QUOTE(vasarele85 @ 2016 07 10, 11:33)
sveikos sianakti sapnavau kad padarau avarija su masina ieskau pagalbos, nes negaliu rasti savo vaiku

verkdama begu pas krksto teti pqaglbos jis aisku padeda

ju ieskoti matau kad privaziuojam su jo masina prie kazkokios vietos kur viskas isgriuve subyreje kelio nera griuvesai o kuminas eina i juos ir staiga matau savo vyresneli po griuveseis sedinti kuminas pradeda vaduoti ji tad pamatau ir savo maziuka o jam I kakla isiremes didele betonine skeveldra matau kad negali pajudinti galvos

bet kraujas nebega jis neisigandes ramus

kazkas vaikams gali nutikti ?
Matosi kad tikrai jaudinates del savo berniuku, nes tai jau ne pirmas sapnas, kuri sapnuojate ir rasote cia

Prisiminkite kas vyko po praeito panasaus sapno, pries gera pusmeti, galite netgi pati sapnu temelese paieskoti , nes rasete
Panasu kad jusu mazylis ramesnis nei vyresnelis, nes tai atsispindi jusu sapne.
Del avarijos su masina, tai labai dazna mintis , ypac gyvenant didmiesciuose, todel ji labai daznai atsispindi didmiesciuose gyvenanciu sapnuose, kaip bent karta i savaite pagalvota, matyta, issigasta - mintis, patirtis, baime
Logiskai aiskinant sapno reiksme nesimato kazko blogo, bet visada galima sapna priimti kaip perspejima ir pasistengti apsaugoti berniukus, tarkime pasakyti, kad nezaistu kokiose statybose, kad nesaugu, o jums vairuoti atsargiau

Na o i giminaiti visada galesite kreiptis pagalbos
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..