Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos #60

QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 15, 23:21)
Kada vėl susitiksit?

Nezinau, po vakar pasimatymo neplanavau jam skambint be kito treciadienio, apsireisje siandien, tai manau kita sav.
tikrai matysimes ketv, bet manau nedatempsim
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 15, 23:39)
Nezinau, po vakar pasimatymo neplanavau jam skambint be kito treciadienio, apsireisje siandien, tai manau kita sav.
tikrai matysimes ketv, bet manau nedatempsim

Tai jau planuojat ką rimtesnio?xxx?
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 15, 23:48)
Tai jau planuojat ką rimtesnio?xxx?

Konkreciai nesitarem, bet manau tai neisvengiamai ivyks.
Gal po vieno karto ir dings tas visas interesas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 16, 08:12)
Gal po vieno karto ir dings tas visas interesas g.gif

Va va.. didelė tikimybė, kad būtent taip ir bus. Bet jei tiksit lovoje viens kitam, tada šakės tau biggrin.gif

O su senuoju pagunda susitinki?
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2016 01 16, 11:12)
Va va.. didelė tikimybė, kad būtent taip ir bus. Bet jei tiksit lovoje viens kitam, tada šakės tau biggrin.gif

O su senuoju pagunda susitinki?

Blogiausia, kad jis siaip man labai patinka...dar sekso nepabandzius...
Jauciuosi kaip kokia paaugle, o abiems metu jau ne po 20
Buvom praeita sav siaip susitike, penktadieni atsaukiau pasimatyma, pirma karta per musu istorija, bet tada dar nebuvau susitarus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Off: 16 sausio 2016 - 12:37
QUOTE(Off @ 2016 01 16, 12:32)
Blogiausia, kad jis siaip man labai patinka...dar sekso nepabandzius...
Jauciuosi kaip kokia paaugle, o abiems metu jau ne po 20
Buvom praeita sav siaip susitike, penktadieni atsaukiau pasimatyma, pirma karta per musu istorija, bet tada dar nebuvau susitarus....

Tai gal senasis pagunda jau tap nebetraukia?
O kuom patinka naujasis?
Atsakyti
Mane pabuciavo....
Kvepia romanu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 16, 13:41)
Tai gal senasis pagunda jau tap nebetraukia?
O kuom patinka naujasis?

Senasis prarado visus taskus, jo tas apskaiciavimas, ribu nustatymas.
Naujasis labai patrauklus, moka elgtis su moterimis, naturalus, jokiu remu bent kolkas. Viskas let it be, gal tai tik kauke....
Papildyta:
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 16, 18:44)
Mane pabuciavo....
Kvepia romanu blush2.gif

Cia tas jaunasis, man tai paradoksalu, bet tas naujas tiek vyresnis metu, kiek senasis jaunesnis, metai, patirtis daro savo...
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 16, 23:25)

Cia tas jaunasis, man tai paradoksalu, bet tas naujas tiek vyresnis metu, kiek senasis jaunesnis, metai, patirtis daro savo...

Ne, jaunojo tevelio dar nesusitikau, jis ir gal nelabai galejo, tevystes atostogose buvo. Pirmad isvaziuoju i komandiruote kelioms dienoms, po to daug veiklos gryzus, sekancia savaite vel komandiruotes keliu dienu, tai turbut per ta laika noro ir nebeturesiu. Yra teisingas posakis -nepriimk sprendimu nepermiegojes su jais, va tiek ilgai miegojau, kad gal ir nebenoriu.

Pabuciavo vyrukas kuris mane viliojo kol dar vyro nepazinojau. Paprase paslaugos, ir atsisveikinant netiketai... cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 16, 23:53)
Ne, jaunojo tevelio dar nesusitikau, jis ir gal nelabai galejo, tevystes atostogose buvo. Pirmad isvaziuoju i komandiruote kelioms dienoms, po to daug veiklos gryzus, sekancia savaite vel komandiruotes keliu dienu, tai turbut per ta laika noro ir nebeturesiu. Yra teisingas posakis -nepriimk sprendimu nepermiegojes su jais, va tiek ilgai miegojau, kad gal ir nebenoriu.

Pabuciavo vyrukas kuris mane viliojo kol dar vyro nepazinojau. Paprase paslaugos, ir atsisveikinant netiketai... cool.gif

O is senojo pagundos jokiu ziniu, kai pasiulei susitikti?

O man liudna...nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 17, 09:53)
O is senojo pagundos jokiu ziniu, kai pasiulei susitikti?

O man liudna...nezinau...

AS nesiuliau susitikti. Parasiau tik tai, kad busiu Vln.

Kodel liudna?

O as manau nebesugebesiu prie nieko jau prisiristi, jei turesiu koki extryma, tai tik vienkartini nuotyki kada, po kurio viska pamirsiu. Jeigu turiu laiko pagalvoti, apgalvoti, uzsidedu abejingumo kauke viskam.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 17, 10:40)
AS nesiuliau susitikti. Parasiau tik tai, kad busiu Vln.

Kodel liudna?

O as manau nebesugebesiu prie nieko jau prisiristi, jei turesiu koki extryma, tai tik vienkartini nuotyki kada, po kurio viska pamirsiu. Jeigu turiu laiko pagalvoti, apgalvoti, uzsidedu abejingumo kauke viskam.

O kaip taip atsiribot, kad kartas ir viskas, nuotykis, o toliau abejingumas....?
Atsakyti