Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(tytuka @ 2016 02 01, 14:42)

o kakava veikia tonizuojanciai? Lyginant su kava, nes ja geriu del kofeino poveikio.
Tempimo pratimai tiktu? nesunkus, trumpai uztrunka? vat ir butu savaites planas  rolleyes.gif

Taip stipriai, kaip kava, netonizuos, bet biškį taip mirksiukas.gif
Atsakyti
https://www.facebook...3735948/?type=3

Nežinau ar matos, bet mane šiandien labai prajuokino thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

obuolys 80
avižų košė 220

kapučinas 40
dž. slyvos šokolade kelios ~100

ryžiai su daržovėmis 450

kakava 10
grūdėta varškė su trintomis spanguolėmis 150
pomidorų sultys 100

keptos orkaitės bulvės 170
varškės kremas 100

Viso 1420 thumbup.gif

Šiandien pagaliau į sporto klubą thumbup.gif Tikiuosi, jei vyras nepaves...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu:
pusryčiai įprasti
Pietums vištiena, grikiai, marinuoti agurkėliai
Vakarienei (apie 17.30) du cepelinai nedideli blush2.gif
Namie surijau kokias tris dideles saujas žemės riešutų doh.gif po to MB juso pagaliau paslėpė, bet kad ten jau tik likučiai biggrin.gif svarbiausia, kad akys nori, skrandis pilnas, bet akys nori ir viskas.
Taip ir kariauju su savimi biggrin.gif
Atsakyti
Ojei, *CoCoNuT*, riešutai labai kaloringi unsure.gif Tos 3 saujos galėjo būt kaloringesnės už visus dienos valgius, įskaitant cepelinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 02, 08:17)
Ojei, *CoCoNuT*, riešutai labai kaloringi  unsure.gif  Tos 3 saujos galėjo būt kaloringesnės už visus dienos valgius, įskaitant cepelinus  biggrin.gif

Aha, žinau, kad blogai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 02 vasario 2016 - 08:42
Sveikos,
MB pamirso zadintuva isjungt is vakaro, prizadino anksciausiai mane, po to vel uzsnudau, ir velai atsikeliau, tai nebebuvo laiko kakavos pasidaryt su cinamonu, pratestuot unsure.gif bet taip norisi paragaut, tai vistiek pasidarysiu, nors kava ir isgeriau.
Vakar buvo valgiadienis, dvigubos pietu ir vakarienes porcijos, plius 3 vaisiai. Zinojau kad taip bus po nevalgymo dienu unsure.gif tai nors ne saldumynus ir miltinius, o darzoves i trasa ejo, aisku su aliejum. Siandien turetu porcijos susinormalizuot.
Siandien tik tempimo pratimai biggrin.gif
Pusryciai kava ir lesalas (primeciau, kad 100 g turi koki 400cal, tai normaliai pusryciams, ar ne?)
Pietums brokoliai su mesyte,
Vakarienei apelsinas, sriuba (sultinys, zirneliai, morkos ir kopustas), grietine ir gabaliukas mesytes.
Gal atrodo kad mesos daug valgau, bet tie gabaliukai mazi, rekomenduojamos normos nevirsiju, o kada jos nesinori, suri valgau.
Atsakyti
Tytuka, tai kakavą gamint paprasčiau, nei kavą smile.gif Aš tik užpilu verdančiu vandeniu ir geriu biggrin.gif

400 kcal pusryčiams - ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 02, 11:37)
Tytuka, tai kakavą gamint paprasčiau, nei kavą  smile.gif  Aš tik užpilu verdančiu vandeniu ir geriu  biggrin.gif

400 kcal pusryčiams - ok  smile.gif

Kai reikia greitai ir gerai atsibust, kava garantuotai suveikia. Tai norejau atsikelt anksciau, paziuret koks kakavos poveikis ryte ax.gif
Atsakyti
sveikos hi.gif

savaitgalį buvau šiek tiek nutolus nuo sveikos ir normalios mitybos, bet pasisvėriau ir pamačiau, kad nukrito šiek tiek svorio, tai pagalvojau, kad kartais protingai nieko baisaus nutolt irnesakyk.gif

gavau vakar vakare jau naują mitybos planą antram mėnesiui, peržvelgiau ir pastebėjau, kad šį kartą dar labiau atsižvelgė į mano prašymus ir pastabas bigsmile.gif tai jau planuoju vėl pradėt jo laikytis 59.gif įdomu visai ir patogu, kai nereikia galvot, ką valgyt 59.gif

tiesa, dar pastebėjau, kad kai darbe veiklos per akis būna, tai ir užkandžiaut mažiau norisi biggrin.gif gurkšnoju dabar latte su liesu pienu ir suvalgiau vieną gabalėlį juodo šokolado su laimu wub.gif
Atsakyti
Almost., papasakok apie savo mitybos planą, ką leidžia, ko neleidžia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 02 02, 12:19)
Almost., papasakok apie savo mitybos planą, ką leidžia, ko neleidžia?  smile.gif

oj, šitas klausimas man visad toks įdomiai keistas - žinai, nei man kas draudžia ką, nei leidimą duoda hihihi.gif

bet iš tiesų tai rekomenduojama kiaulienos atsisakyt (šitos aš jau labai mažai valgau palyginus kaip seniau.. dabar man skaniau vištienos kepsniai, o ne kiaulienos, bet jau esu minėjus). patiko, kad pusryčių meniu pakeitė (pagrinde košės - nes jas aš dievinu ir rytais man košės geriausiai lenda, geriausiai nuteikia mane kažkaip jos net laugh.gif ), vaisių kokteiliai su visokiais žalumynais (lapinėm salotom tom), virti kiaušiniai (nes su keptais susipykau) arba sumuštiniai su avokadu ant trapučių.
pietums žiūriu visokių variantų yra - ir salotų, ir perlinių kruopų košių, makaronų, žuvies, mėsos (paukštienos, jautienos).
vakarienei žiūriu arba daugiau baltymai, arba panašiai į pietus, tik patiekt su daržovėm, o ne su grūdiniais produktais.
užkandžiams vaisiai, jogurtas, riešutai smile.gif žodžiu viskas kaip ir aišku. kiek akim permečiau, tai viskas liuks visai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti