Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(ptashka @ 2016 01 11, 10:07)

P.S. kokia tikimybe, kad voratinkline erkute istrucys sieros saske?

turėtų būt 100procentinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 01 11, 12:43)
Daimura, o nesėji į tą tuoletkę dėl ko? Gal visai nieko. Nors jūs čia turbūt viską išbandžiusios  biggrin.gif

negaliu atsakyt kodėl taip nesėju g.gif Manau, tas būdas tinka, kai daug vienos veislės sėji. O aš sėju po 4-5. Paskui persipikiuoju kiek man reikia, kitus daigus atiduodu. Nereikalingi daigai lieka normaliai žemėse.
Atsakyti
Ooo, pagaliau visos lenda į eterį su naujovėmis smile.gif
Aš šiemet irgi bandysiu Heartbreaker, palei takelį įkišiu kelis (beje, ir Jums, daimura, jų įdėjau magaryčių), bus įdomu palyginti su aukštaisiais Tomatoberry.

Mano naujovės šiemet daugiausiai spalvotos.
Amethyst Jewel
user posted image

Dark Galaxy
user posted image

Violet Jasper
user posted image

Jersey Devil
user posted image

Opalka
user posted image

Ir visiems pažįstami Gonziko dryžiai, taip pat Babuškino, Fejerwerk.

Beje, pernai per mainų programą kai kurioms siunčiau Azoychka. Gal turit atsiliepimų? Aš geltonų nemėgėja, tai tuomet jų likau nepasisėjus. O gal veltui?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2016 01 11, 14:00)
Ooo, pagaliau visos lenda į eterį su naujovėmis smile.gif
Aš šiemet irgi bandysiu Heartbreaker, palei takelį įkišiu kelis (beje, ir Jums, daimura, jų įdėjau magaryčių), bus įdomu palyginti su aukštaisiais Tomatoberry.

Mano naujovės šiemet daugiausiai spalvotos.
Amethyst Jewel

Dark Galaxy

Violet Jasper

Jersey Devil

Opalka

Beje, pernai per mainų programą kai kurioms siunčiau Azoychka. Gal turit atsiliepimų? Aš geltonų nemėgėja, tai tuomet jų likau nepasisėjus. O gal veltui?

Spalvotieji man labai prie širdies wub.gif Iš Jūsų išvardintų tik Violet Jasper ir Fejerwerk esu auginusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2016 01 11, 14:00)

Įdomu kaip pas jus augs Fejerwerk g.gif Pirmaisiais metais man jie buvo patys skaniausi ir derlingiausi šiltnamio pomidorai, o antrais metais - nesusipratimas didžiausias doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Prieš tris metus dalyvavau šioje temoje, bet toks smagus sujudimas, tai noriu prisijungti 4u.gif
Gardi, labai fainuoliai tamsūs pomidoriukai.
Daimura, ačiū už vaizdinę medžiagą daigų, augintų vystykluose. Tikriausiai daugiau atsiras kas norės juose auginti mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš irgi iš tos serijos bandysiu smile.gif Aišku, apart tų, kuriuos jūs visos seniai auginat biggrin.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš irgi lendu į paviršių su klausimu. Gal kas turit pasidalinti/ parduoti "Geranium kiss" porą sėklų blush2.gif Su e'bajum nelabai draugauju, o, čia, vietoj neradau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 11, 12:27)
Labukas. Šiemetiniai didieji norai jau rankose. Ryte paštininkė nudžiugino  wub.gif

Jolitux, iš kur siunteisi? man tie Heartbreaker'iai jau nuo pernai akyse stovi, kai Lusasita parodė bigsmile.gif
QUOTE(daimura @ 2016 01 11, 14:31)
Įdomu kaip pas jus augs Fejerwerk  g.gif Pirmaisiais metais man jie buvo patys skaniausi ir derlingiausi šiltnamio pomidorai, o antrais metais - nesusipratimas didžiausias  doh.gif

Pas mane ir pirmais metais buvo bilekas. Labai plona jo odelė, jei ilgiau palieki pakabot, pradeda leistis dar nenuskinti schmoll.gif Grožio gražūs, bet tik tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 01 11, 15:40)
Jolitux, iš kur siunteisi? man tie Heartbreaker'iai jau nuo pernai akyse stovi, kai Lusasita parodė  bigsmile.gif

Iš čia: http://www.originali...timentas/seklos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2016 01 11, 14:31)
Pirmaisiais metais man jie buvo patys skaniausi ir derlingiausi šiltnamio pomidorai, o antrais metais - nesusipratimas didžiausias  doh.gif

Su fejerverku man ir uošviams buvo tas pats- irgi džiaugėmės pirmais metais- daug derėjo. Skonio tai jie pusėtino man, bet uošviams patiko. O kitais metais ir pas mane ir pas juos derlius ir skonis išvis nekoks buvo schmoll.gif
Papildyta:
Įsivaizduojate aš uošvį jau atpratinau nuo Marmande- jau keli metai nei 1 vnt neaugina bigsmile.gif O būdavo visą šiltnamį užvarydvo vien tik jais doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
jolituxxx, sveikinu su pergale thumbup.gif Ir labai didelis ačiū Chiro bei Gardi už erzinančias foto mega_shok.gif aš vis dar valdausi ir nieko iš Gusevo kolekcijos neužsisakinėju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 11 sausio 2016 - 16:14
QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 11, 15:22)
Spalvotieji man labai prie širdies  wub.gif Iš Jūsų išvardintų tik Violet Jasper ir  Fejerwerk esu auginusi  ax.gif

Ir kaip Violet Jasper? Aš užsikabinau už mielo dydžio ir grožio smile.gif

QUOTE(daimura @ 2016 01 11, 15:31)
Įdomu kaip pas jus augs Fejerwerk  g.gif Pirmaisiais metais man jie buvo patys skaniausi ir derlingiausi šiltnamio pomidorai, o antrais metais - nesusipratimas didžiausias  doh.gif

Būtent dėl nekokių atsiliepimų aš jau pora metų marinuoju sėklas. Nutariau šiemet skirti jiems 1 vietą, pažiūrėsim biggrin.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 11, 16:54)

Prekiauja ir visos kaimo krautuvės, ant kurių yra lipdukas, kad parduoda Erfurto sėklas. Pas mus būtent tokioj aš jų ir nusipirkau.

Ačiū už atsiliepimus apie vystyklus ir dar kartą primintą vaizdinę medžiagą, aš būsiu tarp bandančių cool.gif
Atsakyti