Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

QUOTE(kulverstuk @ 2016 02 02, 10:09)
mūsų tėvelis irgi geriausias katytės draugas. nei vieko kito šeimos nario taip virkaudama neieško, kai jis dingsta "iš eterio". ypač skaudūs trumpalaikiai išsiskyrimai, kai tėveliui reikia eiti katilinėn pečių kūrenti (kas trunka kelias minutes, bet katė visada ilgesningai jo laukia grįžtančio). jau seniausiai pripažino, kaip skausmingai baisiai klydo, kad laužėsi.
vakar sūnui buvo sunki ir graudi diena, su daug ašarų ir rezultate skaudančia galva. pasiūliau nuo skausmo tabletę. sūnus pažiūrėjo į mane kaip į durną, pasiėmė katę ir sako: mama, pamiršai kad mes turim daug geresnį vaistą nuo visų skausmų  wub.gif

biggrin.gif ir kaip, padėjo? biggrin.gif

Mano šokoladas nėra kalbėtojas, labai retai miauksi. Tylus jis toks. Ką mėgsta tai burgzti lotuliukas.gif o tai veikia taaaip raminančiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 02, 10:13)
biggrin.gif ir kaip, padėjo? biggrin.gif

Mano šokoladas nėra kalbėtojas, labai retai miauksi. Tylus jis toks. Ką mėgsta tai burgzti  lotuliukas.gif o tai veikia taaaip raminančiai lotuliukas.gif

Padėjo bigsmile.gif kai neišpasakyto švelnumo letenėlė nušluosto ašaras, negali nepadėti blush2.gif
mūsiškė verkti moka, oi kaip moka bigsmile.gif o dar kai į tą vokalinį-instrumentinį ansamblį įsilieja papūgos riksmai, visais ausų būgneliais supranti, kad turi gyvūnų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 02 02, 10:17)
Padėjo  bigsmile.gif kai neišpasakyto švelnumo letenėlė nušluosto ašaras, negali nepadėti  blush2.gif
mūsiškė verkti moka, oi kaip moka  bigsmile.gif o dar kai į tą vokalinį-instrumentinį ansamblį įsilieja papūgos riksmai, visais ausų būgneliais supranti, kad turi gyvūnų  bigsmile.gif

kokie skirtingi, kad ir burmos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 02, 10:20)
kokie skirtingi, kad ir burmos biggrin.gif

taip ir turi būti. mes irgi visi skirtingi, nors ir žmonės blush2.gif
Atsakyti
Burmess pasimeciau apie kuri katuka su defektu kalbi,ar ta is to veislyno kur nuoroda idejai ar ta kur as minejau?
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 02 02, 14:23)
Burmess pasimeciau apie kuri katuka su defektu kalbi,ar ta is to veislyno kur nuoroda idejai ar ta kur as minejau?

ta sabalin4 kurią minėjau iš veislyno Abakan (Abokan), bet nzn nieko apie jį g.gif
o yra kita? g.gif
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 02, 09:48)
  Питомник АБОКАН

Papildyta:
http://www.ss.lt/msg...mese/aolio.html

Wingele, iš čia su defektu 350.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 02, 15:37)
ta sabalin4 kurią minėjau iš veislyno Abakan (Abokan), bet nzn nieko apie jį g.gif
o yra kita? g.gif
Papildyta:

rašyk kad 1350, nes tikrai tuoj tau iš po nosies tą katytę kas nors nuneš doh.gif tongue.gif
Atsakyti
vadinasi man lemta kita bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 02, 15:37)
o yra kita? g.gif
Papildyta:

Malsan veislyne Latvijoj taip pat su kojytes defektu parduoda,galvojau,kad apie ta kalbama!
Sio veislyno nezinau,bet pavadinimas girdetas😊
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 02 02, 16:53)
Malsan veislyne Latvijoj taip pat su kojytes defektu parduoda,galvojau,kad apie ta kalbama!
Sio veislyno nezinau,bet pavadinimas girdetas😊

Gal Malsan irgi su nuolaida būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 02, 17:22)
Gal Malsan irgi su nuolaida būtų biggrin.gif

Ta mergaite su nuolaida parduoda!
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 02, 06:51)
Man atrodo neturėtų taip būti.  bet juk ne parodoms o sau tai jei gražus ir imkit. Kokia kaina jo?

Kaina 500. gal cia nuotrauka nevykus si, kitose foto jis man tobulas(is priekio ). Tevas sio kaciuko labai grazus. Ne veisimui mes perkam, sau, kad turetume ka myleti, nes Rudolfo mums per mazai, jis vyro katinas, su juo net miega, o su manim tik zaidzia, as ji seriu, prausiu, nagus karpau, ausis valau. biggrin.gif . Tikiousi, kad kitas bus mano. Visada svajojau apie sabalini burmiuka. Siandien jau varda isrinkom, bus Preslis smile.gif .Nors kai latvis, tai labiau Pimpis Janis tiktu biggrin.gif .
Atsakyti