vakar buvo giminiu diena - tai maisto buvo daug ir visokio
Sveikos
tikrai galvojau bus siandien pliusas, net nustebau ant svarstykliu uzlipus, kad nera. Tik kad jau kokia savaite svoris visiskai vietoj stovi, nejuda zemyn, na bet gerai kad ir aukstyn nejuda
o vakar vyras toki skanu sokoladini pyraga nupirko, kad vieno gabaliuko man neuzteko
QUOTE(dontstop @ 2016 02 01, 10:27)
Tytuka, kakava turi kalorijų
Mano 100 % kakava turi tik 200 kcal/100 g, ir jos labai nedaug reikia, 1 a.š. man gana, tai tik 5 g - 10 kcal
O liko man dar daug
Apie 4 kg iki priešnėštuminio svorio, apie 7 kg iki svajonių svorio
Mano 100 % kakava turi tik 200 kcal/100 g, ir jos labai nedaug reikia, 1 a.š. man gana, tai tik 5 g - 10 kcal
O liko man dar daug
O kaip tada taisaisi ta kakava, be cukraus ir be pieno? Turiu ir as jos, bet naudoju kepiniam, kazkaip neskanu ja viena su vandeniu gerti... nors gal pabandysiu, vdrug patiks
Tai mums panasius kiekius mesti reikia
QUOTE(dontstop @ 2016 02 01, 09:03)
Labas rytas
Pirmą kartą po savaitgalio nėra pliuso, net šioks toks minusas, stebuklas
Pirmą kartą po savaitgalio nėra pliuso, net šioks toks minusas, stebuklas
man irgi tada šventė būna
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 01, 12:09)
o vakar vyras toki skanu sokoladini pyraga nupirko, kad vieno gabaliuko man neuzteko 
aš atkreipiau dėmesį, kad jei nustoju valgyt saldumynus.. daug valios kainuojantis reikalas, bet po kurio laiko nustoju ir norėti, kol vėl kokia šventė neišpuola
Beje, apsisprendžiau.. šio mėnesio tikslas 56 kg
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 01, 11:09)
Tik kad jau kokia savaite svoris visiskai vietoj stovi, nejuda zemyn, na bet gerai kad ir aukstyn nejuda
Tai kokie planai, budai, kaip zemyn parident?
Papildyta:
QUOTE(Victrix @ 2016 02 01, 11:42)
O is viso kiek nori numest?
QUOTE(tytuka @ 2016 02 01, 12:45)
O is viso kiek nori numest?
tikslas, kad svoris nekiltų daugiau 55 kg, nors šiaip reikėtų 52
tai dar 2-4 kg
QUOTE(dontstop @ 2016 02 01, 09:27)
Galvoju pasiimti paprastas elektronines
kūno analizę galiu reikalui esant pasidaryti pas visuomenės sveikatos biuro merginas
Papildyta:
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 01, 10:09)
Tie vyrai
Vakar maniškis užsipirko žemės riešutų, pats suvalgė normoj, o aš saujelę po saujelės pusę poko sudorojau
QUOTE(Victrix @ 2016 02 01, 11:51)
Na tai beveik gerai, daugiau svorio palaikymas cia
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 01, 12:00)
Vakar maniškis užsipirko žemės riešutų, pats suvalgė normoj, o aš saujelę po saujelės pusę poko sudorojau
Na tikrai, kodel vyrai gali taip dozuotai megautis
QUOTE(tytuka @ 2016 02 01, 11:12)
as irgi i krastutinumus, arba viskas, arba nieko
o jei kokia diena kita istveriu tvarkingomis saldumynu porcijomis, tai po to kas diena auga porcijos progesyviai, kol nebelieka nieko kita, kaip visiskai ju atsisakyt.
Todėl geriausia, kai namie nėra saldumynų, nes nėra - ir nereikia
Galiu pasidžiaugti vienu savo pasiekimu per sausį - įpratau arbatą gerti be cukraus
QUOTE(tytuka @ 2016 02 01, 12:42)
O kaip tada taisaisi ta kakava, be cukraus ir be pieno? Turiu ir as jos, bet naudoju kepiniam, kazkaip neskanu ja viena su vandeniu gerti... nors gal pabandysiu, vdrug patiks
Tai žinoma, be cukraus, be pieno, mes gi lieknėjam
Jo, skonis toks, na
QUOTE(tytuka @ 2016 02 01, 10:45)
Tai kokie planai, budai, kaip zemyn parident?
Daugiau judet, vaiksciot, pasportuot, nes dabar kol ne namie, tai pritingiu. Dar saldumynu atsisakyt, ar bent jau sumazint gerokai
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 01, 11:23)
Todėl geriausia, kai namie nėra saldumynų, nes nėra - ir nereikia
Galiu pasidžiaugti vienu savo pasiekimu per sausį - įpratau arbatą gerti be cukraus
iš pradžių dėjau medaus, bet dabar, kai gerai jaučiuosi, tai nebenoriu jokio saldėsio 
Tikrai! Kai nera jokio "pavojingo" maisto, nematai pries akis - tai net ir nesinori
o cukraus i arbata as atsisakiau jau pries kokius 7 menesius. Su cukrum dabar net neskanu
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 02 01, 12:23)
As irgi geriu be cukaus, o dabar savaite kai saldumynu atsisakiau, nebejaudina net jei ir kiti valgo.
QUOTE(dontstop @ 2016 02 01, 12:24)
o kakava veikia tonizuojanciai? Lyginant su kava, nes ja geriu del kofeino poveikio.
QUOTE(trysduvienas @ 2016 02 01, 12:43)
Daugiau judet, vaiksciot, pasportuot, nes dabar kol ne namie, tai pritingiu. Dar saldumynu atsisakyt, ar bent jau sumazint gerokai
Tikrai! Kai nera jokio "pavojingo" maisto, nematai pries akis - tai net ir nesinori
o cukraus i arbata as atsisakiau jau pries kokius 7 menesius. Su cukrum dabar net neskanu
Tempimo pratimai tiktu? nesunkus, trumpai uztrunka? vat ir butu savaites planas
QUOTE(tytuka @ 2016 02 01, 12:42)
As kadangi su mazuoju vistiek anksciausiai keliuos, tai tikrai reikes is ryto pratimu padaryt
O as siandien as pasisiuliau namus sutvarkyt. Bus man vietoj sporto