Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas paaugliams

Man 15,ir aš visada randu būdų kaip užsikalti smile.gif tėvai skatina ir pan.,bet ne dėl to, kad patys neduoda (ir neduoda kol nepaprašau biggrin.gif ),bet dėl to kad pajausčiau ką reiškia dirbti.prieš trejus metus piešdavau atvirutes ir stovėdavau gedo prospekte:per kokias 3val.užsikaldavau apie 20-50lt smile.gif priklausydavo nuo asortimento lotuliukas.gif
Dabar padedu prekiauti kvepalais sesei,ir taip pat užsidirbu.dar beto,darau papuošalus ir juos pardavinėju.kolkas dar nekaip sekasi,bet negalima visko iškarto norėt smile.gif

jei vaikas (paauglys) yra atsakingas ir nori veiklos bei pinigelių, tikrai ras išeičių pats smile.gif nebūtina eit ir ieškot darbelio, kur reikia art viesa diena ir gaut už tai 20lt smile.gif

ai,pasiklauskit ledus kur jauke pardavinėja.darbas nuo 9 iki 7 vakaro,20lt per dieną. verysad.gif man toks pasiūlymas laaabai nepatiko:išnaudojimas! drinks_cheers.gif
Atsakyti
na wa dabar tai jau pasipasakosiu smile.gif isdirbau as wisa menesi tuos sawo wiesuosius darbus mokykloj.... siaip darbas ne is lengwuju... rawejom stadijono zole, kuria pawadinom "lietuwos neisraunamoji" lotuliukas.gif nes ja israut reikdawo oj oj oj kiek pastangu biggrin.gif dar dabar ant ranku mazoliai laikosi... dar mes knygas bibliotekoj nesiojom, tai i diena oj kiek daug kilu nueidawom pirmyn atgal bewaiksciodamos biggrin.gif o siaip buwo labai smagu kai gawom atlyginimus smile.gif o jau taip laukem wink.gif ir dabar taip gera isleidinet ta pirmaji atlyginima 4u.gif thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
4u.gif Jei ne paslaptis tai keik gavai? drinks_cheers.gif
Atsakyti
minimumas 700. bet i rankas ~ 620 smile.gif bet jau toookie brangus man tie pinigeliai ir taip gaila juos leist ax.gif
Atsakyti
Savo uždirbti pinigai visai kas kita negu tėvų ax.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Nuo keliu metu mazdaug patartumet leisti dirbti?Maniskei 13m. (greitai 14)jau nori pati uzsidirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry[monika] @ 2007 12 25, 21:28)
Nuo keliu metu mazdaug patartumet leisti dirbti?Maniskei 13m. (greitai 14)jau nori pati uzsidirbti g.gif

irnesakyk.gif lai eina, betik noro yra hihihi.gif
Aš dar visai nenoriu, man 17 topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry[monika] @ 2007 12 25, 21:28)

manau jei tik pati nori lai dirba... kitaip prades ziuret i pinigus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės,gal galėtum patarti..Žinau kad 14 - 15 metų paaugliams darbą susirasti sunku.Įmonėse dirbančių pažįstamų neturim,vaikų aplink mažų nėra. Va todėl jau dabar pradėjau ieškot kur galėčiau įsidarbinti vasarą. Man birželį sueina 15m.. Gal jūs žinote kur galima rasti tokių metų darbelių? Žinau kad Kaune yra jaunimo birža , bet nežinau kur yra ir kaip ten viskas vyksta. Domėjausi tačiau pakankamai info neradau.
Atsakyti
QUOTE(Inesytė @ 2008 01 22, 18:45)
Sveikos Mamytės,gal galėtum patarti..Žinau kad 14 - 15 metų paaugliams darbą susirasti sunku.Įmonėse dirbančių pažįstamų neturim,vaikų aplink mažų nėra. Va todėl jau dabar pradėjau ieškot kur galėčiau įsidarbinti vasarą. Man birželį sueina 15m.. Gal jūs žinote kur galima rasti tokių metų darbelių? Žinau kad Kaune yra jaunimo birža , bet nežinau kur yra ir kaip ten viskas vyksta. Domėjausi tačiau pakankamai info neradau.

per skelbimus pažiūrinėk.
šiaip darbo kodeksą paskaityi nepakenktų, nes ne visus darbus 15mečiai gali dirbti.
tai turi būti ne sunkus, ne per daug fizinis darbas, ir neturi trukdyti mokslams (vasarą tai tik sezoninis nebent)

kokia valytoja, laikraščių išnešiotoja gal galėtum ką rasti.
gal darželin šeimininkute, nes atostogų išeina daug kas.

Atsakyti
Gali kokiose imonese priimti ,lipdukus klijuoti ,kada dirbau ,imdavom vaikus pries Kaledas ,klijuoti ,lipdukus ,nes uzsakymu budavo daug ir nespedavo .

http://www.ldb.lt/LD...as/jdc_sarasas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 22 sausio 2008 - 21:23
Labai ačiū už info ir link'ą wink.gif
Atsakyti