soske, pampiu, sampuna bigsmile.gif ir kas svarbiausia, nei milteliu, nei pampiu, nei sampuno, nei dregnu serveteliu dar neturejau nusipirkus biggrin.gif zodziu jau pasiruosus, beliko skalbti, lyginti ir laukti biggrin.gif
Papildyta:
Spaliuke, koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif pavydziu, kad fotkinti moki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 15:39)
lauksim pasirodant  bigsmile.gif
Papildyta:
ai kai paskaitom kiek kitos vargsta, tai sakau, kad laimes kudikis esu  bigsmile.gif  eisiu kt savaite ir pas gydytoja, ir i echo pas akusere, gal pavyks issidereti koki fizioterapeuta del tos rankos  biggrin.gif

man irgi  biggrin.gif  Jau samanta out is zaidimo, serena irgi ant plauko kabo  biggrin.gif 

ai nzn arvakar gyriausi, bet parsinesiau poka vaikuciui dovanu is pardes  bigsmile.gif  buvo milteliu, dregnu serveteliu, bodis, avent soske, pampiu, sampuna  bigsmile.gif  ir kas svarbiausia, nei milteliu, nei pampiu, nei sampuno, nei dregnu serveteliu dar neturejau nusipirkus  biggrin.gif  zodziu jau pasiruosus, beliko skalbti, lyginti ir laukti  biggrin.gif

jooo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

na bet yra, yra dar metanciu ax.gif

kaip faina thumbup.gif mes avom irgi ligoninej, dar net neziurejau normaliai ko ten prideta ax.gif musu vaikas pagaliau rubus priaugt pradejo, o tai skendo visuose biggrin.gif doh.gif
jau 2 men beliko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 15:42)
Spaliuke, koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pavydziu, kad fotkinti moki  rolleyes.gif

aciu 4u.gif atkentes vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 16:46)
kaip faina  thumbup.gif mes avom irgi ligoninej, dar net neziurejau normaliai ko ten prideta  ax.gif musu vaikas pagaliau rubus priaugt pradejo, o tai skendo visuose  biggrin.gif  doh.gif
jau 2 men beliko  thumbup.gif

a tai kam tokiu dideliu prisipirkai? biggrin.gif
aha, mazai wub.gif bet dar visos 5 darbo savaites unsure.gif nors sitos paskutines dvi labai greit praejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 16:07)
a tai kam tokiu dideliu prisipirkai?  biggrin.gif
aha, mazai  wub.gif  bet dar visos 5 darbo savaites  unsure.gif nors sitos paskutines dvi labai greit praejo  biggrin.gif

56 dydzio, 50 mazai turejau biggrin.gif
prabegs greit, o kai atostogausi dar greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Kepu triušį,dukra taip įdomiai į jį pažiūrėjo,kad įtariu jog nevalgys vargšo triušelio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 16:58)
Kepu triušį,dukra taip įdomiai į jį pažiūrėjo,kad įtariu jog nevalgys vargšo triušelio hihihi.gif

biggrin.gif

per kiek numetei iki 69 ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 15:02)
biggrin.gif

per kiek numetei iki 69 ?  ax.gif

Nuo 99 ? biggrin.gif Ar dabar ?
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 17:03)
Nuo 99 ?  biggrin.gif  Ar dabar ?

dabar smile.gif
Atsakyti