Įkraunama...
Įkraunama...

Ir Londone žiema

QUOTE(Heida @ 2016 01 17, 15:46)
Pakvieciau, priimk  smile.gif

Priėmiau mirksiukas.gif ten jūsų abiejų? Kokia jauna bigsmile.gif kiek žvakių uzputei per paskutinį gimtadieni? biggrin.gif aš maniau tu vyresnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 01 17, 18:01)
Priėmiau  mirksiukas.gif  ten jūsų abiejų?  Kokia jauna  bigsmile.gif  kiek žvakių uzputei per paskutinį gimtadieni?  biggrin.gif aš maniau tu vyresnė  g.gif

Kaip ir abieju, MB turejo o as prie jo prisiplakiau, nenaudoja jis fb. Vasara bus 40 man.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 17, 16:45)
Kaip ir abieju, MB turejo o as prie jo prisiplakiau, nenaudoja jis fb. Vasara bus 40 man.

Wow kaip gerai atrodai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 01 17, 18:54)
Wow kaip gerai atrodai  wub.gif

Aciu. Kur blogai atrodau, tu nededu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 01 17, 18:28)
Aciu. Kur blogai atrodau, tu nededu  hihihi.gif

visos mes tokios, poto realybej atpazint neimanoma biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 01 17, 19:06)
visos mes tokios, poto realybej atpazint neimanoma  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 01 17, 18:06)
visos mes tokios, poto realybej atpazint neimanoma  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas! Keliames ir marš i darbus! Aš šiandien nuo 8 pradedu.. doh.gif bet užtat ofisas 4 val. Užsidaro thumbup.gif nepamenu kada šviesoje baigiau darba bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas

Stai ir as biggrin.gif LT salta,bet isivaizdavau salciau lotuliukas.gif Ner ten tos dregmes,nera jokio vejo,tai ir salcio labai nesijaute mirksiukas.gif Nors kiek as ten lauke buvau-is masinos i namus ir atgal lotuliukas.gif Dar norejom varyt ant karjero paciuozinet,bet mano batai ant kulnu,o ir sneigo daug buvo,tai tik per langa paziurejom lotuliukas.gif

Mainly,tai jau i nauja darba siandien?Sveikinimai 4u.gif Kokios pareigos dabar bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 18 sausio 2016 - 12:58
QUOTE(giega @ 2016 01 18, 10:57)
Labukas

Stai ir as biggrin.gif LT salta,bet isivaizdavau salciau lotuliukas.gif Ner ten tos dregmes,nera jokio vejo,tai ir salcio labai nesijaute mirksiukas.gif Nors kiek as ten lauke buvau-is masinos i namus ir atgal lotuliukas.gif Dar norejom varyt ant karjero paciuozinet,bet mano batai ant kulnu,o ir sneigo daug buvo,tai tik per langa paziurejom lotuliukas.gif
Mainly,tai jau i nauja darba siandien?Sveikinimai 4u.gif Kokios pareigos dabar bus?

Ačiū !!!
Ne ne ne, startuoju vasario 1d. wink.gif pareigos tos pačios, krūvis per pus mažesnis, pinigu daug daugiau.

Cha jau beveik namuose! Ką veikti su tiek laiko?? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mainly: 18 sausio 2016 - 18:52
Labas rytas! Kur visos ? Užšalę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2016 01 19, 11:03)
Labas rytas! Kur visos ? Užšalę? g.gif

Plaukai prisalo prie darbo rankenos. biggrin.gif .Jau tuoj nebeiseisiu is cia. doh.gif .Sefai parvaziavo ideju kupini tai dabar visi lakstom net siknos putoja. blink.gif .Zodziu.
Dziaugiuosi kad mazini kruvi.As taip nemoku.
Atsakyti
Saliut ax.gif

Aš ruošiuosi šiandien 10 kilometriukų įveikti, oras puikus!!! bigsmile.gif

Heida, man megztinio nei spalva, nei dydis, nei forma schmoll.gif per didelis jis tau. Soriukas, kad aš taip... blush2.gif Dėl spalvos, tai čia man ji nepatinka, nors kitiems ji super atrodo.
Atsakyti