QUOTE(Monteverte @ 2017 03 25, 13:01)
Nes liguista rašinėti tas pačias nesąmones kelis metus, kone kiekvienam čia užsukusiam nariui. Net religijos temose žmonės atviriau ir įtikinamiau rašo, bent pavyzdžius kažkokius, nors teigiama, kad Dievas neįrodomas.
O tu negana to, kad neatvirai rašai, kažkokiomis durnomis užuominomis, bet dar po to pareiški, kad galima ir netikėti. Tai kam rašai? Sutrikimas kažkoks? Apsėdimas? Nu rimtai, vėl gal reiks moderatorius pakviesti, kad įvertintų rašliavą?
skusk, kviesk kam tik nori
Irodineti nieko ne nereikia, nueik i senesnes sapnu temas ir pasiziurek, kad kas antras rases atviriau apie juos, issiregistraves narys
Per daug atvirauti ir aiskinti smulkmenu nereikia niekur internete
Jei tau mano uzuominos durnos, kam jas skaitai ?
As taviskiu neskaitau nes man jos labai paprastos, neidomios, izeidinejancios, ne tik sapnu skirelyje, ne tik man.....
Moderatoriams tai irgi nenaujiena
Cia zmones ateina parasyti sapnus ir panarpioti juos, as jiems padedu suprasti ir dar kur jie tuos sapnus paraso

Tu padedi jau siek tiek daugiau nei sapnininkas, jau tobuleji ( po 4 metu) irodinejimo, kad zmones sapnuoja ne tik simbolius ir isgyvenimus.

Jei cia sapnus aiskintum viena pati , iki siol cituotum tik sapninika ir savo mamos, ir savo reiksmes
Teisybė ne tai, ką tu žinai, bet tai, kas tu esi.
(Rytų išmintis)