sveikos

na ką, turbūt pribrendau ir aš savo dienos meniu surašyti

vakar
pusryčiams avižinė košė su sėklų mišiniu, sauja šilauogių, puse banano ir migdolų pienu + šiltas vanduo su citrina;
užkandžiui vienas kvadratėlis juodo šokolado su laimu + lieso pieno latte;
pietums - pilnagrūdis lavašas (wrap) su kepta vištienos file, dviem griežinėliais šveicariško sūrio, agurku, raudonu svogūnu;
vakarienei - smulkintos virtos vištienos (viriau tuos ketvirčius ar kaip vadinasi jie, tokie kvadratiniai kur su kaulu ir odele būna, bet paskui nusikaulinau ir liko mažai vištienos, ale tokias dalis kepėm šiandienos pietums, tai suėjo man ir virta

) salotos su šviežiu agurku, rukola, druska, citrinos sultimis, šiek tiek alyvuogių aliejaus ir 0,5l kefyro. Buvo turbūt viena geriausių vakarienių paskutiniu metu

Jaučiaus ir pavalgius, ir nepersivalgius, ir tų salotų nepabaigiau, nes nebuvo taip jau ir skanu, bet užtad įvertinau kefyro skonį
Enjoy this moment.
This moment is your life.