Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos #60

QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 20, 22:52)
Negalima klaust nelieciama gi ji. Kazi kaip ten nieztėjo

O aš va imsiu ir paklausiu...ką niežtėjo,kodėl ir kas pakase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makee: 20 sausio 2016 - 21:56
QUOTE(makee @ 2016 01 20, 21:55)
O aš va imsiu ir paklausiu...ką niežtėjo,kodėl ir kas pakase

Man dar idomu ko nepuole skirtis dovanu is pirmo vyro gavus.
Gal ir atsakys
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2016 01 20, 21:42)

Nebuvau schmoll.gif . Prašyčiau čia manęs nešmeižt
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 20, 21:59)
Man dar idomu ko nepuole skirtis dovanu is pirmo vyro gavus.
Gal ir atsakys

blink.gif tau gal rimtai bipolinis? Jau haliucinacijos prasidėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 20 sausio 2016 - 22:01
Na kartais taip jau nutinka, kad dvieju zmoniu santykiai prasideda nuo meiluziavimo. Nebuna tai saltai apskaiciuota, apgalvota. Taip nutinka ir tiek. Du zmones atranda vienas kita netiketoje, nemalonioje situacijoje. Vedami jausmu susikabina rankomis ir toliau eina kartu, ka zmones besakytu ir kaip zmones, pirstais bebadytu. Aistra, meile, tiesiog atrastas Tas Zmogus. Mildazyte, Paulauskas, Noreika, Kovas... Tik keli pavyzdziai.
Toli grazu NEdavatku istorijoms. Gaila, jei pavyktu patirti tokius gilius jausmus, atrasti sava zmogu, pagaliau pajusti aistros ir laukinio sekso, o kartais tiesiog svelnumo jausma su savo zmogumi, gal irgi nuomone pasikeistu g.gif niekas nezino. Gal. O gal patogiau gyventi paciam su savimi bandant itikinti davatkas, kad tai laime g.gif Nors laime, meile ir aistringu seksu tarp NEdavatku cia tikrai mazai kvepia g.gif dazniausiai tema liudna tarp asaru, ieskojimu, nezinios, klausimu, vilties, paslapties, bandymu irodyti super duper g.gif Turbut teisingai sakoma, kiekvienam sava laime. Tik zmogiskas gailestis merginoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 20, 22:02)
Nebuvau schmoll.gif . Prašyčiau čia manęs nešmeižt
Papildyta:

blink.gif tau gal rimtai bipolinis? Jau haliucinacijos prasidėjo doh.gif

Nu alio...
Pati rasei kad vyras lakstė ir ...ar jau neigi?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 20, 22:29)
Nu alio...
Pati rasei kad vyras lakstė ir ...ar jau neigi?

Prie ko čia lakstantis vyras? Nu lakstė, prisilakstė ir praspirtas buvo. Db kitose ganyklose laksto. Dopamino gal žmogui reikia lotuliukas.gif . O apie kokias dovanas kalbi tai neįsivaizduoju
Papildyta:
Net pagooglinau apie tą dopaminą biggrin.gif
Dopaminas gaminamas keliose smegenų srityse kai žmogus patiria teigiamą (subjektyviu to žmogaus vertinimu) patirtį, pavyzdžiui malonūs kūniški pojūčiai, skanus maistas, kvapai, seksas, narkotinės medžiagos.

Taip kad nebūtina narkotikais keist biggrin.gif. Galima masažu, maistu, kvapais wink.gif
Atsakyti
Vienas geresnių pojūčių gyvenime, kai jokia forma nesinori jokio pasaulio diedo.
Atsakyti
Gaile,pasigavus pirmą kad ir vyro užneštą ligelę turėjai skirtis
O ji juk ne kartą buvo..
Gera analizuot kitu gyvenimą ko kazkas nedaro,tiesa?

Nustebau kad nezinai kas tai dopaminas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 20 sausio 2016 - 22:47
QUOTE(off-line @ 2016 01 20, 23:44)
Vienas geresnių pojūčių gyvenime, kai jokia forma nesinori jokio pasaulio diedo.

jo. laisves ir ramybes pojutis.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 20, 22:45)
Gaile,pasigavus pirmą kad ir vyro užneštą ligelę turėjai skirtis
O ji juk ne kartą buvo..
Gera analizuot kitu gyvenimą ko kazkas

Tu mane painioji su kita forumiete iš bendraminčių skyrelio cool.gif . Ten kitai vyras sifilį buvo užveisęs. Jokių ligelių man ačiū D neužnešė, rašiau tik apie svetimą mikroflorą, kad kai lyt gyvenime dalyvauja daug asmenų, neišvengiamos yra pienligės beigi vaginozės. Tai svetimos mikrofloros pasekmė, o ne venerinė liga.

O šiaip šis forumas ir yra skirtas pokalbiams, diskusijoms, analizavimui. Jei nenori gi neatsakyk į klausimus, nieks neverčia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 20 sausio 2016 - 22:56
Aš sifilio neminėjau,Gaile!
Tik atkreipiau dėmesį kad kazkodėl nesiskyrei.
Atsakyti
O tai ne ji čia moderatoria uzpelingavo,kai išlindo galai apie pačios meiluziavimus ir pusę temos ištrynė moderatore
Atsakyti