Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(snaige123 @ 2016 01 08, 14:01)
sveikutes,

nauji metai nauji daigai   smile.gif

nu jau net naujų nesulauki, turbūt per Kalėdas sėjai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 08 sausio 2016 - 13:04
QUOTE(Paladė @ 2016 01 08, 14:03)
nu jau net naujų nesulauki, turbūt per Kalėdas sėjai  lotuliukas.gif

per kucias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 01 08, 08:15)
Tai tada jau geriau De Barao auginti - derlingas ir tikrai skanus.

De Barao sėsiu šiais metais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 01 08, 13:05)
per kucias biggrin.gif

Snaige, kiek šiemet daigų planuose? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 01 08, 09:15)

Ptashka, gyva tu? Jei gyva balta pieno puta man į sms ar cia 😉 pasiilgau. wub.gif

Laba visom šiemet. Man jau ir planuose kauptis naujam sąrašui.... Baisu tik, kad nemažai vietų jau užimtos.... Negalėčiau be kelių buvusiųjų....
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2016 01 08, 14:05)
per kucias biggrin.gif

Snaige, jau pasiilgai taip augintinių.... Man dar labai nesinori, labai.... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, paziurejau i www.mydobro.com Gusevopomidorus ir noriu paklausti gal kas bandet auginti
"Томат БЕЛЫЕ ЧЕРИ ? Вкус этих помидоров скорее похож на вкус сладкого винограда Кишмиш " ar realiai jie labai saldus, galvoju gl prie Sun Gold tiktu auginti (Sun Gold labai patiko).

Kas kurkliu nemegsta, tai radau kad preparatas-masalas "Grom" yra uz 1.20 eur (pati nebandziau, kaip veikia nezinau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 08 sausio 2016 - 18:00
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 08, 16:15)

Baisu tik, kad nemažai vietų jau užimtos.... Negalėčiau be kelių buvusiųjų....

Be kokių? Baisiai smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 08, 16:15)
Ptashka, gyva tu? Jei gyva balta pieno puta man į sms ar cia 😉 pasiilgau.  wub.gif

Kazkaip baisiai nuskambejo lotuliukas.gif gyva! Tuoj parasysiu. Tik mano numeris keitesi, neissigask wink.gif
Atsakyti
[quote=Kulkė,2016 01 08, 16:48]
Snaige, kiek šiemet daigų planuose? bigsmile.gif biggrin.gif
[/quote]

dar nezinau planuoju mazinti lauke augintinius. gal kokius 400 isviso auginsiu dar paziuresiu kaip sultis isgers iki kovo men tai dar laiko yra g.gif

Snaige, jau pasiilgai taip augintinių.... Man dar labai nesinori, labai.... doh.gif
[/quote]

as tai nepasiilgau, dar anu metu noksta dezeje lotuliukas.gif , bet del dukros ant palangiu vazoniniu pasejau anksciau ir agurkus siandien ikisau kelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 08 sausio 2016 - 19:55
Labas vakarėlis, naujokė būsiu jūsų tarpe, gavau mainais daug sėklų pomidorų, ir nei vienos nežinau, nei kokio aukščio, ankstyvi ar vėlyvi, ir t.t, google paieškoje nieko gero neradau, bet vis metė SM forumo temas, gal jūs galėtumėt man padėti sužinoti kokie tai pomidorai. Labai dėkinga būčiau 4u.gif
Taigi sąrašiukas:
PERCOVKA
PERSŲ PASAKA F1
RUMIANYJE
PREDGORNYJ
FITOFTORO-USTOIČEVYJ
PUDOVIK
BOLOTO
BICOLOR POLIS POSTEL
KOT TIMOFEJ
PERSIK
GERMANY ORANGE STRAWBERRY-geltoni mėsinai
H34-KOT-juodi mėsiniai,aukšti
JABLONKA ROSSII-aukšti, vid ankstyvumo, normalaus dydžio
PANI JANA
STIDLYVIJ RUMIANEC
SACHARNYJ GIGANT
KOROL SIBIRI-vid ankstyvumo, dideli oranžiniai, mėsiniai.
MOLDAVIŠKI DRAMBLIAI- didelis vaisius, derlingi
BEAUTY QEEN-geltoni su raudoni, dryžuoti, mėsiniai
TOMATNYJ KORAL
CITRININĖ JAUČIO ŠIRDIS

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(K&L @ 2016 01 08, 11:21)
Laba diena,kaip ziuriu seni vardai forume pasirode,malonu...senai cia besilankiau,tai atsilikus nuo forumo ivykiu.Tai rankytes pradeda niezet visoms,as taip pat seklas jau arciau persikeliau... pradedu ziurinet senus rezervus,radau dar is ankstesniu metu " mainu programos" seklyciu,manau kad is sirdies dalintasi,tai dar bus daigios😊
Kas liecia" Malachitovaja skatulkas"tai turiu juodas ir zalias ,pastarosios man nelabai,o juodos tai tikrai vertas demesio pomidoras.

Dar pamenate? 4u.gif wub.gif grįžau tik nežinau ar ilgam, paklydėlė aš visai blush2.gif
Aš kažkuriais metais, kad pasimainiau tai dar keletui metų užteks blink.gif Bet tai vistiek hibridukų prisireikė tai užsisakiau, nes žadu jų daugumą auginti ax.gif

Tos juodos Skatulkos tai kažkas tokio wub.gif Buvo Rozovij miodas keletą metų pas mane Nr1 , bet dabar jau nukonkuravo wub.gif

Kuri čia užfundyjote juodą paveldo prieš kelis metus? Užaugino tik 1 pomidorą, bet tas pomidoras buvo toks, kad visai šeimai pakako 2 dienoms valgyt lotuliukas.gif Dar tokio giganto neteko matyt biggrin.gif Gaila maisto svarstyklių neturėjau, jaučiu į rekordą būtų įsitekęs doh.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2016 01 08, 13:05)
per kucias biggrin.gif

Smagios kūčios buvo wub.gif Jūsų idėja gera: vietoj 12 patiekalų- padalini šeimai po 12 pokelių sėklų, duodi žemės, vazoniukų ir kartu sėji sėji sėji... wub.gif wub.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 sausio 2016 - 20:12
QUOTE(snaige123 @ 2016 01 08, 19:53)
dar nezinau planuoju mazinti lauke augintinius. gal kokius 400 isviso  auginsiu dar paziuresiu kaip sultis isgers iki kovo men tai dar laiko yra  g.gif

ohmy.gif Tu rekordininkė pagal daigų skaičių vienareikšmiai biggrin.gif Mano viso kiemo ploto neužtektų tokiam kiekiui biggrin.gif
Atsakyti