QUOTE(girene @ 2016 01 07, 18:29)
http://www.tomat-pom...rt,subject.html
facebook ikelta(lyg cia dalyvaujancios pomidorienes,jei neklystu)
man tai tik skaityt,ir skaityt.gal dar kam pravers
facebook ikelta(lyg cia dalyvaujancios pomidorienes,jei neklystu)
man tai tik skaityt,ir skaityt.gal dar kam pravers
Dalyvauja dalyvauja

Na merginos, jus ir spartuoles, kaip tema atkuto

QUOTE(Rob1 @ 2016 01 07, 19:58)
Facebook'e užmačiau, kad moterytės iš parduotuvinių pomidorų Kumato renka sėklas ir vėliau bando daigus pritaikyti mūsų salygoms, ir daugiau nebe pirkti hibridinių Kumato sėklų. Ką manot?

Bandykit, pries 4 metus bandziau, man suds gavosi

QUOTE(Rob1 @ 2016 01 07, 20:58)
Facebook'e užmačiau, kad moterytės iš parduotuvinių pomidorų Kumato renka sėklas ir vėliau bando daigus pritaikyti mūsų salygoms, ir daugiau nebe pirkti hibridinių Kumato sėklų. Ką manot?

Auginau , derėjo puikiai bet labai neskanūs buvo - tiksliau buvo skanesniu ....
QUOTE(Chiro @ 2016 01 07, 18:50)
Daimura,aš parsisiunčiau pokutį sungoldo iš guru lavkės,tai jei norėtum,galiu pasidalint. Turiu 10 sėklyčių 

Dėkui už gerą širdį, man viena pomidorienė įdėjo per mainus. Kadangi dar turiu ir Sunsugar, tai bandysiu auginti abu (po vieną daigą), tada palyginti bus galima. Daugiau vyšniukų net ir nesėsiu.
Auginau ir aš Kumato iš parduotuvinio, tikrai neverta

Tai tada jau geriau De Barao auginti - derlingas ir tikrai skanus.

Neeksperimentavau su šiuo būtent, bet kiek anksčiau su čiliais ir kitais pomidorais esu eksperimentavus tai nelabai pasiteisindavo

Iš tamsių tai labai skanus mūsų visai šeimai buvo ,,Malaxitovaja škatulka juodas"

QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 08, 08:40)
Neeksperimentavau su šiuo būtent, bet kiek anksčiau su čiliais ir kitais pomidorais esu eksperimentavus tai nelabai pasiteisindavo
Maximinių paprikyčių tik pasiteisino- dėrėjo ir gana gerai
Iš tamsių tai labai skanus mūsų visai šeimai buvo ,,Malaxitovaja škatulka juodas"
Per tiek metų paieškų pirmas tamsiukas kurio skonis man įstrigo ir kurį auginsiu ir šiais metais 

Laba diena,kaip ziuriu seni vardai forume pasirode,malonu...senai cia besilankiau,tai atsilikus nuo forumo ivykiu.Tai rankytes pradeda niezet visoms,as taip pat seklas jau arciau persikeliau... pradedu ziurinet senus rezervus,radau dar is ankstesniu metu " mainu programos" seklyciu,manau kad is sirdies dalintasi,tai dar bus daigios😊
Kas liecia" Malachitovaja skatulkas"tai turiu juodas ir zalias ,pastarosios man nelabai,o juodos tai tikrai vertas demesio pomidoras.
Siandien buvau nulindus i seklu parduotuves Alytuje. Galiu pasakyti, kad "Egzotikoje" seklos beveik perpus pigesnes nei Zalioje stoteleje.