Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

As irgi aukstakulnius jau pamirsus, ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuoti kiek buvau apsiavusi aukstakulnius biggrin.gif
Dabar Uggsai eina i trasa lotuliukas.gif
MB parsinese is darbo lauktuviu DIDELE deze saldainiu, bus ryt prie sampaniuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 15:05)

Vasarą dar svėriau daugiausiai 74.8 kg ,paskui pamažu (pirmyn-atgal) iki ~72 kg
Ir kažkur nuo spalio vidurio iki Kalėdų 3 kg numečiau. Bet gi aš pliuso 2 kg turiu biggrin.gif
Naiviai tikiuos,kad iki kito penktadienio vėl bus 69 kg. O dar kursai po darbo laukia,iš kurio testas bus,tai vėl negalėsiu valgyt doh.gif Žodžiu stresinė savaitė laukia.
Atsakyti
MB parveža iš kito miesto kraujinių vėdarų thumbup.gif kaip faina, kad tokią akimirką apie mane pagalvojo wub.gif žadėjau lengvą vakarienę valgyt, bet neiškentėsiu iki ryt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 12 30, 15:07)
As irgi aukstakulnius jau pamirsus, ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuoti kiek buvau apsiavusi aukstakulnius biggrin.gif
Dabar Uggsai eina i trasa  lotuliukas.gif
MB parsinese is darbo lauktuviu DIDELE deze saldainiu, bus ryt prie sampaniuko lotuliukas.gif

Aš į svečius ir per šventes su aukštakulniais,bet visad įsimetu patogius batus biggrin.gif

Pas mus kiek saldumynų swoon.gif Bet prie šampės man netinka schmoll.gif Prie šampės braškių nusipirkau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 12 30, 17:07)
Dabar Uggsai eina i trasa  lotuliukas.gif

kaip noriu uggsu arba timberlandu ax.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 17:10)
Vasarą dar svėriau daugiausiai 74.8 kg ,paskui pamažu (pirmyn-atgal)  iki ~72 kg 
Ir kažkur nuo spalio vidurio iki Kalėdų  3 kg numečiau. Bet gi aš pliuso 2 kg turiu  biggrin.gif
Naiviai tikiuos,kad iki kito penktadienio vėl bus 69 kg. O dar kursai po darbo laukia,iš kurio testas bus,tai vėl negalėsiu valgyt  doh.gif  Žodžiu stresinė savaitė laukia.

startuosiu su panasiu svoriu, tai delioju plana biggrin.gif
numesi greit ta kaledini pliusa, kokie kursai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 17:10)
Vasarą dar svėriau daugiausiai 74.8 kg ,paskui pamažu (pirmyn-atgal)  iki ~72 kg 
Ir kažkur nuo spalio vidurio iki Kalėdų  3 kg numečiau. Bet gi aš pliuso 2 kg turiu  biggrin.gif
Naiviai tikiuos,kad iki kito penktadienio vėl bus 69 kg. O dar kursai po darbo laukia,iš kurio testas bus,tai vėl negalėsiu valgyt  doh.gif  Žodžiu stresinė savaitė laukia.

Tokia savaite pades labai svoriu pakristi mirksiukas.gif Bent man dabar pasikeites gyvenimo ritmas labai padejo. O plius dabar kai sveciuose yra anyta tikrai ne dietiskai maitinames, bet svoris 1-1,5kg tai pakyla tai nukrenta jei diena aktyvesne buna. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 17:14)
Aš į svečius ir per šventes su aukštakulniais,bet visad įsimetu patogius batus  biggrin.gif

Pas mus kiek saldumynų swoon.gif  Bet prie šampės man netinka  schmoll.gif  Prie šampės braškių nusipirkau  wub.gif

Pas mus tokių progų į svečius nelabai daug yra arba aplinka ne ta lotuliukas.gif Sekmadieni važiavom į Oslą pas MB pusseserę, tai apsirengusi megzta suknute ir 100denu pėdkelnėmis jaučiausi kaip į balių atvažiavusi. doh.gif lotuliukas.gif
Čia visi labai paprastai rengiasi. O kad ir vyro darbo kalėdiniame baliuje pasipuošusiu vienetai buvo. lotuliukas.gif Aišku kartais gerai iš minios išsiskirti, o kartais to net nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 15:26)
kaip noriu uggsu arba timberlandu  ax.gif
startuosiu su panasiu svoriu, tai delioju plana  biggrin.gif
numesi greit ta kaledini pliusa, kokie kursai ?  bigsmile.gif

Ugsų norėčiau tik nebent su kailiu ir trumpų biggrin.gif O timberlandai primena vyro darbinius batus hihihi.gif Mačiau daug merginų jais puošiasi biggrin.gif
Nukris svoris ir be plano tau mirksiukas.gif Tiesiog nevalgyk kaip už du biggrin.gif
Reikia dėl darbo išklausyt kursus kažkokius,keturias valandas blink.gif Jei testo neišlaikysiu,vėl reiks išklausyt tuos pačius kursus swoon.gif
Atsakyti
Meniu
pusr. juoda arbata su citr, med, sumustinis- juoda duona, sviestas, saliami, obuolio skilt;
balinta kava, 1 rieke batono su nutella
piet. idaryta paprika ryziais ir farsu, pora bulviu; balinta kava, surelis
vak. j. arbata, obuolio, apelsino salotos su jogurtu
Atsakyti
pusryčiai- sauja anakardžio riešutų, kava su pienu ir cukrumi, sausainis
pietūs- dubenėlis kopūstų sriubos, juodos duonos riekė, 250g vištienos, burokėlių salotos su aliejumi, 10 alyvuogių
vakariėnė- kraujiniai vėdarai su šaukštu grietinės

vakarienė ryškiai per soti, dabar apsunkusi labai, bet tokia laimė kelis kartus per metus tik pasitaiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula audra: 30 gruodžio 2015 - 19:42
QUOTE(Barbaškė @ 2015 12 30, 18:00)
Ugsų norėčiau tik nebent su kailiu ir trumpų  biggrin.gif  O timberlandai primena vyro darbinius batus hihihi.gif Mačiau daug merginų jais puošiasi  biggrin.gif
Nukris svoris ir be plano tau  mirksiukas.gif  Tiesiog nevalgyk kaip už du  biggrin.gif
Reikia dėl darbo išklausyt kursus kažkokius,keturias valandas  blink.gif  Jei testo neišlaikysiu,vėl reiks išklausyt tuos pačius kursus swoon.gif

kad nekrenta be plano smile.gif)
man reik ne puostis, o su vezimu po miskus varinet geru, siltu batu smile.gif) o vyrisku batu skyriuj tai seip patys graziausi batai buna biggrin.gif

islaikysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2015 12 30, 20:59)
man reik ne puostis, o su vezimu po miskus varinet geru, siltu batu smile.gif) o vyrisku batu skyriuj tai seip patys graziausi batai buna biggrin.gif

as irgi i timberlandus ziuriu unsure.gif ir ispardavimai tuoj prasides, bet bijau pirkti, nes koja patinus, paskui kris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 12 30, 20:15)
as irgi i timberlandus ziuriu  unsure.gif  ir ispardavimai tuoj prasides, bet bijau pirkti, nes koja patinus, paskui kris  biggrin.gif

matuokis su plona kajonaite, o poto storesnę galėsi dėtis smile.gif
Atsakyti