QUOTE(gotte @ 2016 01 19, 14:31)
matai, kartais gerai nuomonės pasiklaust

nėr to blogo, kas neišeitų į gera
I.Elija, o kur tu dirbi, kas per kompanija? Kokia sritis?
Dirbu su Naujaisiais rusais.Sekretoriauju.(personal assistant).Darbo laikas kaip ir yra,bet dazni virsvalandziai.Bet man jie nesunkus ir apsimokantys.Todel nesiskundziu.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 01 19, 15:09)
Svarbu viskas gerai baiges

But neisveze i ligonine,patys vaziuotu,tai dar pakeliui kur masinoj gimdyt tektu...
Megztuko spalva man labai grazi buvo,bet tas dydis tikrai kazkoks nei sioks nei toks

Rodykis kokius dabar pasiemei
As bilietus vel i LT nusipirkau

Varau geguzes pabaigoj i vestuves

Dyyydeles,2d,su pirslio korimais ir panasiai

Senai tokiose buvau,pries kokai 20m...
Nemegstu tokiu vestuviu.Ir dar kokiose sodybose tai isviso nepatinka.Po ju visi batai meslini buna ir su nugramdytom pakulnem.As miesto zmogus.Man graziai ir isasvaltuotai turi viskas buti.

.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 01 19, 14:40)
Sestadieni MB bendradarbio zmona namie pagimde leliuka, greitoji nenorejo vezt i ligonine, tai kol jie ten gincijosi gimdo ji ar ne, ji eme ir pagimde. Greit atleke akusere, sutvarke visus reikalus, viskas be komplikaciju, tai visi laimingi liko namie.
Kazkaip tai girdejau,kad namie moteris labiau atsipalaiduoja ir viskas greiciau vyksta.Ta ligonines aplinka labai visus stresina.Saunu kad viskas gerai!Bet man tai butu baisu rizikuoti,nes komplikacijos gan daznos,tokios kaip placentos neatsidalinjimas ir tt.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 01 19, 14:40)
Sestadieni MB bendradarbio zmona namie pagimde leliuka, greitoji nenorejo vezt i ligonine, tai kol jie ten gincijosi gimdo ji ar ne, ji eme ir pagimde. Greit atleke akusere, sutvarke visus reikalus, viskas be komplikaciju, tai visi laimingi liko namie.
Kazkaip tai girdejau,kad namie moteris labiau atsipalaiduoja ir viskas greiciau vyksta.Ta ligonines aplinka labai visus stresina.Saunu kad viskas gerai!Bet man tai butu baisu rizikuoti,nes komplikacijos gan daznos,tokios kaip placentos neatsidalinjimas ir tt.