Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos #60

QUOTE(GAILE* @ 2016 01 17, 20:47)
bet tai ar nuo to issisprendzia problemos su saviverte, vertybem ir tt? juk ne, akivaizdu, kitaip baigtusi kada nors tie romanai, pagytu zmones. o cia vienus meiluzius kiti keicia, ir taip metai is metu doh.gif

neissisprendzia. bet kiekvienas gal turi praeiti skirtinga kelia. kitas gal niekada neras to kelio, ivairiai.

QUOTE(GAILE* @ 2016 01 17, 21:50)
o kitaip paivairint neidomu? megeju teatras, sportas, sokiai, tapyba ant silko, savanoriavimas sunu prieglaudoj, etnografijos studija, turistu klubas ir tt ir tt. negi keksas vienintelis gali uzpildyt gyvenima ir ivairint laisvalaiki? blink.gif

cia seksas kaip priemone emociniam alkiui/ nepasitenkinimui/ problemai ne tiek kad isspresti, bet sudaryti tam tikra sprendimo iliuzija. kuriam laikui.
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2016 01 17, 22:25)
kaip kokia priklausomybė, kai žinai, kur veliesi ir ką darai, bet vis tiek darai. Ir tokioj situacijoj, manau, padoru informuot sutuoktinį - kad va, mielasis, man reikia tokio gyvenimo paįvairinimo, aš tokia, turiu tokią priklausomybę.. g.gif  Nes-pasikartosiu - tas jau nėra klaida ar netyčinis nutikimas, o pasirinkimas..

Taip. manau, kad gali buti tam tikra priklausomybe. Emocine priklausomybe nuo tokiu santykiu mezgimo. Gali buti.

o apie informavima tai cia kazkoks utopinis variantas irnesakyk.gif
Papildyta:
ir vel mes griztam i pradini taska - neistikimieji yra amoralus gyvuliai. biggrin.gif
Bet jie yra. Buvo. Bus.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2016 01 17, 20:45)
Tiesiog gyvenimo paivairinimas...
Antras, tai ne desimtas smile.gif

Gali garantuot, kad dešimto nebus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 17, 19:50)
o kitaip paivairint neidomu? megeju teatras, sportas, sokiai, tapyba ant silko, savanoriavimas sunu prieglaudoj, etnografijos studija, turistu klubas ir tt ir tt. negi keksas vienintelis gali uzpildyt gyvenima ir ivairint laisvalaiki? blink.gif

Klausimas ne man, bet tie isvardinti dalykai visiskai nesusiije unsure.gif

Mano situacija, gal ir ne ta, kad 'statyti' kaip pavyzdi. Bet.... As dirbu 45+ val. per savaite, savanoriauju, sportuoju, esu bandziusi ir 'extreme' sporto, taciau pamaciusi pagunda- 'susilydau'.

Galiu cia rasyti viena, bet ji pamacius 'pakerta kojas' ir visos protingos mintys isgaruoja blush2.gif

Zinau, kad lengviausias budas viska uzbaigti tam neprasidejus yra su juo 'nebesusidurti'. Ir labai tikejausi, kad taip nutiks pries gerus 2 menesius. Taciau jis situacija pasuko kita linkme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2016 01 18, 00:19)
Klausimas ne man, bet tie isvardinti dalykai visiskai nesusiije  unsure.gif

Mano situacija, gal ir ne ta, kad 'statyti' kaip pavyzdi. Bet.... As dirbu 45+ val. per savaite, savanoriauju, sportuoju, esu bandziusi ir 'extreme' sporto, taciau pamaciusi pagunda- 'susilydau'.

Galiu cia rasyti viena, bet ji pamacius 'pakerta kojas' ir visos protingos mintys isgaruoja  blush2.gif 

Zinau, kad lengviausias budas viska uzbaigti tam neprasidejus yra su juo 'nebesusidurti'. Ir labai tikejausi, kad taip nutiks pries gerus 2 menesius. Taciau jis situacija pasuko kita linkme  doh.gif

Na čia kitas atvejis. O kitos sąmoningai ieško pagundos, gyvenimo paįvairinimui.
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2016 01 17, 23:55)
Gali garantuot, kad dešimto nebus? biggrin.gif

o jeigu bus? nu tai bus.

QUOTE(I do @ 2016 01 18, 01:27)
Na čia kitas atvejis. O kitos sąmoningai ieško pagundos, gyvenimo paįvairinimui.

Na taip. Iesko samoningai. del tam tikru psichologiniu procesu. todel ir traukia prie to paivairinimo. Tokie zmones su tokia instaliuota programa. kas cia stebetino?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 17, 20:47)
bet tai ar nuo to issisprendzia problemos su saviverte, vertybem ir tt? juk ne, akivaizdu, kitaip baigtusi kada nors tie romanai, pagytu zmones. o cia vienus meiluzius kiti keicia, ir taip metai is metu doh.gif

Visos mes norim jaustis geidžiamomis, galvelės taip jau sutvarkytos, kad moteris tol jaučiasi jauna, kol jaučiasi geidžiama - būtent per tą seksualinį aspektą. Tas poreikis gali būt patenkintas, o gali ir nebūt - mes labai subtiliai analizuojam visus partnerio signalus, kuriuos jis nesąmoningai siunčia. Jei šeštuoju jausmu pajuntama, kad vyras - meilužis - geidžia ir trokšta nelabai, arba dar kuria tai prasme netenkina to noro jaustis šalia 'wau kokia', atsiranda nepasitenkinimas, nuodijantis santykius, ir su tuo - vieta kažkam kitam.

Atsakyti
Atsiguliau ramiai miegot viešbutyje, iš įpročio įsijungiau skypą,jame pagunda online po tiek laiko..
Išjungiu. Tikiuosi greit užmigsiu. Jam parasyti jau nebeturiu ko.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2016 01 18, 23:42)
Atsiguliau ramiai miegot viešbutyje, iš įpročio įsijungiau skypą,jame pagunda online po tiek laiko..
Išjungiu. Tikiuosi greit užmigsiu. Jam parasyti jau nebeturiu ko.

Nesivežat knygos kokios paskaityt? Užkabintų siužetas gal, atitrauktų mintis, jei jau pamiršt viską norit..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 01 18, 23:34)
Nesivežat knygos kokios paskaityt? Užkabintų siužetas gal, atitrauktų mintis, jei jau pamiršt viską norit..

Visos knygos tik dulkes renka.
Pasveiksiu. Iš širdies staiga negaliu išraut tik.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 01 18, 08:34)
o jeigu bus? nu tai bus.
Na taip. Iesko samoningai. del tam tikru psichologiniu procesu. todel ir traukia prie to paivairinimo. Tokie zmones su tokia instaliuota programa.  kas cia stebetino?

Apie vyrus tokius, kurie nuolat iesko meiluziu, mes visos turim nekokia nuomone susidariusios, tai kas cia keisto, kad ir apie tokias moteris neigiama nuomone mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 01 19, 14:35)
Apie vyrus tokius, kurie nuolat iesko meiluziu, mes visos turim nekokia nuomone susidariusios, tai kas cia keisto, kad ir apie tokias moteris neigiama nuomone mirksiukas.gif .

Labai gaila bet taip, nelabai suprantu ir aš , nuo vieno meilužio prie kito, kita vertus koks mums skirtumas, kaip kas nori taip gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I do @ 2016 01 17, 15:18)
Na negi taip niežti tą vietą? Turi vyrą, meilužį ir dar papildomo ieško doh.gif . Kodėl?

Na nei viena neklausia "negi jums neniežti? ax.gif
Turbūt ieško, nes JAI to reikia. Nelogiška?

QUOTE(I do @ 2016 01 17, 15:18)
Man tai šios forumietės elgesys labai panašus į maniakine depresija sergančios.

O į ką balti arkliai jums panšūs? smile.gif

QUOTE(Sėlija* @ 2016 01 17, 20:10)
Nebuciau spejus miegot su visais, kiek su manim miegot norejo. Bet sveikas protas neleidzia saves barstyti.

Tos, kurios mano barstysiančios save, tuo ir neužsiima. Tik tos, kurios semia malonumus.

QUOTE(GAILE* @ 2016 01 17, 20:50)

pasiūlykit ištroškusiam cepelinų.

QUOTE(pasikeitusi @ 2016 01 17, 22:27)
cia seksas kaip priemone emociniam  alkiui/ nepasitenkinimui/ problemai   ne tiek kad isspresti, bet sudaryti tam tikra sprendimo iliuzija. kuriam laikui.

o seksas visada turi kažką spęsti/išspręsti? Negali tiesiog malonumas būt?

QUOTE(pasikeitusi @ 2016 01 17, 22:27)
ir vel mes griztam i pradini taska - neistikimieji yra amoralus  gyvuliai.  biggrin.gif
Bet jie  yra. Buvo. Bus.

drinks_cheers.gif

QUOTE(vilnera @ 2016 01 18, 08:39)
Visos mes norim jaustis geidžiamomis, galvelės taip jau sutvarkytos, kad moteris tol jaučiasi jauna, kol jaučiasi geidžiama - būtent per tą seksualinį aspektą. 

Galbūt. Bet jei taip, tai būti geidžiamai dviejų yra dvigubai geriau? mirksiukas.gif

Papildyta:
Su geriausiais linkėjimais, temos Davatkoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo felisha: 19 sausio 2016 - 23:45