Labas,
QUOTE(gotte @ 2016 01 15, 19:56)
Tai visada gali reikalauti siuntimo, visada gali reikalauti second opinion. Nu gi gali kalbėtis su GP. Dar kažko papildomo. Pagaliau skundą ant jo parašyti, kad neprofesionalus ir pan.
Dėl persirašymo, kai sako, kad pašto kodo neaptarnauja, ar kai klinika pilna, buvau išsiknisusi daug info pačiame NHS puslapyje. Yra eilė raštų, kur gali siųsti prašymus ar skundus. Ir, jeigu jie gauna iš viršaus nurodymą, nepriimti negali. Pamenu labai tricky buvo rasti info, bet radau. Pasiknisk googlėje ir NHS puslapiuose, atrasi. Dar Citizen Advice bureau daug patarimu duoda, kad ir online, ką daryti jei GP netenkina. Žinok, realiai aš taip ir dariau, šalia visos info, ėjau į kliniką, prašiau susitikti su savininkais ir realiai stovėjau ir sakiau: nu please...
O, rekomendacijų ir šiaip geros info labai gali prisigaudyti iš klasiokų tėvų. Normalios anglės ar kt tautybės tikrai dalinasi info, tikrai pataria, tikrai nurodo ką local gali gauti, kaip viską daryti, jei tik su joms sueini. Jau vien dėl to, su jom naudinga draugauti, nes apšviečia labai daug dalykų, kuriuos žino ilgai UK gyvenantis žmogus.
QUOTE(I.Elija @ 2016 01 15, 20:11)
Limcamaca,mano nuomone visada yra kokia yra.Taigi is to ka ir kaip rasot viskas aisku buna.O su tavim tai is viso senai bendraujam,kitos irgi superines panos!

.Bet nesakyk kaip koks zapadlo,kaip pas jus vaziavau mano vaziuojamoj linijoj kazka ten pripjove.

.
Nu jo zapadlo.
Bet, aš sakau, mes vakaruose gyvenom ir nepaprastam rajone, man šitoje, dabartinėje pusėje daug labiau patinka