Mano devynmetis sūnus sugalvojo biznio planą... šalia esančiame turgelyje pardavinėti obuolius ir kriaušes
Nežinau iš kur jam tokia idėja kilo. Turbūt taip sugalvojo,pamatęs bobulytes su vaisiais ir daržovėmis tupinčias.
Tų,jam reikalingų prekių turime apsčiai. Bet tai tokiame amžiuje... Juk čia žaidimo forma,kol nenusibos. Net nežinau kokios sąlygos tokiai veiklai būtų vykdyti,ar nepilnamečiui išvis galima taip "verslauti" ir pnš. O jis čia visai rimtai nusiteikęs,sveria dabar turimas namie gėrybes ir skaičiuoja ant popieriaus lapo savo būsimą uždarbį

Vaizdelis tai tikrai geras
Man smagu,kad vaikas taip mąsto. Mane pačią tėvai veždavosi vasaromis į turgų,kur mes kelis metus savom braškėm prekiaudavome. Buvau panašių matų,bet tada būdavo tarybiniai laikai ir aš atsimenu,kad man tikrai smagu būdavo(gal todėl,kad ten tik per porą valandėlių viską išparduodavom).
Taigi,ką su tuo mano komersantu daryti? Skatinti,ar atkalbinėti? Suprantu,kad vaikas gali pinigo iš tėvų užsidirbti kažką gero namie padaręs. Taip jis yra skatintas ne kartą. Bet dabar visai kitas reikalas. Nebeatpažįstu vaiko,toks rimtas,suaugęs,pilnas azarto atrodo

Bijau ,kad gal būsimą didyjį verslininką sugniuždysiu neleisdama
Imk iš gyvenimo viską. Bet dėl viso pikto atsimink, iš kur paėmei, nes gali tekti padėti į vietą...