Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

[quote=spaliuke29,2016 01 02, 11:21]
baikit, kad buciau neatitrukus tai db mest nieko nereiktu ... saldumynai ir man koja pakiso, valgyciau ir db sokolada kalnais,nes labai truksta energijos, bet vaika beria .... pasimegauk kol gali 4u.gif
Savikritiškumo žiūriu tau netrūksta doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 02, 11:25)
Savikritiškumo žiūriu tau netrūksta doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif o taip

varysiu gastroliu vaika pamaitinus bigsmile.gif kazin masina uzsikursiu tiek laiko nejudinta ax.gif

gal turit knyga SUPERMAISTAS?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 02, 11:28)
lotuliukas.gif o taip

varysiu gastroliu vaika pamaitinus  bigsmile.gif kazin masina uzsikursiu tiek laiko nejudinta  ax.gif

kiek tavo vaikui metų? smile.gif kur lėksi?
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2016 01 02, 11:34)
kiek tavo vaikui metų? smile.gif  kur lėksi?

Kažkur apie 3 savaites biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Su Naujais 000059.gif wink_3.gif smile.gif Atšventėm gal ramiai bet to ir reikėjo tikėtis smile.gif

Spaliuke , atrodai puikiai thumbup.gif , norėčiau ir aš atrodyt taip kaip po pirmo nėštumo, bet nelabai realu nes jau 75 sveriu o sūnų gimdžiau sverdama 80. Svoris iš pradžių krito, vėliau vietoj stovėjo, o jau per 3 pastarasias savaites +2 priaugau.

NoTa , pailsėjai o dabar vėl griebi jautį už ragų thumbup.gif Stebiuosi tavo disciplina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 02, 11:43)
Kažkur apie 3 savaites  biggrin.gif  wub.gif

jaic koks mažas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 02, 11:44)
NoTa , pailsėjai o dabar vėl griebi jautį už ragų  thumbup.gif  Stebiuosi tavo disciplina smile.gif

Pailsėjau nuo ko? Maisto? Nea schmoll.gif Nebuvau aš stipriai vadžių atleidusi.
Daugiau sau gal saldmynu leidau pavalgyti. O šiaip kaip yprastai smile.gif
Tik noriu to ritmo, noriu laisvadienių, šilto maisto. Nes darbe, nėra kur šildytis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 01, 15:07)
galvos neskauda, bet va ant svarstykliu itariu uzlipt nedrisiu ir pirmadieni lotuliukas.gif
liuks atrodai spaliuke mirksiukas.gif  pritarsiu garbanei, atrodai geriau, nei uz kai kurias kitas, gimdziusias jau seniai biggrin.gif

as uzlipau,o bereikalo doh.gif biggrin.gif
kazkokia jautri pasidariau,veikia mane viskas aplinkui,nuotaiku kaita,oi oi

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 01 01, 15:46)
sveikos, su Naujais!!!!

ne, nesopa, labai kazkaip blaivus Nauji buvo smile.gif kaip niekad  lotuliukas.gif  kiba visus metus blaiva busiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano irgi blaivus thumbup.gif

Laba ryta 4u.gif Grazi dienele uz lango,saule zeme riedinejasi
Atsakyti
Oras atrodo liuksinis, eisim pasivaikščiot bigsmile.gif
grįžusi virsiu brokolių sriubą smile.gif
Atsakyti
nesuprantu kodel neleidzia cituot doh.gif
Olivute, kolkas daug nepriaugai tai manau ir nepriaugsi mirksiukas.gif man tai visa nestuma vienodai augo svoris, gal ir striju delto neatsirado g.gif
Masina uzsalus visiskai biggrin.gif doh.gif tai tik iki maxes pasivaiksciojau, o kaip sunku buvo skanumynu neprisipirkt blush2.gif
Varliukas miega tai prisipjausciau vaisiu ir kapucino pasidariau, geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 02, 12:28)
lotuliukas.gif o taip

varysiu gastroliu vaika pamaitinus  bigsmile.gif kazin masina uzsikursiu tiek laiko nejudinta  ax.gif

Aš turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2016 01 02, 14:11)

Ar verta pirkt?
Atsakyti