pomidoriene ANA J. iš Vilniaus,prašom parašyt man į až ,nes nick'o neparašėt ant voko....nežinau su kuo bendrauju

QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 12:48)
Net paziurejau i pakuote, tik vienas zodis Canestrino.
Tai interneto platybėse visko gali atrasti - tie, kur nuotrauką įdėjau, tai rašo, kad Canestrino di Lucca. Tie pavadinimai, matyt, kaip ir visur

QUOTE(sypt @ 2016 01 12, 12:12)
Bet va pernai gavau dovanu pomidorus Canestrino is Italijos, ten jis pomidoras Nr.1. labai skanus pomidoras, tikrai ir kiek teko dometis Lietuvoje jo kol kas neaugina niekas. Ate42 siemet isbandys.
labai neužsvaikit su itališkais. Aptikau Romos turguj Costoluto, užsireikė - nors numirk

QUOTE(daimura @ 2016 01 12, 16:22)
labai neužsvaikit su itališkais. Aptikau Romos turguj Costoluto, užsireikė - nors numirk
Ačiū Paladei, pasidalino sėklomis. Na, nėra ką lyginti su tikrais itališkais, derlingas buvo labai, skonis irgi neblogas, bet ne tas pomidoras 

su viskuo tas pats, klimatas ne tas. Buvau sicilietišką vyšninuką iš Italijos parsivežus, tai užaugo kaip visi pas mus, visai netoks, kaip tenai buvo
As kadangi"tenai" neragavau, tai man sis italietis labai patiko.

Sveikos, patarkyt koki gera žalia pomidorą.. Ačiū
QUOTE(Nerry @ 2016 01 12, 19:18)
Visos giria Izumrudnoje jabloko,yra dar Irlandskyj likior
Man jie visi panasaus skonio, boloto, izumrudnoje jabloko, malachitovaja skatulka, kiwi, green zebra, irlandskij likior, siuos auginau visus, skirtumo nelabai pastebejau, gal kiwi vandeningiausias, nors... nebelabai atsimenu

O siaip, tas "geras" labai salyginas dalykas, skonio reikalas
Samocviet izumrudnij jei patinka nedideli slyvukai

Aciu visom patarusiom teks kazka išsirinkti.
QUOTE(Nerry @ 2016 01 12, 21:19)
Aciu visom patarusiom teks kazka išsirinkti.
Šitą labai giria. Šiemet bandysiu kartu su krūva kitų žalių

Cherokee Green

iš didelių izumrudnoje jabloko-šitas ,ir tik šitas