Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 01 03, 19:46)
ramiai mieloji, as kazkur +4-5 per gruodi, speju smile.gif

esu moraliskai pasiruosusi 80kg ryt pamatyt smile.gif

QUOTE(tobula audra @ 2016 01 03, 19:50)
gerai, kad tik 3 smile.gif  jeigu aš vakare pavalgau, kitą dieną pliusas 3. žinoma, jeigu būčiau leidusi sau valgyti viską per visas šventes, tikrai svarstyklės rodytų kokius+7kg..tikrojo svorio gal liktų kokie 2kg tik, bet svarstyklės iškart po švenčių širdies smūgį sukeltų

QUOTE(ausrine261 @ 2016 01 03, 19:59)
Sveikos 4u.gif
Aš už balandžio 1d. Bijau svarstyklių. Ryt 80 tikrai pamatysiu. blush2.gif 4du be sustojimo. doh.gif

Oi jus
As ir siandien buvau pasiruosus pamatyt 70 , bet parode 68.4 Bet vistiek soka gavau biggrin.gif
Atsakyti
As rytoj gaudysiu soka biggrin.gif
Cia klausiau dietologe snekejo, tai sake reikia svori ziureti po dvieju savaiciu. Tada parodys tikra svori ar priaugau per sventes ar ne.
Atsakyti
sakot, ryt reikia svertis?? baisoka kazkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2016 01 03, 20:07)
Mazulyte  wub.gif pries savaite toki maziuka ant ranku laikiau, baisu paimt buvo biggrin.gif

realiai jei nerasyciausi meniu, saldumynu butu tikrai daugiau.

As siandien kai trimeti pamaciau, man jau beibis palyginus su mano septynmeciu smile.gif wub.gif

drinks_cheers.gif
Tu siandien irgi be vakarienes pasilikai? smile.gif Pas mane tai labai sotus pusryciai buvo, todel ir pietus veliau valgiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anike*: 03 sausio 2016 - 20:29
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 01 03, 21:02)
busim drauges  friends.gif

Draugės smile.gif susiimam draugiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ryt pasisvėrus parašyt jums kg ir irašysit į lentelę ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 01 03, 20:20)
As rytoj gaudysiu soka biggrin.gif
Cia klausiau dietologe snekejo, tai sake reikia svori ziureti po dvieju savaiciu. Tada parodys tikra svori ar priaugau per sventes ar ne.

va todel as be sausio vidurio nezadu svarstykliu is po suolo istraukt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 01 03, 20:53)
va todel as be sausio vidurio nezadu svarstykliu is po suolo istraukt lotuliukas.gif

nedalyvausi lentelej blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 01 03, 21:25)
As siandien kai trimeti pamaciau, man jau beibis palyginus su mano septynmeciu  smile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Tu siandien irgi be vakarienes pasilikai?  smile.gif  Pas mane tai labai sotus pusryciai buvo, todel ir pietus veliau valgiau  ax.gif

Mano dvimetine pana tookia jau didele, o atrodo neseniai tokia pati buvo biggrin.gif

kazkaip ir pietus sotus, ir noro lb didelio nebuvo. Antra dienos puse 1 l vandens isliurlinau.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 03, 21:02)
nedalyvausi lentelej  blink.gif  unsure.gif

nea smile.gif iki pavasario bandysiu kazkaip susiimt, o nuo pavasario tada imsiu starta smile.gif nesijauciu pasiruosusi dar rimtam susiemimui doh.gif
Atsakyti
user posted image

Nuo pirmadienio tokie irankiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2016 01 03, 21:41)
user posted image

Nuo pirmadienio tokie irankiai lotuliukas.gif

kam tie irankiai, kai isbadejus irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti