Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos #60

QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 13, 09:31)
Pati pasiūlei susitikti?

Nu juokinga, bet šian situacija pasitaisė, vakar matyt ne laiku būsiu paskambinus. Visai kitas žmogus, kalba normaliai...
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 01 13, 14:59)
Netiki, kad issiskyrusios moterys gali buti laimingos vel? Sakai, netiki pasakomis, o kad vyras staiga pasikeite ir tapo kitu zmogumi, tiki rolleyes.gif ?

Tikiu kad gali, bet dar matyt nėra visiškas krachas kad skirtis unsure.gif
Na labai tikiuosi, bet... bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 01 13, 16:08)
Tikiu kad gali, bet dar matyt nėra visiškas krachas kad skirtis unsure.gif
Na labai tikiuosi, bet... bus matyt.

O jis laisvas?
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 13, 15:40)
Nu juokinga, bet šian situacija pasitaisė, vakar matyt ne laiku būsiu paskambinus. Visai kitas žmogus, kalba normaliai...

O aš su jaunuoju tėveliu susitiksiu pasikalbėti.
Gal metus nemačius ir tų kibirkščių nebus.
Koks jis atviras blink.gif Aš jau jaučiuosi kaip gyvenčiau jo šeimoje, baugina mane tas atvirumas.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 13, 16:21)
O jis laisvas?

Na taip sako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(off)
Mes moterys linkusios tose peripetijose gyventi...Tiems vyrams dzin viskas realiai, taip pat ir mums reikia į juos žiūrėti...yra gerai, nėra irgi neblogai

Į kito kailį neįlysi, jei nesimato dar nereiškia kad dzin dzin smile.gif. Vyrų savižudybių statistika liūdnesnė nei moterų
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 13, 10:44)
Su esamu viskas pagal grafiką - geras seksas, šiaip susitinkam.
Jausmai - nežinau, nebesilydau jau taip, bet jei nepaskambina kokią dieną, tai jau man kažkas ne taip.

O tai kam tau reikalingas tas naujas jei gauni ko nori su dabartiniu?

Man tai visiškai neįdomūs jokie kiti vyrai, nulis emocijų. Idealų seksą gaunu iš pagundos ir kažkaip visko gana.
Jau greit grįžta, už savaitės susitiksim bigsmile.gif Būsim mėnesį nesusitikę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 13, 17:13)
O aš su jaunuoju tėveliu susitiksiu pasikalbėti.
Gal metus nemačius ir tų kibirkščių nebus.
Koks jis atviras blink.gif Aš jau jaučiuosi kaip gyvenčiau jo šeimoje, baugina mane tas atvirumas.

O tai tau idomu, kaip ten pas ji seimoj?
QUOTE(MikisPlikis @ 2016 01 13, 18:26)

Į kito kailį neįlysi, jei nesimato dar nereiškia kad dzin dzin smile.gif. Vyrų savižudybių statistika liūdnesnė nei moterų

Na moterys labiau issikalba gal, o vyrai laiko savy
QUOTE(mrau @ 2016 01 13, 20:59)
O tai kam tau reikalingas tas naujas jei gauni ko  nori su dabartiniu?

Man tai visiškai neįdomūs jokie kiti vyrai, nulis emocijų. Idealų seksą gaunu iš pagundos ir kažkaip visko gana.
Jau greit grįžta, už savaitės susitiksim  bigsmile.gif Būsim mėnesį nesusitikę  doh.gif

Na kai as ji pamaciau pajutau nerealia trauka jam, na tas, kad vos ne noriu jo ir viskas:)
Pries tai man gal tik karta taip buvo...
Prie pagjndos as nenoriu prisirist...paskui labai sunku buna...
Atsakyti
QUOTE(MikisPlikis @ 2016 01 13, 18:26)
QUOTE(off)
Mes moterys linkusios tose peripetijose gyventi...Tiems vyrams dzin viskas realiai, taip pat ir mums reikia į juos žiūrėti...yra gerai, nėra irgi neblogai

Taip. Bet palyginimas ne rodiklis. Gal 80% moterų klimpsta į jausmus ir tik 2% iš jų rizikos grupė Ir pvz tuo tarpu iš 20% klimpusių vyrų 10% rizika. Gal. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=felisha,2016 01 13, 22:19]
[/quote]
Taip. Bet palyginimas ne rodiklis. Gal 80% moterų klimpsta į jausmus ir tik 2% iš jų rizikos grupė Ir pvz tuo tarpu iš 20% klimpusių vyrų 10% rizika. Gal. mirksiukas.gif
[/quote]

Nu jo geras palyginimas thumbup.gif

O tai tipo vyrai labiau slepia jausmus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 13, 22:16)
O tai tau idomu, kaip ten pas ji seimoj?

Nustembu kai užsimena. Nesitikėjau kad jis galėtų tai pasakot. Žinoma, tik užuominos, bet..
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 14, 09:13)
Nustembu kai užsimena. Nesitikėjau kad jis galėtų tai pasakot. Žinoma, tik užuominos, bet..

mano tai kažkaip pastaruoju metu labai domisi, kaip aš ten su vyru smile.gif
Atsakyti