Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

user posted image

jau padai svyla, delnus niežti- renkamės nagi aptarimams, gana žiemos miegu miegot!!!!

skaitymai prieš miegą ir ilgiems žiemos vakarams trumpinti http://tany.lt/index...ge=pomidoru-duk
beje,mergaitės ,nepamirštam aprašyti veislių ,daryti jų foto ir siųsti Tany 4u.gif

dar biskis skaitinių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 07 sausio 2016 - 17:01
Pabudome ir kelkimės biggrin.gif
Įmesk dar kokių protingų nuorodų, kad rimčiau atrodytume
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 07 sausio 2016 - 16:52
Marmaledas, ar pasiutai? doh.gif nu kur visos naudingos nuorodos dingo? Ar pati pasiruošus į visus klausimus kas antrą puslapį atsakinėt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 07 sausio 2016 - 16:53
Marmeladai,
aciu uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
aleliuja biggrin.gif

na tai kaip ten sakot, kas geriau, kur daigint-
durpiniuose puodeliuose
durpinėse tabletėse
kokoso tabletėse
kokoso plytas brankint
sava žemė
pirktinė žemė
kiaušinių lukštai
politileno vamzdeliai platūs
politileno vystyklai, kur po šaukštą žemių dedam, paskui dadedam

aš tai už žemę, savos nejamu, nes biedna ji pas mane, o dar kokių sliekų pasitaiko- fui.Tad aš perku, maišau su kompostine kokia nors. Labai vilioja vystykluos pabandyt- ir pabandysiu tichariom nuo mamos cool.gif visi kiti man tai nepatiko, bandžiau, ale arba aš negabi, arba nepasisekė, arba tikrai nieko labai puikaus. Gal kas ką gudriau patariat?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 07, 16:57)

na tai kaip ten sakot, kas geriau, kur daigint-

Man geriausia tabletės arba pirktinė žemė. Vis tik jei reikėtų vieną pasirinkti tai būtų pirktinis paprastas sėjimo substratas. Vėliau jau pikuojant daigelius riebesnė žemė, maišyta su kompostais ir kt. gėriu.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 01 07, 16:51)
Įmesk dar kokių protingų nuorodų, kad rimčiau atrodytume

lengva pasakyt, net nelabai pamenu kaip tas daroma, tad nepykit baisiai- papildykit nuorodom ir jūs- neką gal veikiat blush2.gif
Atsakyti
ax.gif Matau jau Marmaledas pridėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 07 sausio 2016 - 17:10
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 07, 18:04)
lengva pasakyt, net nelabai pamenu kaip tas daroma, tad nepykit baisiai- papildykit nuorodom ir jūs- neką gal veikiat blush2.gif

nu tai jau pridėjai smile.gif
Atsakyti
gavau stričkių, kad žiopla, nedadariau kažko, tai greit kažką dariau, ale receptai dingo, dar naudingesnių kadais plepalų įkeldavom priekyje, nu bet vat taip ant greičio ir nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 07, 17:12)
gavau stričkių, kad žiopla, nedadariau kažko, tai greit kažką dariau, ale receptai dingo, dar naudingesnių kadais plepalų įkeldavom priekyje, nu bet vat taip ant greičio ir nerandu doh.gif

Pradžiai užteks, po to susirankiosim mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.tomat-pom...rt,subject.html

facebook ikelta(lyg cia dalyvaujancios pomidorienes,jei neklystu)
man tai tik skaityt,ir skaityt.gal dar kam pravers
Atsakyti