Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

Laba diena.
Elija, tai jus darbo valandu kaip ir neturit, kiek reikia tiek ir dirbat ?

Mainly, super kad dirbt maziau, o pinigu daugiau thumbup.gif

Mano vyresnes gimtadienis sestadieni, issirinko torta kokio nori, teks padirbet sykart rolleyes.gif

Gotte, o ko dabar atsiprasineji, jau grazinau megztuka, i jo vieta du parsinesiau, kaip moraline konpensacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 19 sausio 2016 - 13:28
QUOTE(Heida @ 2016 01 19, 13:26)
Gotte, o ko dabar atsiprasineji, jau grazinau megztuka, i jo vieta du parsinesiau, kaip moraline konpensacija  lotuliukas.gif

matai, kartais gerai nuomonės pasiklaust thumbup.gif nėr to blogo, kas neišeitų į gera bigsmile.gif

I.Elija, o kur tu dirbi, kas per kompanija? Kokia sritis?

Atsakyti
Sestadieni MB bendradarbio zmona namie pagimde leliuka, greitoji nenorejo vezt i ligonine, tai kol jie ten gincijosi gimdo ji ar ne, ji eme ir pagimde. Greit atleke akusere, sutvarke visus reikalus, viskas be komplikaciju, tai visi laimingi liko namie.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 19, 13:40)
Sestadieni MB bendradarbio zmona namie pagimde leliuka, greitoji nenorejo vezt i ligonine, tai kol jie ten gincijosi gimdo ji ar ne, ji eme ir pagimde. Greit atleke akusere, sutvarke visus reikalus, viskas be komplikaciju, tai visi laimingi liko namie.

nieko sau blink.gif blink.gif blink.gif

bet čia svajonių gimdymas, pradžioje gal biškį baisu, bet po to supranti, kad viskas iš tiesų labai liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 sausio 2016 - 13:43
Kai viskas gerai baigesi, tai tikrai super, juokiasi dabar ir tikrai dziaugiasi kad nereikejo ligoninej stumdytis. Sake kol ten vyko debatai del vezimo i ligonine, tai buvo nelabai malonu, bijojo kad paliks ir teks vyrui priiminet gimdyma. Bet jau kai pamate kad tikrai gimdo, akusere atleke maziau kaip per 5 minutes ir labai profesionaliai ir graziai viska atliko. Sake viskas daug blogiau ir baisiau buvo kai pirma vaikiuka ligoninej gimde.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 19, 12:40)

Svarbu viskas gerai baiges 4u.gif 4u.gif But neisveze i ligonine,patys vaziuotu,tai dar pakeliui kur masinoj gimdyt tektu...

Megztuko spalva man labai grazi buvo,bet tas dydis tikrai kazkoks nei sioks nei toks g.gif Rodykis kokius dabar pasiemei bigsmile.gif

As bilietus vel i LT nusipirkau biggrin.gif Varau geguzes pabaigoj i vestuves thumbup.gif Dyyydeles,2d,su pirslio korimais ir panasiai thumbup.gif Senai tokiose buvau,pries kokai 20m...

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 01 19, 14:31)
matai, kartais gerai nuomonės pasiklaust thumbup.gif nėr to blogo, kas neišeitų į gera bigsmile.gif

I.Elija, o kur tu dirbi, kas per kompanija? Kokia sritis?

Dirbu su Naujaisiais rusais.Sekretoriauju.(personal assistant).Darbo laikas kaip ir yra,bet dazni virsvalandziai.Bet man jie nesunkus ir apsimokantys.Todel nesiskundziu.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2016 01 19, 15:09)
Svarbu viskas gerai baiges 4u.gif  4u.gif But neisveze i ligonine,patys vaziuotu,tai dar pakeliui kur masinoj gimdyt tektu...

Megztuko spalva man labai grazi buvo,bet tas dydis tikrai kazkoks nei sioks nei toks g.gif Rodykis kokius dabar pasiemei bigsmile.gif

As bilietus vel i LT nusipirkau biggrin.gif Varau geguzes pabaigoj i vestuves thumbup.gif Dyyydeles,2d,su pirslio korimais ir panasiai thumbup.gif Senai tokiose buvau,pries kokai 20m...

Nemegstu tokiu vestuviu.Ir dar kokiose sodybose tai isviso nepatinka.Po ju visi batai meslini buna ir su nugramdytom pakulnem.As miesto zmogus.Man graziai ir isasvaltuotai turi viskas buti. biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 01 19, 14:40)

Kazkaip tai girdejau,kad namie moteris labiau atsipalaiduoja ir viskas greiciau vyksta.Ta ligonines aplinka labai visus stresina.Saunu kad viskas gerai!Bet man tai butu baisu rizikuoti,nes komplikacijos gan daznos,tokios kaip placentos neatsidalinjimas ir tt.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 01 19, 14:40)

Kazkaip tai girdejau,kad namie moteris labiau atsipalaiduoja ir viskas greiciau vyksta.Ta ligonines aplinka labai visus stresina.Saunu kad viskas gerai!Bet man tai butu baisu rizikuoti,nes komplikacijos gan daznos,tokios kaip placentos neatsidalinjimas ir tt.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Heida @ 2016 01 19, 11:40)

Eik tu sau, na ir situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 01 19, 15:09)
Rodykis kokius dabar pasiemei bigsmile.gif

Senai tokiose buvau,pries kokai 20m...

Labai paprastuciai, lygus, su trikampiu kaklu, vienas raudonas, kitas svelniai citrininis.

Man atrodo as tokiose vestuvese nesu net buvus g.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 01 19, 14:09)

baliauninke tu, šakės lotuliukas.gif

I.Elija, svarbiausia, kad nėra super duper sunku. O kompanija kuo užsiima?
Atsakyti

Sveikos

gal galit jus man aiskiai lietuviskai papasakot kas yra ta Apostille? doh.gif reik blyn pasa keist man baudom jau grasina, nu vnz reik vaziuot i ambasada su isverstu i lietuviu kalba santuokos sertifikatu ir apostille. ka pirma reik daryt issiverst ar ta apostille gaut? kaip as tokiuose reikaluose nesigaudau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 01 19, 12:09)

O kaip faina thumbup.gif Paauglysteje turbut paskutini karta tokiose buvau, noreciau vel.

QUOTE(Pūga_ @ 2016 01 19, 16:36)
Sveikos

gal galit jus man aiskiai lietuviskai papasakot kas yra ta Apostille?  doh.gif  reik blyn pasa keist man baudom jau grasina, nu vnz reik vaziuot i ambasada su isverstu i lietuviu kalba santuokos sertifikatu ir apostille. ka pirma reik daryt issiverst ar ta apostille gaut? kaip as tokiuose reikaluose nesigaudau  doh.gif

Apostiles tai oficialios instancijos uzdetas anstpaudas ant tavo dokumento, patvirtinimas, kad toks dokumentas tikras.
Ka tavo atveju daryti, tai nezinau g.gif jauciu kokiame FB forume geriausia paklausti g.gif
Atsakyti