QUOTE(jurgute91 @ 2017 04 22, 13:09)
Aciu Jums uz komentarus.
As galvoju....gal cia mano pasamoneje bordakelis. Isvaziuoja 0.5 metu i uzsieni su darbo kontraktu mano vyras....lieku viena su vaikais, namais ir visais rupesciais.o vyras rupinasi mumis visais. O ir toki baimes jausma turiu del masinos..ar suges...gal jas atsitiks...kaip jis namie..as rami...dabar tokia paranoja.
labai tikiuosi kad jokiu ziauriu gyvenimo luziu nebus...bet ir cia pagalvojus..kad ir isvaziuoja..man kaip ir luzis.
dar karta aciu Jums ☺☺
Negebejimas suvaldyti automobilio kelyje, tuo paciu ir avarija reiskia negebejima valdyti savo gyvenimo situacijos. Tai puikiai iliustruoja jusu baimes isvykus vyrui, kad nesugebesite susitvarkyti viena.
*
Mane irgi toks idomus sapnas aplanke. Buvo gili ziema , sniego gal iki keliu,, oras grazus, vaukstome su dukra misko proskynoje ir is toli pamatau letai atselinanti vilka. Liepiau dukrai begti, o as prisiminiau is kazkur girdejuai kad reikia nejudeti ir gyvunas nepuls. Tai labiau galioja sunims bet maniau tiks ir vilkui

atsiguliau ant sniego ir nejudu, tas vilkas prieina, aplink mane vaiksto, uzdeda letenas, prikisa savo snuki man prie veido, mane uosto , man taip baisu, bet vistiek nejudu, laukiu kol jis nueis.