Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos #60

QUOTE(felisha @ 2016 01 19, 23:40)

Turbūt ieško, nes JAI to reikia. Nelogiška?

Tos, kurios mano barstysiančios save, tuo ir neužsiima. Tik tos, kurios semia malonumus.
pasiūlykit ištroškusiam cepelinų.
o seksas visada turi kažką spęsti/išspręsti? Negali tiesiog malonumas būt?
drinks_cheers.gif

Galbūt. Bet jei taip, tai būti geidžiamai dviejų yra dvigubai geriau? mirksiukas.gif

o kodėl reikia trijų sugulovų vienu metu? dėl kokios priežasties?

o kitokių malonumų nesugeba jaust? tik lytinius? kiek reikia pvz tau asmeniškai kartų į savaitę, kad nukreiptum mintis nuo kekso paieškų?

būt geidžiamai ir miegot su visais, kurie geidžia, yra ne tas pats biggrin.gif . galima būt geidžiamai ir nešokant su geismo apimtuoju į lovą
Atsakyti
ot galvosukis ane? biggrin.gif dalykai kuriuos privalau išsiaiškinti prieš mirtį, nu kodėl kodėl reikia šimto diedų, kodėėėėl biggrin.gif gyvybės ar mirties klausimas biggrin.gif lyg dalykai nevyktų šiaip sau, va noriu ir miegu, su 20 ir ką, aiškinkis čia kiekvienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2016 01 20, 00:40)
Galbūt. Bet jei taip, tai būti geidžiamai dviejų yra dvigubai geriau? mirksiukas.gif

Papildyta:
Su geriausiais linkėjimais, temos Davatkoms smile.gif

O ar aš rašiau, kad būt geidžiama - blogai? smile.gif Blogai yra gultis, tikintis, kad jei sugulsi, tai tikrai ir geis visada, ir tenkinsies tuo geismu besąlygišku, nes tas nebūtinai taip, juolab - būnant ištekėjusia dama, ir jau turint patirties, kaip tas besąlygiškas geismas patampa su sąlygomis praėjus šviežumos įkarščiui.
Atsakyti
Tos, kurios mano barstysiančios save, tuo ir neužsiima. Tik tos, kurios semia malonumus.

Ne visai taip. Ne visada. pamenu cia trumpai labai buvo moteris, pasakojusi, kad vienu gyvenimo tarpsniu turejo tu vyru nemazai ir viena diena suprato, kad vis tik tai veda i tustuma, issibastyma.
Vis tik as manau, kad tokie maonumai itakoja musu psichoemocini fona. ir nebutinai teigiamai. ir nebutinai mes siandien galime pasakyti kaip del to jausimes ryt. galbut puikiai. galbut ir ne.
Papildyta:
o seksas visada turi kažką spęsti/išspręsti? Negali tiesiog malonumas būt?

jis nieko ir nesprendzia, nebet pacio sekso trukuma.
bet nesamoningai labai daznu atveju prie to prieinama del kazko neisspresto.

bet zinoma, dalis zmoniu tiesiog yra poligamiski ir tiek. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 20 sausio 2016 - 12:24
QUOTE(pasikeitusi @ 2016 01 20, 13:13)
Ne visai taip. Ne visada.  pamenu cia trumpai labai  buvo moteris, pasakojusi, kad vienu gyvenimo tarpsniu  turejo tu vyru nemazai ir viena diena suprato, kad vis tik tai  veda i tustuma, issibastyma.
Vis tik as manau, kad tokie maonumai itakoja musu psichoemocini fona. ir nebutinai teigiamai.  ir nebutinai mes siandien galime pasakyti kaip del to jausimes ryt.  galbut puikiai. galbut ir ne.

Tas yra dėl to turbūt, kad moteris ir vyras jau vien dėl savo psichologinių ypatumų pasitenkina skirtingai. Vyrui užtenka fizinio veiksmo, moteriai gi dar reikia, kad atitiktų dvasinis, emocinis fonas, kad jai būtų gerai, ji įsileidžia ir prisileidžia daug artimiau..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 01 20, 13:22)
Tas yra dėl to turbūt, kad moteris ir vyras jau vien dėl savo psichologinių ypatumų pasitenkina skirtingai. Vyrui užtenka fizinio veiksmo, moteriai gi dar reikia, kad atitiktų dvasinis, emocinis fonas, kad jai būtų gerai, ji įsileidžia ir prisileidžia daug artimiau..

nesutinku, kad visada artimiau prisileidzia. ypac jeigu tu partneriu kaita didesne. as daugiau svarsciau apie galimas priezastis. apie santyki su savimi. saves vertinima. savo elgesio vertinima. Neigiamo pavertima teigiamu savo paties galvoje.

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 01 17, 21:25)
Bet antras - tai jau ir ne pirmas..
Man visai suprantama, kad gali trenkt žaibai-aplinkybės susiklostyt, nutikt neištikimybė, įtraukt, iš nepatyrimo, žaibų, dar kažko, na būna. Ir tas kaip ir - bent jau mano vertybėm remiantis -  pateisinama lyg, nes tarkim - klaida, nutiko, įtraukė. Bet va antras - kai jau viskas žinoma, buvę - ir jau kaip ir neina įvardint nei klaida, nei netyčiniu kažkuo, o maždaug paplanuotu, apgalvotu, žinomu ir pažįstamu reikalu - tai čia jau kaip ir gyvenimo būdo atributas kažkoks.. Na, sakykim, kaip kokia priklausomybė, kai žinai, kur veliesi ir ką darai, bet vis tiek darai. Ir tokioj situacijoj, manau, padoru informuot sutuoktinį - kad va, mielasis, man reikia tokio gyvenimo paįvairinimo, aš tokia, turiu tokią priklausomybę.. g.gif  Nes-pasikartosiu - tas jau nėra klaida ar netyčinis nutikimas, o pasirinkimas..

Peržengus vieną kartą, kitas pasidaro žymiai lengvesnis. Čia iš patirties. Galvojau iš pirmų kelių psl, kad davatkos išrūko šiais metais iš čia. Visgi klydau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nick771 @ 2016 01 20, 13:55)
Peržengus vieną kartą, kitas pasidaro žymiai lengvesnis. Čia iš patirties. Galvojau iš pirmų kelių psl, kad davatkos išrūko šiais metais iš čia. Visgi klydau tongue.gif

Kažkada mamkose buvo toks Blondinas, protingas, aštrus, tai kur jis parašydavo - tos temos pagyvėdavo, sulaukdavo krūvos visokių nuomonių, moder. paskui ten trindavo ir jį, ir jo postus - tai jis sakė, kad lenda vienon ar kiton temutėn, kaip kad kiti parūkyt eina. Tai panašiai ne jam vienam. Taip kad, mažiau analizuok, ko čia kas lenda. Jei jau trukdo labai-bendraminčiuose galima temas atsidaryt, ir tikrai jokia davatka neis ieškot smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2016 01 20, 13:37)
tai jis sakė, kad lenda vienon ar kiton temutėn, kaip kad kiti parūkyt eina. Tai panašiai ne jam vienam. Taip kad, mažiau analizuok, ko čia kas lenda.

nu smile.gif o priklasomybes tai mums pripaišinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2016 01 20, 02:37)
ot galvosukis ane? biggrin.gif dalykai kuriuos privalau išsiaiškinti prieš mirtį, nu kodėl kodėl reikia šimto diedų, kodėėėėl biggrin.gif gyvybės ar mirties klausimas biggrin.gif lyg dalykai nevyktų šiaip sau, va noriu ir miegu, su 20 ir ką, aiškinkis čia kiekvienai biggrin.gif

kiekvienam savi galvosūkiai įdomūs. vat tavo galvosūkis, duot ar neduot pagundai biggrin.gif .
o šiaip sau nevyksta niekas.
jei moteris rizikuoja savo šeima, santuoka, vaikų laime dėl kekso, tai tikrai to nedaro šaip sau. kažkas viduje jas varo tokią didelę riziką prisiimt.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 20, 14:07)

jei moteris rizikuoja savo šeima, santuoka, vaikų laime dėl kekso, tai tikrai to nedaro šaip sau. kažkas viduje jas varo tokią didelę riziką prisiimt.

nu dar pradėkit kukuot, kad vyras dėl to kaltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 01 20, 14:07)
kiekvienam savi galvosūkiai įdomūs. vat tavo galvosūkis, duot ar neduot pagundai biggrin.gif

Ne, man čia joks galvosūkis, svaigt tai svaigt, bet miegot su keliais ne man, gerai sakot, jau tiek nerizikuočiau, nebent dokumentai skyryboms būtu paduoti smile.gif ir tai kažin, tuo klausimu tai aš prie Davatkų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(felisha @ 2016 01 20, 14:10)
nu dar pradėkit kukuot, kad vyras dėl to kaltas biggrin.gif

o kas daugiau?biggrin.gif
Atsakyti