QUOTE(Limcamca @ 2016 01 15, 12:33)
Aš nesuprantu, kas šiais laikais trukdo ant GP parašyti skundą, kad netinkamai gydo, pareikalauti vyresnybės pasikalbėti apie GP arba išvis į kitą GP persirašyti.
Paprašyta jau yra ligos išrašo daugiau nei savaitė laiko - jokių žinių iš GP. Va taip ir dirba

Jie nusiuntė į ligoninę vyrą kelis tyrimus pasidaryti, atsakymas - viskas tau gerai. Iš kur skausmas - toliau neieško, nes tyrimai rodo, kad jis neva sveikas yra. Jei žmogus nenusimanai medicinoje, ko turėtum reikalauti, kokio tyrimo? Jei pats nežinai, kas tau yra? Maždaug jie teigia kad iš savo pusės padarė viską, ką galėjo. Tyrimai nieko blogo nerodo. Kodėl skausmas yra - neaišku... jų teigimu, daug žmonių gyvena su skausmu ir nežino, kas jiems yra

. Kuo daugiau MB galvos apie ligą, tuo mažesnė tyikimybė, kad skausmas pasitrauks tipo ale mental tu esi ir atsiknisk

o visos ligos nuo nervų

)
kad mes jau pavargome kovoti, einam į privačią lietuvių kliniką..
taip berašinėdamas skundus vieną dieną ir numirt gali..
Persirašyti deja nėra taip paprasta, jei tau sako - nėra vietų, ką tavo nuomone, ką turėčiau toliau daryti - gal įremti ginklą GP adminei į kaktą ir liepti perrašyti jėga
Aš dėl pelėsio savo bute metus laiko kovojau, buvau apsivertusi laiškais, skundais, vizitais, galiausiai - remontais

Taip, kas liečia pelėsį, pasiekėm savo... liga kartais tiek negali laukti deja..
QUOTE(Limcamca @ 2016 01 15, 18:16)
A, tiesa del GP. Musu vietoveje viena GP tikrai nepriima nauju pacientu, nes perpildyta. Jie garseja geromis rekomendacijomis. As, i saviske irgi vos isiprasiau, pamenu gi ir rastus rasinejau ir su vadovais, paciais savininkais kalbejau, prasiausi, kad tik priimtu. Labai sunkiai prieme.
Nu ok, gal gali nuodugniau papasakoti. Ateini į GP ir jie tau sako - nėra vietų, arba - jūsų pašto kodo neaptarnaujame. Ir ką tada darai, kokie veiksmai, jei vis tik nori ten papulti?
QUOTE(*nova* @ 2016 01 15, 21:31)
Ir musu buvo lygiai tokia pati nuomone apie rytus. Tik atvaziave i Londona, gyvenam West Kensingtone apie metus
o jūs dabar Dagenhame ar Romforde?