QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2016 12 25, 22:21)
Ačiū, kad net ir per šventes atrandate laiko
gal kas pasakytų, ką reiškia sapnuoti laikrodį ant rankos (užsidėjus jį, grožėtis juo).
Ir dar... Ką reiškia sapnuoti mirusį sutuoktinį? (realiai mirė jis prieš porą mėnesių) Sapne paklausti, kas suvalgė mano jogurtą, jis atsako, jog jis suvalgė, nes taip senai valgė ir labai norėjo. Tada pamatyti, kad to vyro nagai labai ilgi, kaip vanago kokio, pasakyti jam, kad gal laikas būtų apsikirpti. Esu skaičiusi, kad mirusį susapnavus reikėtų ar mišias užpirkti ar bent pasimelsti. O gal klystu. Gal kokią kitą reikšmę turi?
Ačiū dar kartą už pagalbą ir jaukaus visoms vakaro
Kazkas jau panasu sapna sapnavo, su laikrodziu. Kazkam tikrai labai patinka laikrodziai
Jei sapnuociau toki sapna ir laikrodi ant savo rankos, ko gero butu pirmas simbolinis sapnas, nes laikrodziu nenesioju, speciau kad reikstu grozetis, megautis beganciu laiku.
Antras sapnas daugiau butu is pasamones gelmiu, manyciau kad islenda kazkas is gyvenimo, praeities
Del misiu, darykite kaip jaucia jusu sirdis. Labai daug religiju net nepripazista tokiu misiu. Labiau pripazista zvekeles uzdegima ir maldele
Pagalvokite, ar tikrai ta pinigine auka mirusiajam reikalinga
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..