Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 02, 17:19)
Spaliuke, aš saviškį guldydavau ant rankos, pilvuku. Mano ranka jam ant pilvo būdavo. Šiek tiek jundavau pirštus, taip masažuodama pilvuką. Buvo pats geriausias būdas nusiraminti  smile.gif

Pabandysim 4u.gif kolkas tik guldem ant pilvo
Duodam espumizano lasiuku tai jam ju skonis labai patinka, taip skaniai laizosi wub.gif
Atsakyti

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 02, 17:20)
Mum ligoninej irgi sake galima viskas, bet su saiku smile.gif Bet vistiek kazkaip vengiu to kas man paciai pilva pucia

as irgi tokios nuomones, kad vengti reikia, to, kas tau paciai pucia pilva mirksiukas.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 02, 17:22)
drinks_cheers.gif  Su laiku pamatysi ir suprasi kas tinka, kas nelabai tavo kleckiuikui  wub.gif Nereikia čia klausyti ir lyginti visų prie vieno kurpaliaus doh.gif

Nota, cia ne visu lyginimas prie vieno kurpaliaus mirksiukas.gif moksliskai yra irodyta, kad motinos maistas vaiko diegliu neitakoja, tai kam save kosem kankint tada? maistas itakoja tik alergijas, bet ne dieglius, tai ne prie ko cia lyginimas. vietoj to, kad paciai nevalgyt visko, geriau mastyt, kaip padet tam maziukui, va kaip pati parasei, ant rankos guldydavai pilvuku, as dar masazuodavau ir kojytes prie pilvuko lankstydavau, kad issipuksetu, lasiukus isbandziau irgi visus, turbut kokie Lietuvoj yra prekiaujami ir kokius parsisiusti galima. laaaabai padejo gripe water, man tik jie issigelbejimas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 02, 17:30)
as irgi tokios nuomones, kad vengti reikia, to, kas tau paciai pucia pilva mirksiukas.gif
Nota, cia ne visu lyginimas prie vieno kurpaliaus mirksiukas.gif  moksliskai yra irodyta, kad motinos maistas vaiko diegliu neitakoja, tai kam save kosem kankint tada? maistas itakoja tik alergijas, bet ne dieglius, tai ne prie ko cia lyginimas. vietoj to, kad paciai nevalgyt visko, geriau mastyt, kaip padet tam maziukui, va kaip pati parasei, ant rankos guldydavai pilvuku, as dar masazuodavau ir kojytes prie pilvuko lankstydavau, kad issipuksetu, lasiukus isbandziau irgi visus, turbut kokie Lietuvoj yra prekiaujami ir kokius parsisiusti galima. laaaabai padejo gripe water, man tik jie issigelbejimas buvo smile.gif

Frofe, aš ne tave turėjau galvoje ir tavo pasisakymą biggrin.gif Aplamai viską.
Kas kaip norim, taip elgiamės, nesielgiam.
Į ką norim į tą tikim ar netikim.
Ir dar daugybė kitų dalykų biggrin.gif
Atsakyti
pusryčiai- sauja vynuogių, mandarinas, 20g juodojo šokolado, kava su pienu
pietūs- didelė porcija vištienos keptos kelogsuose, padažas, keli šaukštai salotų: salotos, vištiena, pievagrybiai, majonezas
vakarienė- 3samčiai brokolių sriubos : brokoliai, bulvės, morkos
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 02, 17:36)
Frofe, aš ne tave turėjau galvoje ir tavo pasisakymą biggrin.gif  Aplamai viską.
Kas kaip norim, taip elgiamės, nesielgiam.
Į ką norim į tą tikim ar netikim.
Ir dar daugybė kitų dalykų  biggrin.gif

nors nesutikciau, bet tebunie biggrin.gif tu sakai, nereik klausyt kitu, pati suprasi smile.gif vat butent, kad daznai mamos supranta paveluotai, ypac snekant apie pirmakartes, todel manau nuosirdus patarimas is salies kartais buna tikrai vertingas mirksiukas.gif kad man kas taip butu taip patarinejes, kiek as dabar suvokiau, kai jau saviske isauginau is kudikystes amziaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 02, 17:45)
nors nesutikciau, bet tebunie biggrin.gif  tu sakai, nereik klausyt kitu, pati suprasi smile.gif  vat butent, kad daznai mamos supranta paveluotai, ypac snekant apie pirmakartes, todel manau nuosirdus patarimas is salies kartais buna tikrai vertingas mirksiukas.gif kad man kas taip butu taip patarinejes, kiek as dabar suvokiau, kai jau saviske isauginau is kudikystes amziaus biggrin.gif

Turi pilną teisę nesutikti biggrin.gif

O, kad aš būčiau neklausius ir nekišus į save belekiek chalvos, kakavos doh.gif Valgyk mamyte, bus daug pieno doh.gif doh.gif Aham, kibirais doh.gif biggrin.gif
Dabar juokinga... Tada nebuvo. Nenorėdama valgiau, nes patarinėjo biggrin.gif Ir kaip gi tu žmogumi netikėsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 02, 10:59)
kodel bijai?smile.gif

svarstykliu bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 01 02, 18:14)
svarstykliu bijau biggrin.gif

Nebijok, jos nekanda. Tik gadina nuotaiką, pyktį ir liūdesį sukelia verysad.gif
Atsakyti
Labas,
Lietus...kur ta žiema ? biggrin.gif
Vakarui prisipirkau skanumynų blush2.gif braškių,mėlynių,aviečių,vynuogių,mandarinų,krevečių,šampaniuko lotuliukas.gif
Vyras ryte sako 'tavo veidas kažkoks patinęs,persimiegojai' ,sakau kad nepatinęs,aš sustorėjau doh.gif biggrin.gif Tikras meškinas jaučiuos,bet taip sunku atsispirt visokiom nesąmonėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 02, 14:46)
Gydytoja buvo pora dienu po gryzimo is ligonines, o po poros sav patys vezem i poliklinika, tai miegojo, i lauka kai eidavom irgi miegodavo saldziai, db  per salta tai tupim namie as viena pasivaiksciojau smile.gif

Galvojau, kad kartu varysite gastroliuoti biggrin.gif

meniu
Pusr. j. arbata, 2 brezelei su sviestu
piet. menkes file su troskintomis morkomis, bulviu kaliaropes kose, burokeliu misraine;
kava, apelsinas, 2 juost. sokolado
vak. obuolys, sushi, j.arbata su citr.
vanduo
Dar turbut bus aguoninio varskes pyrago, kai iskeps ax.gif
Atsakyti
Tu patarimu tai visokiu, bet vistiek matyt viska isbandyt reikia, kad atsirinkt ax.gif apie chalva girdejau legendas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 02, 18:21)
Labas,
Lietus...kur ta žiema ?  biggrin.gif
Vakarui prisipirkau skanumynų  blush2.gif  braškių,mėlynių,aviečių,vynuogių,mandarinų,krevečių,šampaniuko  lotuliukas.gif
Vyras ryte sako 'tavo veidas kažkoks patinęs,persimiegojai' ,sakau kad nepatinęs,aš sustorėjau  doh.gif  biggrin.gif  Tikras meškinas jaučiuos,bet taip sunku atsispirt visokiom nesąmonėm  blush2.gif

Jau vėl gali į šampaniuką žiūrėti? biggrin.gif

QUOTE(Anike* @ 2016 01 02, 18:21)
meniu
2 brezelei su sviestu

Kas čia tokio?
Atsakyti