Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos #60

QUOTE(felisha @ 2016 01 20, 20:50)
tai nesiūlykit gal rankos kasyt veltui parašiutais etc biggrin.gif jei jau anatomiškai, tai po vieno pakasymo dar labiau niežti, ane? kol alerginė reakcija savaime nesibaigia...

tai koks tikslas kasytis, jei ir taip savaime baigsis niežulys, nekasant? biggrin.gif

gal parašiutai padeda dopaminui išsiskirt? gausit tą patį efekta, be žalos šeimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 20, 20:46)

taigi tikisi ne viena, pvz nerimėja, dar ten ta forumietė, nepamenu nicko, kur meilužis verkė prie staktos. tikrai ne visos suvokia sąmoningai, kad čia dabartis be ateities

tai ne visos ir meilužiauja. kitos bando lipdyt naujus gyvenimus. tik savo nuomonę kalbėjau.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 01 20, 20:53)
keista. mano cituotoj zinutej buvo pamineta apie ekstremalias pramogas.

na man parašiutai ekstremalu. kitiems gal driftingas. tretiems alpinizmas. aš tik pavyzdį pasakiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 20, 21:46)

taigi tikisi ne viena, pvz nerimėja, dar ten ta forumietė, nepamenu nicko, kur meilužis verkė prie staktos. tikrai ne visos suvokia sąmoningai, kad čia dabartis be ateities

o koks skirtumas tikisi ar ne.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 20, 20:54)
tai koks tikslas kasytis, jei ir taip savaime baigsis niežulys, nekasant? biggrin.gif

gal parašiutai padeda dopaminui išsiskirt? gausit tą patį efekta, be žalos šeimai biggrin.gif

vava, skirtumas, kad alergija smegenų neužslopina, skirtingai nuo aistros biggrin.gif

parašiutai padės endorfinui išsiskirt wink.gif dopamino alternatyva galėtų būt narkotinės medžiagos. geriau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo felisha: 20 sausio 2016 - 21:07
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 20, 21:56)
na man parašiutai ekstremalu. kitiems gal driftingas. tretiems alpinizmas. aš tik pavyzdį pasakiau tongue.gif

tai as parasiau, kad neiseina prilyginti.
jeigu kazkam iseina, tai labai sveikintina.
Papildyta:
QUOTE(felisha @ 2016 01 20, 21:58)

parašiutai padės endorfinui išsiskirt wink.gif dopamino alternatyva galėtų būt narkotinės medžiagos. geriau? smile.gif

kad isgauti panasius pojucius, reik pavartojus nusokt su parasiutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 01 20, 21:00)

kad isgauti panasius pojucius,  reik pavartojus nusokt su parasiutu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Grįžo pagunda, bet neturiu noro susitikti. Gal atpratau?
Susitiksim, aišku, bet net neįsivaizduoju kaip reiks elgtis. Toks svetimas pasidarė per tą mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 01 20, 21:13)
Grįžo pagunda, bet neturiu noro susitikti. Gal atpratau?
Susitiksim, aišku, bet net neįsivaizduoju kaip reiks elgtis. Toks svetimas pasidarė per tą mėnesį.

Nesimatymai daro savo.
AS jau neisivaizduoju net kas butu jei susirasytume..Apie susitikimus kalbet nebedrysciau. Dar menesiukas ir tikiuosi buti visiskai laisva.

O Tavo pagundos elgesys, bendravimas nepakito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 20 sausio 2016 - 21:19
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 20, 21:16)
Nesimatymai daro savo.
AS jau neisivaizduoju net kas butu jei susirasytume..Apie susitikimus  kalbet nebedrysciau. Dar menesiukas ir tikiuosi buti visiskai laisva.

O Tavo pagundos elgesys, bendravimas nepakito?

Nežinau, nemačiau dar. Skaipu tik trumpai susirašėm.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 20, 20:01)
o jis kaltas? tarkim nerimėja ir off, fėja, makee, mrau ir dar kelios teigia, kad vyrai kalti (nors aš tai nesuprantu, kodėl jos nepalieka tų savo nemylimų negerų vyrų).
kitų gal tėvai "kalti", kad nepakankamai mokėjo meilę reikšt, o gal nemylėjo.
klausimas tame, ką pakeičia neištikimavimas metų metus. kas iš to užsimiršimo? juk tai niekur neveda, nieko nekuria, tik grasina sugriaut ir netgi griauna - neištikimųjų sąmones, šeimas, reputaciją ir pan. tai negydo nei nuo nemeilės, nei nuo prasto vyro, nei nuo nemylėjusių vaikystėj tėvų.

O kas tavo atveju kaltas buvo,kai meiluze buvai ?
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2016 01 20, 21:42)
O kas tavo atveju kaltas buvo,kai meiluze buvai ?

Negalima klaust nelieciama gi ji. Kazi kaip ten nieztėjo
Atsakyti