Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2017 02 07, 13:47)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

sapnavau, kad kazkokiu stebuklingu budu uzsikimso tualetas. nuleidus vandeni visos grindys tapdavo apsemtos tokiu skaidriu svariu vandeniu. dar pamenu teti pasikvieciau, labai pergyveno del zalos kaimynams, sako ir kodel mum taip nesiseka  blink.gif
gal kas pakomentuos  4u.gif aciu is anksto smile.gif

Gali buti kad kazkam istikruju taip atsitiko , o jus "pagavote" 4u.gif

Ziurint simbolika, svarus vanduo , neturi blogu reiksmiu 4u.gif taigi siuo atveju labiau rupestelis del kaimynu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Rašau cia pirma karta.
Šios nakties sapnas man neduoda ramybes.
Gal kuri is Jusu supranta daugiau nei as apie sapnus ir galetu pakomentuoti?
Sapnavau, kad uzmoviau rožinius batukus savo sunui, 24 dydi. Jie tiko, bet poto suvokiu, kad jie skirti ne berniukui ir duodu kaimynu mergaitei, bet jai jie per maži.
Poto persikeliu prie karuselių, matau savo vyrą ir baiminuos, kad karusele is tokio smarkaus supimo nesugestų ir neužkristų ant musu. Ta baime praeina.
Staiga pamatom atbėgancia draugiska voverę su riešutu. Viskas, sapnas nutrūko.
Atsakyti
QUOTE(Incantta @ 2017 02 11, 14:49)
Sveiki,
Rašau cia pirma karta.
Sapnavau, kad uzmoviau rožinius batukus savo sunui, 24 dydi. Jie tiko, bet poto suvokiu, kad jie skirti ne berniukui ir duodu kaimynu mergaitei, bet jai jie per maži.
Poto persikeliu prie karuselių, matau savo vyrą ir baiminuos, kad karusele is tokio smarkaus supimo nesugestų ir neužkristų ant musu. Ta baime praeina.

Nieko ypatingo čia neįžvelgiu, emocijų, minčių kratinys ir tiek smile.gif Galite laisvai pamiršti sapną ir grįžti prie savo darbų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incantta @ 2017 02 11, 15:49)
Sveiki,
Rašau cia pirma karta.

Per pilnati zmones sapnuoja keisciausius sapnus, bereiksmius 4u.gif Dabar pilnatis mirksiukas.gif
Vovere "isgelbejo" sapna, nuo tolesnes nesamoniu ir baimiu sekos 4u.gif
Atsakyti

Ačiū :oro_buckis: tie roziniai batukai galetu reiksti nauja draugyste. Siandien likimas suvede mane su nuostabia mergina. Toks jausmas, Kad as Ja senai Jau pazistu. Tik laikas parodys, Kaip bus toliau :ax:

Atsakyti
QUOTE(Incantta @ 2017 02 12, 01:23)
<p>Ačiū oro_buckis.gif tie roziniai batukai galetu reiksti nauja draugyste. Siandien likimas suvede mane su nuostabia mergina. Toks jausmas, Kad as Ja senai Jau pazistu. Tik laikas parodys, Kaip bus toliau ax.gif</p>

Ne ne, greičiau jau voverė su riešutu, reikštų nauja draugystę, nes batukai gi netiko ten, perdavėt juos ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta. Monteverte as vel pas jus su savo sapnu. Sapnavau kad esu prie vienos moteriskes namu kuri jau yra mirusi. Kol buvo gyva ji dar ir isgerti mego. Zodziu stoviu prie jos namu. O ji namuose ir su manim sneka is kambario. Pakviete pas ja uzeiti. As uzejau. Pirmiausia iejau i virtuve. Kaime visi namai tokie kad iejus iskart virtuve. Labai gerai prisimenu kad sapne ta vietuve buvo ryskiai isdazyta. Tokia elektrik spalva sakyciau. Ir tokia saktciau tvarkinga. Netgi tuscia man rodos. Nors realiai tokia niekad nebudavo. Paziurejau kad ten nieko nera ir uzejau tada i kambari kur ji visuomet gyva budama guledavo. Jos ten nebuvo tada supratau kad ji guli kaip visalaik uztokios uzuolaidos. Bet as toliau nejau ziuret. Kai jau buvau lauke pasisukau i sona ir ant kalniuko pamaciau labai daug gandru. Ten is kazkur mano mociutes suo atsirado. Ir as ji pradejau pjudyt ant gandru. Bet jis nelabai puole. Poto isgirdau kad ka kazkas iseina is to namo. Galvojau ta moteris. Bet mano nuostabai isejo mano mociute. Atsisedo ant kazko. Kazka pradejo kalbet. Tada is kazkur ir mano tevai ten atsirado. Poto veiksmas persikele i kazkoki dideli prekybos centra. As uzejau i rankiniu parduotuve. Man uzkliuvo tokia svelniai rozines spalvos rankine. Bet vis dvejojau imt ar neimt. Nes lyg ir norejau dar kazka pirkt. Bet galiausiai nusprendziau pirkt. Galvoju vasarai bus pats tas.Pries mane eilej dar lyg ir kazkokia moteris stovejo. Poto jau sedejau autobuse su ta nusipirkta rankine. Toks vat sapnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 02 17, 10:38)
Laba ryta. Monteverte as vel pas jus su savo sapnu. Sapnavau kad esu prie vienos moteriskes namu kuri jau yra mirusi. Kol buvo gyva ji dar ir isgerti mego. Zodziu stoviu prie jos namu. O ji namuose ir su manim sneka is kambario. Pakviete pas ja uzeiti. As uzejau. Pirmiausia iejau i virtuve. Kaime visi namai tokie kad iejus iskart virtuve. Labai gerai prisimenu kad sapne ta vietuve buvo ryskiai isdazyta. Tokia elektrik spalva sakyciau. Ir tokia saktciau tvarkinga. Netgi tuscia man rodos. Nors realiai tokia niekad nebudavo. Paziurejau kad ten nieko nera ir uzejau tada i kambari kur ji visuomet gyva budama guledavo. Jos ten nebuvo tada supratau kad ji guli kaip visalaik uztokios uzuolaidos. Bet as toliau nejau ziuret. Kai jau buvau lauke pasisukau i sona ir ant kalniuko pamaciau labai daug gandru. Ten is kazkur mano mociutes suo atsirado. Ir as  ji pradejau pjudyt ant gandru. Bet jis nelabai puole. Poto isgirdau kad ka kazkas iseina is to namo. Galvojau ta moteris. Bet mano nuostabai isejo mano mociute. Atsisedo ant kazko. Kazka pradejo kalbet. Tada is kazkur ir mano tevai ten atsirado. Poto veiksmas persikele i kazkoki dideli prekybos centra. As uzejau i rankiniu parduotuve. Man uzkliuvo tokia svelniai rozines spalvos rankine. Bet vis dvejojau imt ar neimt. Nes lyg ir norejau dar kazka pirkt. Bet galiausiai nusprendziau pirkt. Galvoju vasarai bus pats tas.Pries mane eilej dar lyg ir kazkokia moteris stovejo. Poto jau sedejau autobuse su ta nusipirkta rankine. Toks vat sapnas smile.gif

Sveiki.
Sapnuoti mirusius asmenis - jaučiama kūnu oro kaita, kas ir vyksta šiuo metu Lietuvoje, sniegas po truputį vis tirpsta, drėgnėja. Taip pat tai yra tam tikros žinios, jausenos. Tačiau jūsų sapne jūs negavote žinios, nepriėmėte jos tiesiog, nes atsisakėte toliau ieškoti tos moters, nebežiūrėjote ar ji ten yra už tos užuolaidos. Iš karto noriu parašyti, kad tai nėra nei blogai, nei gerai. Tiesiog yra kaip yra, gal dar ne laikas kažkokioms žinioms.
Gandro simbolis labai gražus - tai gimimas, tėvystė, motinystė, o jūs kažkodėl juos pjudote šunimi. Pati pasinagrinėkite kodėl taip elgiatės sapne? Gal jūs priešinatės savo viduje tam? Gal giminės ragina jau gimdyti? O gal jūs nusivylusi, pavydite kažkam santuokos, tėvystės, gimdymų, vaikų? Ir žiūrėkite, iš karto atsiranda močiutė, tėvai ir jums kažką šneka, bet jūs nepamenat. Nes realiame gyvenime galbūt jų nesiklausote, nepriimate jų nuomonės, ypač kas susiję su santuoka, vaikais?
Aišku, aš nesakau, kad turite priimti. Galbūt teisi jūs, o ne jie. Gal tiesiog turite daugiau pamąstyti ta tema? Išklausyti ir kitų argumentus?

Įdomiausia tai, kad sapnas baigiasi visiškai netikėtai. Sapno baigtis simbolizuotų kaip ir meilės nuotykį, kažką tokio. O jei tai visiškai jums ne į temą pagal gyvenimiškąją situaciją, tai tada simbolizuotų apsisprendimą dėl kažkokių moteriškų reikalų jūsų gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 17, 11:34)
Sveiki.
Sapnuoti mirusius asmenis - jaučiama kūnu oro kaita, kas ir vyksta šiuo metu Lietuvoje, sniegas po truputį vis tirpsta, drėgnėja. Taip pat tai yra tam tikros žinios, jausenos. Tačiau jūsų sapne jūs negavote žinios, nepriėmėte jos tiesiog, nes atsisakėte toliau ieškoti tos moters, nebežiūrėjote ar ji ten yra už tos užuolaidos. Iš karto noriu parašyti, kad tai nėra nei blogai, nei gerai. Tiesiog yra kaip yra, gal dar ne laikas kažkokioms žinioms.
Gandro simbolis labai gražus - tai gimimas, tėvystė, motinystė, o jūs kažkodėl juos pjudote šunimi. Pati pasinagrinėkite kodėl taip elgiatės sapne? Gal jūs priešinatės savo viduje tam? Gal giminės ragina jau gimdyti? O gal jūs nusivylusi, pavydite kažkam santuokos, tėvystės, gimdymų, vaikų? Ir žiūrėkite, iš karto atsiranda močiutė, tėvai ir jums kažką šneka, bet jūs nepamenat. Nes realiame gyvenime galbūt jų nesiklausote, nepriimate jų nuomonės, ypač kas susiję su santuoka, vaikais?
Aišku, aš nesakau, kad turite priimti. Galbūt teisi jūs, o ne jie. Gal tiesiog turite daugiau pamąstyti ta tema? Išklausyti ir kitų argumentus?

Įdomiausia tai, kad sapnas baigiasi visiškai netikėtai. Sapno baigtis simbolizuotų kaip ir meilės nuotykį, kažką tokio. O jei tai visiškai jums ne į temą pagal gyvenimiškąją situaciją, tai tada simbolizuotų apsisprendimą dėl kažkokių moteriškų reikalų jūsų gyvenime.

Aciu uz paaiskinima smile.gif del tu gandru pjudymo as dabar neabwatsimenu tiksliai ar juos pjudziau. Bet jei ir pjudziau tai nereiskia kad vaiku nenoriu. Kaip tik priesingai. Noriu ir labai. Del pavydo tai tikrai nepavydziu kazkam santuokos ar vaiku. Tiesiog siaip buna nemalonu kai kazkas apie tai sneket pradeda. Seimoj tai nepasakyciau kad kas labai mane spaustu del santuokos ar vaiku. Na tevas tik kartais uzsimena kad anuku nori. Bet ir tai tik kai isgeres buna. Blaivas niekada nieko nesako. Siaip pusprolis ir pusesere man vis bando irodyt kad as neteisingai elgiuosi kad esu isiziurejus ta savo drauga kur seniau esu minejusi. Tiesiog pasak ju jis ne tas zmogus kurio verta laukti. Bet kaip as galiu ju klausyti kai jie taip sneka jo net nepazinodami. Mate tik viena karta. O as ji jau 3 metus pazistu. Tai tas erzina labiausiai. Na buna kartkartem pasako kas kad man laikas tiksi jau. Bet as laikausi savo nuomones ir poziurio.
Del nuotykiu tai as esu kategoriskai pries tokius dalykus. Neviena nuotykiu ieskotoja esu pasiuntusi. Ir ateityje tikrai neketinu nusizengt savo principams siuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 02 17, 12:38)
Aciu uz paaiskinima smile.gif del tu gandru pjudymo as dabar neabwatsimenu tiksliai ar juos pjudziau. Bet jei ir pjudziau tai nereiskia kad vaiku nenoriu. Kaip tik priesingai. Noriu ir labai. Del pavydo tai tikrai nepavydziu kazkam santuokos ar vaiku. Tiesiog siaip buna nemalonu kai kazkas apie tai sneket pradeda. Seimoj tai nepasakyciau kad kas labai mane spaustu del santuokos ar vaiku. Na tevas tik kartais uzsimena kad anuku nori. Bet ir tai tik kai isgeres buna. Blaivas niekada nieko nesako. Siaip pusprolis ir pusesere man vis bando irodyt kad as neteisingai elgiuosi kad esu isiziurejus ta savo drauga kur seniau esu minejusi. Tiesiog pasak ju jis ne tas zmogus kurio verta laukti. Bet kaip as galiu ju klausyti kai jie taip sneka jo net nepazinodami. Mate tik viena karta. O as ji jau 3 metus pazistu. Tai tas erzina labiausiai. Na buna kartkartem pasako kas kad man laikas tiksi jau. Bet as laikausi savo nuomones ir poziurio.
Del nuotykiu tai as esu kategoriskai pries tokius dalykus. Neviena nuotykiu ieskotoja esu pasiuntusi. Ir ateityje tikrai neketinu nusizengt savo principams siuo klausimu.

Ta prasme meilės nuotykis nebūtinai turi būti vienos nakties ar pan. Tai gali būti ir trokštamas žmogus, noro išsipildymas, susijęs su vyr. lytimi ar panašiai.
Tačiau sapnas labai jau simbolinis, visur tik simboliai: mirusioji, gandrai, pjudymas, rankinukas ir t.t. O simbolius aiškinti išties sunku. Geriausiai viskas matosi, kai jau išsipildo sapnas, tada atrodo, kad labai logiškas simbolis buvo, bet kol neišsipildęs sapnas, tai galima ir nuklaidžoti su tais simboliais.
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 02 17, 11:38)
Laba ryta. Monteverte as vel pas jus su savo sapnu. Sapnavau kad esu prie vienos moteriskes namu kuri jau yra mirusi. Kol buvo gyva ji dar ir isgerti mego. Zodziu stoviu prie jos namu. O ji namuose ir su manim sneka is kambario. Pakviete pas ja uzeiti. As uzejau. Pirmiausia iejau i virtuve. Kaime visi namai tokie kad iejus iskart virtuve. Labai gerai prisimenu kad sapne ta vietuve buvo ryskiai isdazyta. Tokia elektrik spalva sakyciau. Ir tokia saktciau tvarkinga. Netgi tuscia man rodos. Nors realiai tokia niekad nebudavo. Paziurejau kad ten nieko nera ir uzejau tada i kambari kur ji visuomet gyva budama guledavo. Jos ten nebuvo tada supratau kad ji guli kaip visalaik uztokios uzuolaidos. Bet as toliau nejau ziuret. Kai jau buvau lauke pasisukau i sona ir ant kalniuko pamaciau labai daug gandru. Ten is kazkur mano mociutes suo atsirado. Ir as  ji pradejau pjudyt ant gandru. Bet jis nelabai puole. Poto isgirdau kad ka kazkas iseina is to namo. Galvojau ta moteris. Bet mano nuostabai isejo mano mociute. Atsisedo ant kazko. Kazka pradejo kalbet. Tada is kazkur ir mano tevai ten atsirado. Poto veiksmas persikele i kazkoki dideli prekybos centra. As uzejau i rankiniu parduotuve. Man uzkliuvo tokia svelniai rozines spalvos rankine. Bet vis dvejojau imt ar neimt. Nes lyg ir norejau dar kazka pirkt. Bet galiausiai nusprendziau pirkt. Galvoju vasarai bus pats tas.Pries mane eilej dar lyg ir kazkokia moteris stovejo. Poto jau sedejau autobuse su ta nusipirkta rankine. Toks vat sapnas smile.gif

QUOTE(jolantele1030 @ 2017 02 17, 13:38)

Sapnas labai daug atspindi jusu busena, poziuri, aplinka, elgesi.... Tai kas istiesu jus neramina. Jei is sapno isimtumete kitus zmones, paliktumete tik save ir paskaitytumete ka parasete, pati tai pastebetumete 4u.gif

Ar sapnas pranasiskas? -del kazkokio , nebutinai ruzavo rankinuko, panasu kad taip, o visa kita....emociju atspindys 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz paaiskinima smile.gif Tikiuosi galesit man vel padet. Si kart jokio sapno nepasakosiu. Tiesiog kai kas neramina. Jau antras rytas is eiles man sapno pabaigoje pasirodo vienas zmogus. Tas vaikinas apie kuri rasiau montevertei po mano sapno paaiskinimo. Tiesiog pasirodo priesais mane. Vakar tiesiog i mane ziurejo is kiek toliau. O siandien jau buvo prie pat manes. Ir taip zvilgsniai musu susidure. Bet jis neatrode labai linksmas. Nesuprantu ar tai gali ka nors reiksti. Ar cia siaip tik sutapimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantele1030: 28 vasario 2017 - 09:00