Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas wink.gif

Geriu rytine kava, salta namie. Pasisverti nepavyko- baterija issikrove. O taip smalsu kaip cia man svenciu periode sekesi .
Atsakyti
Labas rytas,
Miegojau 3 valandas.Nenoriu nė kavos kol kas.
Skaičiai baisūs,vėl 72.Gal gana jau vakarais saldainius ryt? doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
Pas mane skaičiai irgi baisūs doh.gif daugiau nei tikėjausi 81 kg. Nuo šiandien pradedu žiūrėt ka valgau ir bandysiu bėgiot pagal lentele.Kad tik gerklė neisiskaudėtų nes jaučiu limfmazgiai padidėje. verysad.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 72 doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

As neturiu galimybes svertis, ji bus tik sekmadieni. Galima bus veliau startuoti?

Damke, registruosiesi i Trakus? As jau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas...pagaliau normali savaitė prasidėjo...jau kaip pavargau per šventes...ir neišsimiegojus visą sav...pikta sėdžiu darbe...viena mintis kaip vakare i lovą lysiu miegot...ryt jau Mb išvažiuoja,vėl liksiu viena...o dar tie šalčiai..mašinos steikuoja....😠
O kada jūs jau lentute sudarinėsit?jau prisiduot reikėjo?nesisvėriau dar po viaų svenčių,nes dar šventės iki vakar tesėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepoli, as tai suprantu, kad siandien tas sverimasis. O penktadieni prisiduodam i lentele su savaites rezultatais smile.gif
Atsakyti
labas rytas, pasisveriau biggrin.gif 65,5, galvojau bus daugiau biggrin.gif o tai tiksla reik rasyt ar ne? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
tai surasykit kiek sveriat ir tiksla smile.gif
NoTa aisku gali veliau 4u.gif

miegojau pora valandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 04, 10:52)
Labas rytas,
tai surasykit kiek sveriat ir tiksla  smile.gif
NoTa aisku gali veliau  4u.gif

miegojau pora valandu  verysad.gif

Labas rytas 4u.gif
Svoris 60.3 kg
Tikslas 57 kg

Bandysiu lengvėt ir sportuot iki vasaros blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su Naujausiais metais. 4u.gif Atrodo dar nesveikinau, is tikruju nepamenu blush2.gif

As irgi noriu i lentele 4u.gif
Dabartinis svoris 72.5kg
Tikslas: 65kg tebunie nors man cia iki birzelio toks tiktu bet manau kad jei darbelio bus tai turetu vel pajudeti kg is vietos biggrin.gif

Grazios pirmos metu savaites 4u.gif
O as lekiu i darbuka, nors ir trumpam biggrin.gif
Atsakyti
Labas
Rytinis svoris 69kg. Tikslas 64kg
Atsakyti