Įkraunama...
Įkraunama...

GIMTADIENIS...

Ir tai viskas? doh.gif

pas mane darbe be pietu neissisuksi: yra perkama vista (supjaustoma dalimis), agurkeliai, pomidorai, mesyte, ivairiu salotu, saldainiu, bonka, tortas ir t.t.

Vienu zodziu, per gimtadieni darbui isleidau 50 lt.
Atsakyti
QUOTE (krika @ 2004 03 10, 18:16)
Ir tai viskas? doh.gif

pas mane darbe be pietu neissisuksi: yra perkama vista (supjaustoma dalimis), agurkeliai, pomidorai, mesyte, ivairiu salotu, saldainiu, bonka, tortas ir t.t.

tik 50 litu blink.gif , tai, kad jau vien tortas su bonke tiek sudejus gaunasi laugh.gif , nu nebent balius buvo tik porai zmoniu, pas mus namie kai pasisedejimai su draugais tik paprasti buna, tai mes kokius 80 litu keturiesi praleidziam, ausku skladke buna, draugiskai wink.gif
Atsakyti
Ir tai viskas? doh.gif

Kolumbas: 22 Lt
saldainiai, 500 gr. -10 Lt
Vynuoges - 10 Lt
42 Lt. O pridejus darba (stikliuku plovima - ne juokas, visi 6 stikliukai, vynuogiu svarinima ir karpyma, serviravima...) ir visas 50 Lt gaunasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tiek pat, kiek tavo vista tongue.gif

Tik va vistos serviravimas tikrai brangiau butu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nemoku tu vistu karpyt, man jos kaip granata issprogdintos gaunasi smile.gif Oi, ivertinciau savo pastangas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (tiesa, as cia ivertinau savo pastangas, bet ne rezultata rolleyes.gif Mat esu ypatingo prastumo seimininke rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif )
Papildyta @ [mergetime]1078943711[/mergetime]
A, dar pridesiu - siaip tai as dziaugiuosi tokiom darbovietes tradicijom... Kitur tai tas jubiliatas vos ne cepelinus 30 zmoniu daro - bliamba, obankrotitsia mozno... Ka as daryciau?! Nusisaut belieka dry.gif
Atsakyti
Na pas mus kaip ir pas daugeli bonka, o ir vaisiai. Bananai, kuriuos perpjaunam per puse, vynuoges, obuoliukai. Na dar tortas ir vsio smile.gif
Atsakyti
Pasiseke jums, kad tik su buteliu ir vaisiais bei tortu isheina prasisukti... pas mus daznai dar visokiu sumushtiniu, mishrainyciu ir viso kito reik, ypac jei tai jubiliejus sad.gif
Vadinasi arba teks kankintis kazka makaluojant, arba apsisharvuoti kantrybe kad dar pusmety bus shnabzdejimai jog va buvo balius be mishraines ir daryti taip kaip sakot.... smile.gif
Atsakyti
Va pas mus tai gimkės kaip pas Astą, nelabai prasisuksi su vaisiais ir tortuku g.gif Irgi dažniausiai visokios mišrainės, užkandėlės. Kas gerai, kad prie darbo yra valgykla, joje užsakai, tai prigamina visokių papigiai karpių įdarytų, vištų ir pan. Sumuštinukai įvairiausi irgi tinka thumbup.gif
Šiaip iš tokių užkandėlių labai skanu yra kabų lazdelės tešloje, mano vyras bais skaniai jas iškepa clap_1.gif arba galima pvz vištienos krūtinėlę susipjaustyt tokiais gabaliukais nei per dideliais nei per mažais, na kaip užkandėlei, pamarinuot kaip nors ir suvert po 1-2 gabalėlius ant nedidelių medinių iešmelių ir iškept orkaitėj. Kaip šaltas užkandis po to liuks thumbup.gif Ir atrodo gražiai.
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 03 10, 20:21)
Ir tai viskas?  doh.gif

tik 50 litu blink.gif , tai, kad jau vien tortas su bonke tiek sudejus gaunasi laugh.gif , nu nebent balius buvo tik porai zmoniu, pas mus namie kai pasisedejimai su draugais tik paprasti buna, tai mes kokius 80 litu keturiesi praleidziam, ausku skladke buna, draugiskai wink.gif

Nu siaip as bonke gavau dykai, saldainius taip pat, o vietoj torto pirkau sakoti (nes gimtadieni svenciau po naujuku, tai nesinorejo pirkti kazkokio kreminio torto, nes galejo buti senas).

be manes darbe 6 zmones, tai kazkaip atsiperka tas baliukas, nes sumeta i vokeli po 10 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 11 kovo 2004 - 17:52
Ryt ir man teks piniginę pakratyt.Bet apsiribosiu vaisiais,tortu (*****,kai darbe 50 žmonių-reikia ne torto,o pora skardų pyragų laugh.gif ,kad po gabaliuką užtektų..) ir stipresnio gėralo (nes gausiu šampano ir gėlių wink.gif )
Atsakyti
DARYK MAZAS UZKANDELES.
Atsakyti
Jau kaip nemegstu savo gimtadienio blink.gif Nemegstu ir vsio...Noreciau kad visi pamirštu mano gimtadienį tongue.gif Neseniai ir atvenciau darbe savo gimtadieni. Zmoniu pas mus kazkur 15, pirkau brendzio 2 butelius, torta pati dariau, o uzkandom sumustiniai su tepalais, pati gaminu įvairių rūšių, labai patogu, sutepi, papuoši kokiu žalumynų ir psio..O dar geriau tos tepalus deti į krepšelius, yra pirkti supokuoti po 12 vnt.Galiu pora tepalų parašyti, bet manau kad visi gamina, paprasta:
kumpis + kiaušnis (aš sutarkuoju su burokine tarka) + majonezas;
karsto rukymo žuvys+virtas kaiušinis+majonezas;
suris +kiaušinis+česnakas+majonezas;
krevetės+avokadas+kiaušinis virtas+majonezas
Daug galima prigalvoti.Tik reikia labai smulkiai pjaustyti, arba kai ka tarkuoti..O tie krepšeliai labai puošniai atrodo, galima su lašišos gabaliukais padaryti, pauošti su alyvuoge ir tt.
Ka čia aš prieš pietus apie maistą tongue.gif Valgyt noriu laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
pas mus irgi fiestos jei jubiliejus tai reik daug visko nes didelis kolektyvas, o paprastus gidienius tai svencia rateliais, t.y. kas su kuo bendrauja buna 10-20 žmoniu. tokiam paprastam ruosiama:
per metus 2 kart tik buvo tortai + visa kita tuoj isvardinsiu:
1 sumustiniai batonas+svieastas/margarinas/+silkutė+citrina
2 surio desreles
3 krabu lazdeles naturalios(galima su salotomis)
4 desros, viniotinukai 2 lekstes pripjaustyta
5 salotos( po mesa padeliot o finale suvalgomos)
6 vaisiai
7 dezute saldainiu(pirkt nereikia)
8 sausainiai(bet nebutina)
9 batonas+sviesta+sprotai
10darzoves
11 retais atvejais misraines
ir aisku viskas kas dega sampana apskaiciuoja pagal zmoniu sk o is vieno butel 6 stakanai
Atsakyti
Na jau čia minėjo, bet mano paskutiniu pamėgta irgi yra-tie krepšeliai iš tešlos į kuriuos aš paprasčiausiai prikraunu mišrainės kokios įdomesnės iš maximos... vat labai tiko vištienos, graikiškų riešutų, ryžių ir ananasų mišrainė, bet dabar jos nebematau jau maximoj g.gif O tuos tepalus visokius aš tepu ant keptos česnakinės duonos-tiksliau česnaką jau dedu į tepalus, kad nereiktų duonos trinti rolleyes.gif Transportuoti irgi paprasta-duoną į maišelį, tepalą į kokį indelį wink.gif Labai šaunus daiktas ir tos minėtos sūrio lazdelės Pic-nik. aš jas dar patrumpinu per pusę įstrižai, gražiai susidėlioja lėkštutėj... pvz iš šonų sudedi ratu, o viduryje kokias tris įstrižai nupjautas pastatai thumbup.gif
Atsakyti