Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

Daimura,aš parsisiunčiau pokutį sungoldo iš guru lavkės,tai jei norėtum,galiu pasidalint. Turiu 10 sėklyčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2016 01 07, 18:29)
http://www.tomat-pom...rt,subject.html

facebook ikelta(lyg cia dalyvaujancios pomidorienes,jei neklystu)
man tai tik skaityt,ir skaityt.gal dar kam pravers

Dalyvauja dalyvauja smile.gif

Na merginos, jus ir spartuoles, kaip tema atkuto bigsmile.gif Nors saltukas spaudzia stipriai, bet jau apie pomidorus galvoti pradejom smile.gif Kol kas rankos nekyla seklas apziureti, pagrindine priezastis, ka issirinkti sejai, rodos nemazai veisliu buvo derlingu ir skaniu, bet ir nauju nemazai yra, nebandytu, o gi norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 01 07, 16:51)
Pabudome ir kelkimės  biggrin.gif

A nublūdai blink.gif Pomidorus nuo Naujų sėt pradeda user posted image.
Nu,durdom.com user posted image...
Atsakyti
Facebook'e užmačiau, kad moterytės iš parduotuvinių pomidorų Kumato renka sėklas ir vėliau bando daigus pritaikyti mūsų salygoms, ir daugiau nebe pirkti hibridinių Kumato sėklų. Ką manot? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rob1 @ 2016 01 07, 19:58)
Facebook'e užmačiau, kad moterytės iš parduotuvinių pomidorų Kumato renka sėklas ir vėliau bando daigus pritaikyti mūsų salygoms, ir daugiau nebe pirkti hibridinių Kumato sėklų. Ką manot?  biggrin.gif  4u.gif

Bandykit, pries 4 metus bandziau, man suds gavosi biggrin.gif Kitom lyg ir normaliai buvo, nepabandes nesuzinosi, bet man vietos siltnamy gaila, del tokiu eksperimentu, tu seklu dabar kokiu tik nori, ir skanesni uzauga, nei tie kumato, tai kam isradineti dvirati
Atsakyti
QUOTE(Rob1 @ 2016 01 07, 20:58)
Facebook'e užmačiau, kad moterytės iš parduotuvinių pomidorų Kumato renka sėklas ir vėliau bando daigus pritaikyti mūsų salygoms, ir daugiau nebe pirkti hibridinių Kumato sėklų. Ką manot?  biggrin.gif  4u.gif

Auginau , derėjo puikiai bet labai neskanūs buvo - tiksliau buvo skanesniu ....
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 01 07, 18:50)
Daimura,aš parsisiunčiau pokutį sungoldo iš guru lavkės,tai jei norėtum,galiu pasidalint. Turiu 10 sėklyčių smile.gif

Dėkui už gerą širdį, man viena pomidorienė įdėjo per mainus. Kadangi dar turiu ir Sunsugar, tai bandysiu auginti abu (po vieną daigą), tada palyginti bus galima. Daugiau vyšniukų net ir nesėsiu.

Auginau ir aš Kumato iš parduotuvinio, tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 07 sausio 2016 - 20:22

Tai tada jau geriau De Barao auginti - derlingas ir tikrai skanus.
user posted image
Atsakyti

Neeksperimentavau su šiuo būtent, bet kiek anksčiau su čiliais ir kitais pomidorais esu eksperimentavus tai nelabai pasiteisindavo schmoll.gif Maximinių paprikyčių tik pasiteisino- dėrėjo ir gana gerai ax.gif

Iš tamsių tai labai skanus mūsų visai šeimai buvo ,,Malaxitovaja škatulka juodas" bigsmile.gif Per tiek metų paieškų pirmas tamsiukas kurio skonis man įstrigo ir kurį auginsiu ir šiais metais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 sausio 2016 - 08:41
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 08, 08:40)
Neeksperimentavau su šiuo būtent, bet kiek anksčiau su čiliais ir kitais pomidorais esu eksperimentavus tai nelabai pasiteisindavo  schmoll.gif Maximinių paprikyčių tik pasiteisino- dėrėjo ir gana gerai  ax.gif

Iš tamsių tai labai skanus mūsų visai šeimai buvo ,,Malaxitovaja škatulka juodas"  bigsmile.gif  Per tiek metų paieškų pirmas tamsiukas kurio skonis man įstrigo ir kurį auginsiu ir šiais metais bigsmile.gif

Laba diena,kaip ziuriu seni vardai forume pasirode,malonu...senai cia besilankiau,tai atsilikus nuo forumo ivykiu.Tai rankytes pradeda niezet visoms,as taip pat seklas jau arciau persikeliau... pradedu ziurinet senus rezervus,radau dar is ankstesniu metu " mainu programos" seklyciu,manau kad is sirdies dalintasi,tai dar bus daigios😊
Kas liecia" Malachitovaja skatulkas"tai turiu juodas ir zalias ,pastarosios man nelabai,o juodos tai tikrai vertas demesio pomidoras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K&L: 08 sausio 2016 - 11:36
Siandien buvau nulindus i seklu parduotuves Alytuje. Galiu pasakyti, kad "Egzotikoje" seklos beveik perpus pigesnes nei Zalioje stoteleje.
Atsakyti
sveikutes,

nauji metai nauji daigai smile.gif

user posted image
Atsakyti