Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Kulkė @ 2016 01 15, 15:15)
Tai siųsk visas 40, negi gaila?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image...Iki rudens uždaryta pas mani ,išsiparceliavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 15, 15:26)
user posted image...Iki rudens uždaryta pas mani ,išsiparceliavau  ax.gif

O jeigu aš tik dabar supratau, kad man kažko reik iš tavęs ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nereik nereik, baika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reduteb @ 2016 01 15, 14:56)
Laba diena,

Norėčiau ir aš įsijungti į pomidorų mylėtojų gretas  ax.gif  tikiuosi priimsite pradedančiąją pomidorų augintoją  ax.gif 
Praeitais metais auginau tik kelis hibridus, visai neblogai pavyko, o šiemet jau norėčiau išbandyti ir kai ką įdomesnio. Kaip tik mačiau porą žinučių, kad ieškote pradedančiųjų su tuščiomis sėklų dėžutėmis iš Kauno, o sakykit gal iš Kauno rajono irgi tiktų?  blush2.gif 

P.S. Ačiū už visą informaciją, kurią čia galima rasti, tikrai labai naudinga  4u.gif

Jeigu pati atvaziuosi atsirinkti ko nori - aisku tinka.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 01 15, 14:33)
nu taigi gali pasiūlyt Santorange ar Toro, rašo gi žmogus  smile.gif
Bet tų Santorange tai aš dovanai neimtau..

Taip nepatiko jie? g.gif Ką galiu pasiūlyti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2016 01 15, 14:54)
Joliutx, as is vysniniu turiu Mandat, pernai pirkau, bet supratau, kad trecio vysninio man nereikes.
O tu auginai Amurskij Tigr? man tai jie is tokiu ne visai vysniniu labai labai  wub.gif

O kuo tau Violet Jasper neitiko?  g.gif Grazus atrodo?

Su Amurskij tigr kažkas nepavyko, man jie nedygo tais metais kai sėjau kiek pamenu g.gif

Jasperį gal gerai merginos čia sakė- gal valgiau pernokusius - man jų skonis pasirodė šiaip sau g.gif Tie metai labai užimti buvo tai visai įmanomas variantas, kad vienus ryjau neprinokusius, o kiti gal pernoko g.gif Būtų vietos tai suteikčiau dar šansą jiems, bet tos šiemet nelabai bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 01 15, 14:10)
Taigis tataigis, man rodos tu savo sėklų tiek turi, kad praktiškai neįmanoma tau nieko pasiūlyti mainams  biggrin.gif

Įmanoma įmanoma lotuliukas.gif Užbombino dėžutę lotuliukas.gif
Atsakyti
liaba diena,
QUOTE(Vobla @ 2016 01 15, 13:40)
hahahaha lotuliukas.gif dabar jums beliko susirasti pradedancia kauniete, kas sioje temoje sunkiai, nes vien ligones renkasi.

ale tai kokis pas jumis isteriškas juokas užkrečiantis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet tikrai kažkaip pas mumis su naujokėmis nekažkas, arba visos tyli kažkotais ir t nesako, kad nori pamėgint. Na bet gi niekas negimė mokėdamas viską. Vat aš vis skaitau, vis mokinuos, vat šiemet vystyklus išbandyt labai noriu- būsiu naujokė, tskant 4u.gif kass su manim??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 15, 16:31)
Ką galiu pasiūlyti?  blush2.gif

man? blink.gif Ui, ačiū, man visai visai nieko nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 15, 18:35)
liaba diena,
ale tai kokis pas jumis isteriškas juokas užkrečiantis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu bet tikrai kažkaip pas mumis su naujokėmis nekažkas, arba visos tyli kažkotais ir t nesako, kad nori pamėgint. Na bet gi niekas negimė mokėdamas viską. Vat aš vis skaitau, vis mokinuos, vat šiemet vystyklus išbandyt labai noriu- būsiu naujokė, tskant 4u.gif  kass su manim??? g.gif

aš tai tikrai vystysiu,nes mano daigyno plotai sumažėjo,reiks susispaust g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 15, 15:26)
Iki rudens uždaryta pas mani ,išsiparceliavau  ax.gif

būželi, ar dar liko pačiai ką sodint? blink.gif Gal sušelpt reik?
Galiu Marmande atsiųst, bo girdėjau, kad paskutinius atidavei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 sausio 2016 - 19:06
o, gonziks į kompaniją, nesitikėjau wub.gif wub.gif aš irgi netekau savo šaltosios- šviesiosios, tad bus laba kukliai šiemet, kažkaip reiks išmokt prasisukt taupiai
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 15, 18:46)
o, gonziks į kompaniją, nesitikėjau wub.gif  wub.gif aš irgi netekau savo šaltosios- šviesiosios, tad bus laba kukliai šiemet, kažkaip reiks išmokt prasisukt taupiai

ko čia nustebai daba? g.gif mano pernai virš 100daigų vystykluose užaugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 15, 18:48)
ko čia nustebai daba? g.gif mano pernai virš 100daigų vystykluose užaugo ax.gif

pražioplinau, musiau tamstos sentensiją vieną kitą. Ale tai grasiosiuos su klausimais jei kas įtartinai pasirodys
Atsakyti