Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas paaugliams

QUOTE(F=ma @ 2010 04 22, 16:44)
OMG, ir kaip tėvai išleido doh.gif

Va, mano tėvai dar kai pasakiau, kad nebevaikščiosiu dar įkalbinėjo vistiek eit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 22, 19:25)
Sveiki. Ieškau ir aš darbo, manau, man lengviau būtų rasti, nes vasarą 18 bus. Tik kur galėčiau dirbti? Už lankstinukus ir laikraščius temoka 12 lt per savaitę pas mus, tai neverta...Gal kas turite kokių pasiūlymų? Galėčiau jaunesnius vaikus mokinti anglų kalbos, taip pat kuriu grafikos programomis, galiu sukurti viską ko pageidausite (nuo atviručių iki saldainių popieriukų ir t.t.). Esu patikimas vaikinas. Mažeikiai.

Man jau 18, tai as bandysiu i uzsieni varyti, cia mazai moka
Atsakyti
Gal turit kokių įdėjų kur būtų galima įsidarbinti vasarą? Liepą man sueina 18 metų.

Šeip norėtusi truputėlį padirbėti kokius lankstinukus dalinant,arba bent pakuojant ką nors į maišiukus ir pan.

Kad liktų šiek tiek ir laisvo laiko.

Ačiū,už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 05 21, 06:48)
Gal turit kokių įdėjų kur būtų galima įsidarbinti vasarą? Liepą man sueina 18 metų.

Šeip norėtusi truputėlį padirbėti kokius lankstinukus dalinant,arba bent pakuojant ką nors į maišiukus ir pan.

Kad liktų šiek tiek ir laisvo laiko.

Ačiū,už atsakymus

Nuei į www.eurai.lt arba www.darbo.lt ir ten rasi lankstinukų dalinimą arba prezentacijas produktų PC.
Atsakyti
Dėkoju.

Bet pasieškojau nėra nei vieno nei kito.
Galvojau kokia pardavėja arba indų plovėja įsidarbinti,bet visur reikalinga patirtis arba baigtas vidurinis išsilavinimas.
O aš dabar baigiau 11 klasę.

Sunku kažkaip. Gal yra panašaus pobudžio svetainių?
Atsakyti
Man siais metais 17, ieskau darbo Vilniuje ir 0 sveiku.
Turiu aukles ir padavejos darbo patirties,bet mazai tai kam idomu,kai pamato jog nepilnamete. O auklyciu dabar 10 kartu daugiau nei mazu vaikuciu. O taip norisi nesedeti tevams nors vasara ant sprando.... verysad.gif

Indu plovejos darbus reikalinga vidurini issilavinimas ir darbo patirtis. Na namuose jau 10 metu indus plaunu,manau tikciau,bet ne. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyrica: 30 gegužės 2010 - 13:29
QUOTE(-Orchideja- @ 2010 04 23, 17:19)
Va, mano tėvai dar kai pasakiau, kad nebevaikščiosiu dar įkalbinėjo vistiek eit lotuliukas.gif

kaime nuo mažens gyvenau ir darbas laukuose buvo tikrai normalus dalykas smile.gif nereikia tų vaikų kaip kiaušinių saugoti
Atsakyti
gal kas galėtų pasidalinti kokių braškynų savininkų nr? miestas nesvarbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 06 15, 16:19)
gal kas galėtų pasidalinti kokių braškynų savininkų nr? miestas nesvarbus  smile.gif

drinks_cheers.gif
Tik man geriau butu Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele97 @ 2010 06 15, 17:39)
drinks_cheers.gif
Tik man geriau butu Vilnius 4u.gif

Vilniuj braškynų nėra ax.gif
Atsakyti
gal kas galite pasakyti kur kaune imanoma skinti braskes, ar dalinti lankstinukus? ACIU . 4u.gif
Atsakyti
Aš šią vasarą grybavau. Šiaip man tai ir patinka, o pro sodyba dar važiuodavo ir supirkdavo... bigsmile.gif Tai per vasara užsidirbau ( rinkau maždaug 2 mėn.,ne kasdien) maždaug 300 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti