Sveikos mergičkos

Kaip smagu, kad tema atgijo

.Kadangi prakalbot apie hibridus, tai ir aš pasisakysiu, nes kai kalbėdavot apie veisles, tai tylėdavau ausis suglaudus ir tik klausydavau

Pirmus metus auginau tai, kokius daigus gavau. Antrus metus rinkausi sėklas iš mūsų parduotuvių asortimento ir pati auginau daigiukus, ir kaip pirmametei gan neblogai sekėsi. Šiemet noriu auginti ne tik hibridus ir kai susikaupsiu, prašysiu jūsų sėklyčių

Taigis, skonio atžvilgiu labiausiai patiko Orange Queen (nehibridas, nes nėra nei F, nei H raidžių). Auginau tik vieną daigą, dviem stiebais. Pomidorai buvo nedideli (kaip Toro), nors pagal aprašymą turėjo būti dideli. Oranžiniai, nerūgštūs, tokio sodraus skonio, kam daviau ragaut visi tai pripažino. Šiais metais tris vietas jau užsirekomendavo

. Derlingi ir skanūs man buvo Toro, Fantasio ir Rally. Abu paskutinieji tai labai panašūs, na gal Fantasio kiek labiau patiko

Antrą šansą suteiksiu Lemon boy, nes derlingas buvo, tik skonis man kažko nelabai. Gal jam ko trūko, gal vieta nepatiko, o gal mano skonio receptoriai nekokie ? Dar augintinas Corazon, derlingas, mėsingas, nerūgštus. Black cherry auginau savo mažiausiajam, bet kad labai skanus tai nepasakyčiau, šiemet galvoju kitokį cheriuką augint. Pernai auginau, bet šiemet vietų šiltnamyje neteko Tigerella - nedidukai, rūgštūs, ne itin derlingi, Hugo (ne hibridas) nepatiko skonis, vėlyvas, pomidorai nemaži, bet jų nedaug buvo,lapai dideli, sukosi, rietėsi

Uragan -nieko gero, nors auginau tik vieną daigą, tai gal įspūdis neobjektyvus. Orkado- kažkiek panašus į Toro pasirodė, gal dar apie šitą pagalvosiu

Tai tiek, nepykit už skurdžius aprašymus, mano skonis dar neišlavintas kiek jūsų