Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Rob1 @ 2016 01 11, 18:52)
Būtinai šiais metais išmėginsiu vystykus.  4u.gif  Tik vėl klausimas: į ką Jūs jau tupdot pomidorų daigus su vystyklais? Mačiau Daimura į tokią spec. dėžutę, kur tokių galima pirkti?  biggrin.gif  bigsmile.gif

Ten paprastas gėlių lovelis, ką radau po ranka, į tą ir sudėjau
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 11, 20:53)
supratau,kokią klaidą jus su Lusasita darot ax.gif valgot Jasperius pernokusius...taip ,tada jie  iš sultingų skanių pomidorų virsta miltingais,diržinga žievele,beskoniais.o mes juos pradedam skinti  vos įgavusius rudą atspalvį,tada ir odelė dar plona būna,ir miltų nėra mirksiukas.gif mums tai vienas mėgstamiausių pomidorų wub.gif

Nu gal, prabėgo keli metai tai bijau prisimeluot kokius juos valgiau g.gif Bet dažniausiai pirmuosius nuo augalo pomidorus ir pusžalius paragauju g.gif
Atsakyti
Vistik pavasaris artėja, tad turiu dar vieną klausimą biggrin.gif : iš kur perkat agroplėvelę? bigsmile.gif Gal kas iš ŽS perka? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Rob1 @ 2016 01 12, 00:13)
Vistik pavasaris artėja, tad turiu dar vieną klausimą biggrin.gif : iš kur perkat agroplėvelę?  bigsmile.gif Gal kas iš ŽS perka?  4u.gif

Mes turgely pirkdavom, kai auginom daržovių urmu, bulves ankstyvas dengdavom, tai dabar dešimčiai metų į priekį užteks, ne tik man bet ir visai giminei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rob1 @ 2016 01 11, 18:52)
Būtinai šiais metais išmėginsiu vystykus.  4u.gif  Tik vėl klausimas: į ką Jūs jau tupdot pomidorų daigus su vystyklais? Mačiau Daimura į tokią spec. dėžutę, kur tokių galima pirkti?  biggrin.gif  bigsmile.gif

Cia jau fantazijos reikalas. Kazkurioje temoje buvau ikelusi, kokiose dezese auginu as. Kol mazesni tai tinka ir indai nuo ledu. Paskui palmems jau kazko rimtesnio gal reikia.

QUOTE(sypt @ 2016 01 11, 19:38)
Man atrodo, kad vystyklai tiktu toms, kurios laiko turi marias ir megsta ilga darbo procesa biggrin.gif Manau jei as 150 daigu sugalvociau vystyt, pomidoru pradeciau nekest wacko.gif O juk pomidorai geriu deris wink.gif

Pernai taip auginau virs 300 biggrin.gif
Antri metai is eiles taip auginant man jau greiciau, nei i vazona pikuoti. Su saknimis greiciau susitvarkai.
Atsakyti
man tai irgi laiko švaistymas tie vystyklai. Nepikuoju nieko, viską išsidaiginu drėgnuose vatos padeliuose ir sodinu po vieną sėklą visai mažuose indukuose, paskui tik persodinu į vis didesnius.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri pasidalintumėte Gonziko dryžiaus keliom sėklytėm blush-anim-cl.gif ? Galiu keisti į kitų pomidorų sėklas.
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2016 01 12, 11:42)
Sveikos, gal kuri pasidalintumėte Gonziko dryžiaus keliom sėklytėm  blush-anim-cl.gif ? Galiu keisti į kitų pomidorų sėklas.

doh.gif mergucos,na ko jūs taip dėl jų užsisvaigusios? doh.gif tikrai yra skanesnių pomidorų unsure.gif tik tiek ,kad šitie derlingi ir ne popos....
brūkštelk ažan
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 12, 11:45)
doh.gif mergucos,na ko jūs taip dėl jų užsisvaigusios? doh.gif tikrai yra skanesnių pomidorų unsure.gif tik tiek ,kad šitie derlingi ir ne popos....
brūkštelk ažan

Ko ko - mes reklamos aukos lotuliukas.gif
Atsakyti
Man patiko Gonziko "uzsisvaigimas" lotuliukas.gif As nuo jusu irgi ant 50 veisliu uzsisvaiginau, aciu forumo merginoms, aprupino seklomis 4u.gif Mano hobi pavertet liga, ir vis naujus virusus keliat, keliat...
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2016 01 12, 11:51)
Ko ko - mes reklamos aukos lotuliukas.gif

pas jus ką?adblock'ai kompuose neveikia? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 12, 11:57)
pas jus ką?adblock'ai kompuose neveikia? blink.gif  blink.gif

veikia, veikia, tik mes kai kurių reklamų specialiai neblokinam mirksiukas.gif (tsakant yra filtras tongue.gif )
Atsakyti