Įkraunama...
Įkraunama...

GIMTADIENIS...

QUOTE (kisule @ 2004 08 12, 05:57)
Sveikos.Gal kas galite pasiūlyti kokių receptų gimtadienio stalui,žadu daryti švedišką. smile.gif g.gif wink.gif

As irgi ieskau receptu gimtadieniui smile.gif

http://www.supermama...?showtopic=8881

Cia radau neblogu ideju wink.gif

Manau tinka ir krepseliai su ivairiais idarais, ir verinukai ir mini sumustinukai, ruletukai.

O ka zadi daryti? Gal jau turi pati kokiu ideju?
Atsakyti
[FONT=Courier][SIZE=14][COLOR=blue]LABA DIENA VISOMS MAMYTĖMS biggrin.gif
RYTOJ MANO MAŽYLIUI BUS 1 METUKAI IR 6 MĖNESIAI, O PORYT MANO VYRUI SUEIS 21 METAI. ESU DAR GAN JAUNA, O VIRTUVĖJE NELABAI KAIP SEKASI sad.gif GAL JŪS GALĖTUMĖT PARAŠYTI KOKIŲ NORS SKANIŲ, SUPER RECEPTŲ, KURIUOS GALĖČIAU PABANDYTI PAGAMINTI GIMTADIENIO PROGA dry.gif .JEI PADĖTUMĖT BŪČIAU LABAI DĖKINGA rolleyes.gif
Atsakyti
o tu nepatingėk čia paskaityti temas-čia tiek skanių recaptų, kad nežinosi kurį išsirinkti-o ir iš produktų įvairiausių wink.gif
Atsakyti
QUOTE (ignomama @ 2004 08 19, 12:40)
[FONT=Courier][SIZE=14][COLOR=blue]LABA DIENA VISOMS MAMYTĖMS biggrin.gif
RYTOJ MANO MAŽYLIUI BUS 1 METUKAI IR 6 MĖNESIAI, O PORYT MANO VYRUI SUEIS 21 METAI. ESU DAR GAN JAUNA, O VIRTUVĖJE NELABAI KAIP SEKASI sad.gif GAL JŪS GALĖTUMĖT PARAŠYTI KOKIŲ NORS SKANIŲ, SUPER RECEPTŲ, KURIUOS GALĖČIAU PABANDYTI PAGAMINTI GIMTADIENIO PROGA dry.gif .JEI PADĖTUMĖT BŪČIAU LABAI DĖKINGA rolleyes.gif

Manau, kad gan rizikinga bandyti gaminti naujus patiekalus iškart kokiam nors baliui. Reikėtų "pasirepetuot". Juk ne veltui sakoma, kad pirmas blynas dažnai būna prisvilęs.
Atsakyti
Na as per gimtadieni visada kepu torta ir dar koki saldumyna ar keksiukus, ar sausainius- kaskart stengiuosi vis kitokius. Uzkandziams padarau sumustiniu kokiu nors. Kartais pakepinto batono riekutes (ne tosteryje, o keptuveje su trupuciu aliejaus) patrinu cesnaku, patepu majonezu ir pabarstau kapotu kiausu, gaunasi thumbup.gif Kartais tiesiog duona+sviestas+desryte+agurkelis+alyvuoge ir viska persmeigiu dantu krapstuku (nepanaudotu, zinoma tongue.gif ) Arba koki aptepeli padarau (forume yra receptuku), pertepu juo lavasa ir susukusi ritini supjaustau mazesniais gabaliukais, dar papuosiu kuom nors ir irgi persmeigiu, kad paimt lengviau butu. Siaip mano firminis patiekalas, be kurio jokia svente neapsieina tai krabu lazdeles tesloje su pikantisku padazu. Lazdeles perpjaunu per puse, kepu blynu tesloj, bet ne saldzioj o su prieskoniais. Padazas: majoneza sumaisau su pom padazu (1:1), idedu baziliko ir smulkiai supjaustyto cesnako. Dar kokia nors misraine padarau- ji priklauso nuo materialines padeties. Stengiuosi bandyt naujus receptus is knygu, ineto ar kur kitur. Nebijau, kad nesigaus. wink.gif
Atsakyti
Mamos, prašau atidžiau peržiūrėkite temas, prieš skelbiant naują, tikrai beveik visad rasite jau daug aprašyta norima tema. Tikiuosi pastebite, kad skyrelyje yra net 15 puslapių temu, ne tik tiek, kiek matosi tik atidarius skyrelį. Ačiū.
Atsakyti
Man iškilo klausimėlis: ar dedate žalius kiaušinius į nekeptus tortus, pyragus ar kt. (Receptuose pastebiu kartais) Nebijote salmoneliozės ir kitokių 'bacilų' blink.gif
Atsakyti
ajas, as dedu. keushini nuplaunu su soda, perlieju karshtu vandeniu, nushluostau sausai ir tada imushu. kol kas gyva, tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 09 23, 11:38)
Na as per gimtadieni visada kepu torta ir dar koki saldumyna ar keksiukus, ar sausainius- kaskart stengiuosi vis kitokius. Uzkandziams padarau sumustiniu kokiu nors. Kartais pakepinto batono riekutes (ne tosteryje, o keptuveje su trupuciu aliejaus) patrinu cesnaku, patepu majonezu ir pabarstau kapotu kiausu, gaunasi thumbup.gif Kartais tiesiog duona+sviestas+desryte+agurkelis+alyvuoge ir viska persmeigiu dantu krapstuku (nepanaudotu, zinoma tongue.gif ) Arba koki aptepeli padarau (forume yra receptuku), pertepu juo lavasa ir susukusi ritini supjaustau mazesniais gabaliukais, dar papuosiu kuom nors ir irgi persmeigiu, kad paimt lengviau butu. Siaip mano firminis patiekalas, be kurio jokia svente neapsieina tai krabu lazdeles tesloje su pikantisku padazu. Lazdeles perpjaunu per puse, kepu blynu tesloj, bet ne saldzioj o su prieskoniais. Padazas: majoneza sumaisau su pom padazu (1:1), idedu baziliko ir smulkiai supjaustyto cesnako. Dar kokia nors misraine padarau- ji priklauso nuo materialines padeties. Stengiuosi bandyt naujus receptus is knygu, ineto ar kur kitur. Nebijau, kad nesigaus. wink.gif

O perpjauni lazdeles isilgai ar sutrumpini jas tiesiog? O ta blynu tesla tai kiausinis, miltai vanduo?? Receptas labai sudomino kaip tik vyro gimtadienis nusimato
Atsakyti
Lazdeles tiesiog patrumpinu, kad daugiau atrodytu tongue.gif O tesla tai 2 kiausai, druska, prieskoniai, pienas, miltai ir kepimo milteliai butinai. Tesla darau tokia klampesne, kad tos teslos ir liktu ant krabu! laugh.gif O padazas kur parasiau BUTINAS!!!!
Mano draugo gimtadienis uz keliu dienu tai as intensyviai knisuosi po savo receptus! biggrin.gif jei ka idomaus rasiu dar parasysiu! wink.gif
O torta noriu daryti mascarpones (kur tema uzvedziau), bet desiu Riccota, kad pigiau apsiet. rolleyes.gif Arba Bea avietini, tik desiu persikus, nes saldytuve kaip tik turiu. Bet kokiu atveju parasysiu kaip gavosi! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 09 24, 16:27)
Lazdeles tiesiog patrumpinu, kad daugiau atrodytu tongue.gif O tesla tai 2 kiausai, druska, prieskoniai, pienas, miltai ir kepimo milteliai butinai. Tesla darau tokia klampesne, kad tos teslos ir liktu ant krabu! laugh.gif O padazas kur parasiau BUTINAS!!!!
Mano draugo gimtadienis uz keliu dienu tai as intensyviai knisuosi po savo receptus! biggrin.gif jei ka idomaus rasiu dar parasysiu! wink.gif
O torta noriu daryti mascarpones (kur tema uzvedziau), bet desiu Riccota, kad pigiau apsiet. rolleyes.gif Arba Bea avietini, tik desiu persikus, nes saldytuve kaip tik turiu. Bet kokiu atveju parasysiu kaip gavosi! wink.gif

O tai idomu jei kokiu recepteliu rasi, nes man kaip tik greit sestadieni stala ruosti smile.gif
Atsakyti
Darau tokį greitą patiekalą bet laaabai skanų. Nusiperku koldūnų su mėsa skanesnių, kur taip gražiai susukti ir kepu aliejuje kol pasidaro aukso spalvos. Padažą darau iš pomidorų padažo perpus su majonezu. Paskui imi vieną koldūną, dažai į padažą ir niammm. Skaniausia šilti, bet labai kanūs ir atšalę. Ir kas būna įdomiausia, kad svečiai nesupranta kas tai yra biggrin.gif Tik paragavus tampa aišku.
Atsakyti