Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis 2016 metais (57 tema)


mamos chemotarepeute man taip sake- dziaukites kad mama lietuvoje, nes UK tokius ligonius jau nuraso, o va mes dar gydome....

Uk viskas vyksta vezlio zingsniu, pas juos mastymas kazko paveiktas....turbut to, kaip sutaupyti NHS pinigu....
Bek kuo greiciau i LT.

QUOTE(Remedy @ 2016 01 29, 15:52)
I ka pirmiausiai tureciau kreiptis? Chirurga, chemoterapeuta ar seimos gydytoja?Kas apskritai nusprendzia kad operuoti ar ne?

Atsakyti
arune, atsiprašau, kad kišuosi, bet o tau ne krūties vėžys?

Remedy, Gal pas onkoginelologą-chirurgą galima bandyt kreiptis? Aš eičiau pas Rudaitį ar Intaitę. Jei UK tai irgi pas tos pačios specialybės gydytoją. Tu gali gi pakontaktuot su jais email'u, o jei sutiks operuot, parskrisi ir tiek. Žodžiu, nepasiduok. Jauna, graži, žvitri, tegu nepeza anglai nesąmonių. biggrin.gif

QUOTE(editana @ 2016 01 29, 14:58)
Sveikos,

gal kas žinote kokio dydžio "padėka" chirurgui už operaciją krūties vėžio atveju ir kiek anestezeologui ? būčiau dėkinga už atsakymus  ax.gif


Jokia. Ranką paspaust.

NERA, man tai puikiai smile.gif dirbu, mokaus, ketinu eit praktikos atlikt į Santariškes, rašau balalaurą. Žodžiu, viskas ok. Tikrinsiuos kovą, tai dar anksti kinkas drebint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 29 sausio 2016 - 17:16
sveikos,

rasau cia pirmą kartą, tiesiog prisiminiau kad supermamoje yra toks skyrelis ir nutariau pasidalinti, gal kam bus idomu - čia yra video paskaita butent onkologijos tema, rusu kalba:
https://www.youtube....h?v=zl7NhZPb36Q


apie lektorę:

1983 m. Farida Bikbajeva su pagyrimu baigė Valstybinio Kazanės medicinos instituto Gydymo fakultetą. Dirbo chirurge, yra urologijos, ginekologijos, neurochirurgijos, gastroenterologijos ir kardeologijos specialistė, turi vaikų chirurgo-urologo sertifikatą. 1996 m. Maskvoje baigė pouniversitetines studijas ir gavo nutriciologijos specialisto sertifikatą. 2001 m. mokėsi Kinijoje.


Ji dirba su vienos firmos bioaktyviais papildais, ten per paskaitą išgirsit (pati nerašysiu, kad nebutu reklama, kam idomu, gali per az parasyti) ir paskaitoje detaliai yra paaiskinama, kokiu principu jie padeda organizmui kovoti su liga.

Nuoširdziai rekomenduoju, is savo patirties galiu pasakyti, kad tai aukstos kokybes produktai, gali stipriai pagerinti savijauta (turiu gan rimtas problemas su žarnynu ir ne tik). Kam įdomu, galėsiu truputį plačiau papasakoti per až.

Sveikatos visiems 4u.gif

Atsakyti
kastuve, taip, man krūties. Kai rašiau, kad man tas pats, kaip Remedy - turėjau minty stadiją ir mts limfmazgiuose. Aš su Remedy pasidalinau savo patirtimi a.ž.
Atsakyti
Kastivėli, gera girdėti smile.gif taip ir toliau pirmyn.

Remedy, nėr čia ko anglų klausyt, pirmyn gydytis į Lt: )

NERA, artimam žmogui operacija buvo, kasdien vis geryn. Belieka stiprėt ir laukt histologinio. Kaip jūs?
Atsakyti
Sveikos, as tikriausiai kaip matot pasyvi skaitytoja, mano draugei bugo gimdos kaklelio vezys, del to ir skaiciau temas..
Norejau tik REMEDY pasakyt, lek i Lt pasikonsultuot, UK medicina baisuma, as protinio danties operacijos su didziuliais kasdieniais skausmais jau laukiu pusmeti...grysiu kova i LT operuotis..
Atsakyti
Zinau kad buvo kas sirgo ar serga plauciu veziu. Tai rasau, kad chemike mamai skyre chemija. nebevargins daugiau baisiais tyrimais. Nuo penktadienio pradesime gydytis cheminiais vaistais. Dabar pradejome premedikacija pries chemija. Suleido 2 amoules B12 ir savaite gersime foline rugsti. Mamai skyre alimta ir cislatin.Labai bijau salutiniu poveikiu kuriu labai daud. Kaip jus pernesete ta chemija, ar jus gavote kazkokia kitokia?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 01 29, 08:51)

Gal galima pavardę? 4u.gif Įdomu labai, kokie čia profesoriai tokias pievas rekomenduoja, kai visi aplinkiniai onkologai rėkte rėkia, jog jokių papildų, jokių naminių priemonių, kol chemija "eina", nes chemija-tai nuodas, nuodijantis  vėžines ląsteles, o visos kitos priemonės-tai atstatymas ląstelių. Tai koks profesorius galėjo taip nusišnekėti, siūlydamas tą pačią ląstelę nuodyti ir kartu neleisti jai nusitručyti, skatindamas jos atsparumą chemijai? Pranuodykit pradžioj vėžį su chemija, kai jo nebeliks-tada taip, sveikąsias ląsteles atstatykit su įvairiomimis liaudiškomis priemonėmis ar papildais drinks_cheers.gif

:

nezinau jo pavardes net nepaklausiau,tai jus patartumet mamai liepti negerti jo? visai dabar pasimeciau....o tarp chemiju galima butu ji vartoto ??
Atsakyti
Mano mamai lasino ..pirma doze buvo mazesne, antra jau didino...bet turbut jai buvo per stipri nes labai sumazejo limfocitu, pablogejo inkstu funkcija, labai tino kojos...labai pykino, gere kazkokius vaistus. Plaukai neslinko, burnoj opeliu nebuvo.

quote=penelopsiai,2016 01 30, 23:42]
Zinau kad buvo kas sirgo ar serga plauciu veziu. Tai rasau, kad chemike mamai skyre chemija. nebevargins daugiau baisiais tyrimais. Nuo penktadienio pradesime gydytis cheminiais vaistais. Dabar pradejome premedikacija pries chemija. Suleido 2 amoules B12 ir savaite gersime foline rugsti. Mamai skyre alimta ir cislatin.Labai bijau salutiniu poveikiu kuriu labai daud. Kaip jus pernesete ta chemija, ar jus gavote kazkokia kitokia?
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 30 sausio 2016 - 22:57
QUOTE(mamuska @ 2016 01 30, 23:21)
nezinau jo pavardes net nepaklausiau,tai jus patartumet mamai liepti negerti jo? visai dabar pasimeciau....o tarp chemiju galima butu ji vartoto ??

Neteko dar nei iš vieno gydytojo girdėti, kad chemoterapijos metu stiprint imunitetą lieptų.
Atsakyti
Didelis Ačiū Rasmai už sunumeruotas temas dabar bus daug lengvesnė paieška ar norint skaityti temas iš eilės smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ilgai jus skaičiau, galų gale nutariau užsiregistruoti, kad galečiau bendruati su jumis, tikiuosi priimsit

mano vyrui 3 st žarnyno vežys, tiksliau du vežiai bent taip išraše irašyta du kodai su C raide, sirgo kita liga, buvo darytos biopsijos, nieko piktybinio nerado, kol galų gale užako vienoj vietoj žarna, išoperavo, 2 men tyrimai buvo daromi (nu čia turbut rekordas) galu gale gavom išvadą tokią kokią ir rašiau, tada vel KT, kraujo tyr., markeriai ir va nuo nauju kas dvi savaites chemija, dabar kaip tik guli trečiai dozei , savijauta pakenčiama, tik nukrito neutrofilai (GRA) 1.4 net nenorejo guldyt doh.gif doh.gif doh.gif , (tipo buvo duotas lapelis, kur parašyta sekti, kad jie nenukristų iki 1.5), nu bet tai kas iš to kad sekam??? šiaip ne taip pagulde, dabar lašina, tai va noriu paklausti kas visa tai perėję, kas tuos neutrofilus, čia kaip suprantu leukocitu dalis ? turi žmogui pakelti, gi pats sau nesidarai tu kraujo tyrimu kasdien, o ir matyt per dvi savaites nespėja oraganizmas atsistatyt g.gif beto velgi pilna visur pirrašyta kad su chemija nepatartina jokie papildai , plius jei jau negyuldo chemijai turbut negerai kai ji nutruksta t.y. ne kas dvi savaites o gaunasi ilgesni tarpai?

atsiprašau, jei neaiškiai surašiau, gal čia jau buvo apie tai diskutuota, bet neradau aš cool.gif
Atsakyti