QUOTE(jolantele1030 @ 2017 02 17, 10:38)
Laba ryta. Monteverte as vel pas jus su savo sapnu. Sapnavau kad esu prie vienos moteriskes namu kuri jau yra mirusi. Kol buvo gyva ji dar ir isgerti mego. Zodziu stoviu prie jos namu. O ji namuose ir su manim sneka is kambario. Pakviete pas ja uzeiti. As uzejau. Pirmiausia iejau i virtuve. Kaime visi namai tokie kad iejus iskart virtuve. Labai gerai prisimenu kad sapne ta vietuve buvo ryskiai isdazyta. Tokia elektrik spalva sakyciau. Ir tokia saktciau tvarkinga. Netgi tuscia man rodos. Nors realiai tokia niekad nebudavo. Paziurejau kad ten nieko nera ir uzejau tada i kambari kur ji visuomet gyva budama guledavo. Jos ten nebuvo tada supratau kad ji guli kaip visalaik uztokios uzuolaidos. Bet as toliau nejau ziuret. Kai jau buvau lauke pasisukau i sona ir ant kalniuko pamaciau labai daug gandru. Ten is kazkur mano mociutes suo atsirado. Ir as ji pradejau pjudyt ant gandru. Bet jis nelabai puole. Poto isgirdau kad ka kazkas iseina is to namo. Galvojau ta moteris. Bet mano nuostabai isejo mano mociute. Atsisedo ant kazko. Kazka pradejo kalbet. Tada is kazkur ir mano tevai ten atsirado. Poto veiksmas persikele i kazkoki dideli prekybos centra. As uzejau i rankiniu parduotuve. Man uzkliuvo tokia svelniai rozines spalvos rankine. Bet vis dvejojau imt ar neimt. Nes lyg ir norejau dar kazka pirkt. Bet galiausiai nusprendziau pirkt. Galvoju vasarai bus pats tas.Pries mane eilej dar lyg ir kazkokia moteris stovejo. Poto jau sedejau autobuse su ta nusipirkta rankine. Toks vat sapnas
Sveiki.
Sapnuoti mirusius asmenis - jaučiama kūnu oro kaita, kas ir vyksta šiuo metu Lietuvoje, sniegas po truputį vis tirpsta, drėgnėja. Taip pat tai yra tam tikros žinios, jausenos. Tačiau jūsų sapne jūs negavote žinios, nepriėmėte jos tiesiog, nes atsisakėte toliau ieškoti tos moters, nebežiūrėjote ar ji ten yra už tos užuolaidos. Iš karto noriu parašyti, kad tai nėra nei blogai, nei gerai. Tiesiog yra kaip yra, gal dar ne laikas kažkokioms žinioms.
Gandro simbolis labai gražus - tai gimimas, tėvystė, motinystė, o jūs kažkodėl juos pjudote šunimi. Pati pasinagrinėkite kodėl taip elgiatės sapne? Gal jūs priešinatės savo viduje tam? Gal giminės ragina jau gimdyti? O gal jūs nusivylusi, pavydite kažkam santuokos, tėvystės, gimdymų, vaikų? Ir žiūrėkite, iš karto atsiranda močiutė, tėvai ir jums kažką šneka, bet jūs nepamenat. Nes realiame gyvenime galbūt jų nesiklausote, nepriimate jų nuomonės, ypač kas susiję su santuoka, vaikais?
Aišku, aš nesakau, kad turite priimti. Galbūt teisi jūs, o ne jie. Gal tiesiog turite daugiau pamąstyti ta tema? Išklausyti ir kitų argumentus?
Įdomiausia tai, kad sapnas baigiasi visiškai netikėtai. Sapno baigtis simbolizuotų kaip ir meilės nuotykį, kažką tokio. O jei tai visiškai jums ne į temą pagal gyvenimiškąją situaciją, tai tada simbolizuotų apsisprendimą dėl kažkokių moteriškų reikalų jūsų gyvenime.