Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas paaugliams

Pati isidarbinau, kaip Oriflame konsultante. Linksma, siulai kosmetika, kuri man paciai labai patinka ir dar pinigus uz tai gauni, jei kas noretu dirbti rasykite man i el. pasta wanile01@one.lt
Atsakyti
kas iš to kad nori bet nieko nedaro, sėdi sudėjusi rankas ir laukia pasiūlymų..reikia patiems imtis iniciatyvos. tokia yra mano nuomonė
Atsakyti
Gal ir nereik daug dirbt, bet kokiam vaikui 12-13-14 metu reikia "juodo" darbo?.. Nezinau ar kas noretu leist savo vaikui per karscius ravet, kilnot ir dar ka daryt. Mano tevam priimtina, nes turiu stuburo problemu ir siaip jie mano, kad vasara vaikui reikia ilsetis, nes ir taip per mokslo metus isvargsta vaikai.
O del Oriflame'o, tai jei kam tu pinigu reikia, tai ten reik ne sedet sudejus rankas ir laukt uzsakymo, o siulyt draugams kosmetika, ieskoti nauju zmoniu, nes nuo to priklauso tavo pareigos, lygis ir tai kiek uzsidirbsi. Taipogi vyksta ir seminarai, keliones...
Atsakyti
Esu 13. Reiktu pinigeliu vasarai. Tad noreciau padirbet. Ar dar per anksti? Gal kaip nors imanoma 13-metei paaugliai uzsidirbti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 05 10, 21:59)
Esu 13. Reiktu pinigeliu vasarai. Tad noreciau padirbet. Ar dar per anksti? Gal kaip nors imanoma 13-metei paaugliai uzsidirbti blush2.gif

Man irgi 13-ka, greitai 14-ka. Irgi noreciau darbo vasarai, bet manau, kad dabar labai sunku rasti darba paaugliams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 05 10, 21:59)

Šiaip žinau, kad vasarą mokykloje mėnesį galima dirbti, bet nežinau tiksliai nuo kelių metų priima. g.gif
Atsakyti
kiek zinau nuo 15 ir lygtai su mokyklos leidimu ar rekomendacija ar kazkas tai panasaus...
Atsakyti
o mano situacija gal palankesnė,nes man 16,vasarą - 17.
norisi jau savų pinigėlių užsidirbt, tik nežinau nuo ko pradėt paieškas..koks lankstinukų dalijimas irgi tiktų~
gal kas žinot kur kreiptis?ar eit kur,ar internete?
Esu iš Vilniaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmogeliukas: 29 gegužės 2009 - 15:38
O cia matau darbo iesko ir 13-14 metės? smile.gif)
kaip mielai,reiks ir mano seserį čia užregistruoti, tikiuos ją šiltai priimtumėte smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Siara @ 2009 05 31, 13:56)
O cia matau darbo iesko ir  13-14 metės? smile.gif)
kaip mielai,reiks ir mano seserį čia užregistruoti, tikiuos ją šiltai priimtumėte smile.gif)

žinoma, kad priimtume bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Ieškom, ieškom tik, kad nerandam doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 05 31, 15:01)
Ieškom, ieškom tik, kad nerandam  doh.gif  smile.gif

13 manau be šansų rast, legaliai gi negalima. Dabar krizė, daug kas nepriiminės papildomų darbuotojų vasarą ir šiaip daug žmonių neteko darbo, tai darbdavys priiminės žmogų, kuris ilgesnį laikotarpį dirbtų nei 1-2 mėnesius.
Žmonės, džiaukitės gyvenimu, gi ne piniguose laimė, o pensijai užsidirbt manau spėsit 4u.gif
Atsakyti