Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

Dar norejau pasiklausti, kokia jusu nuomone apie kaciu maista Happy Cat. Ede pries tai Hills sterilizuotiems nuo 6 men. Bet siandien norejeu papildyti atsargas ir suzinojau, kad daugiau jo neuzsakines, g.gif tai man pasiule kita, atseit labai panasus pagal sudeti ir kokybe premium. Ar valgo jusu kaciukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaKa @ 2016 02 02, 21:05)
Kaina 500. gal cia nuotrauka nevykus si, kitose foto jis man tobulas(is priekio ). Tevas sio kaciuko labai grazus. Ne veisimui mes perkam, sau, kad turetume ka myleti, nes Rudolfo mums per mazai, jis vyro katinas, su juo net miega, o su manim tik zaidzia, as ji seriu, prausiu, nagus karpau, ausis valau.  biggrin.gif . Tikiousi, kad kitas bus mano. Visada svajojau apie sabalini burmiuka. Siandien jau varda isrinkom, bus Preslis  smile.gif .Nors kai latvis, tai labiau Pimpis Janis tiktu  biggrin.gif .

Vadinasi, sabalinis tavo bus biggrin.gif
Rudolfas rimtas vyras, prie vyrų kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
Grazuolis Rudolfas. As viena vakara vyra ikalbejau del jo, o kita diena ziuriu jau parduotas... Vadinasi buvo nelemta wink.gif
Man beskaitant idomu pasidare, kaip yra kituose veislynuose. Mano kates veiseja pasake viena kaina namams, o kita veisimui. Kaciuku as niekada nenorejau, todel antras varijantas atkrito is karto. Bet vat su suniu aktyviai dalyvaudavau parodose, todel ir su katyte labai noreciau pabandyt. Su veiseja mes sutarem, jad perku uz namams kaina, sterilizuoju, kad nereiktu klausyti serenadu biggrin.gif ir galiu dalyvauti parodose. Netgi pati skatina. Dar su brituku veiseja kalbejau. Ji man patare dalyvauti ne kastratu, o normalioje grupeje, nes daugiau konkurentu ir idomiau. Ar taip galima?

Jeigu Happy Cat yra is tu paciu kaip ir Happy Dog, tai jis labai prastas. Su Hills'u as nedrysciau lygint. Buvau parodoj laimejus suniui dideli maisa. Ismatu zymiai daugiau, kvapas astresnis, pradejo daugiau sertis ir kailis akivaizdziai suprastejo. Gal pabandykite Britt Care paziureti? O siaip internetu galima uzsisakyti maista.
Atsakyti
na, nepasiduoda dar MB. Ribosimės viena burma...
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 02 04, 11:12)
na, nepasiduoda dar MB. Ribosimės viena burma...

Reiskiasi nelemta,sulauksit dar savojoo.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 02 04, 15:17)
Reiskiasi nelemta,sulauksit dar savojoo.

bet tai jam koks skirtumas, myli jis mūsų šokoladą labai, dėmesios kiria visad, matosi ir prieš antrą nėra kategoriškas, nu aš MATAU cool.gif niekis, jei bus lemta tai bus.
Atsakyti
Och, sveikos, mielosios burmėtojos 4u.gif ... Kaip seniai buvau užsukusi, net nauja tema priplepėta solidžiai biggrin.gif , ačiū Vladukei už naujus namučius 4u.gif .. Tikiuosi , mūsų nepamiršit ax.gif ...

Visų pirma tai norėčiau perduoti kuo dideliausius sveikinimus Wingelei ir Vladukei sulaukus puikių leliukų 4u.gif .. Daug pieniuko ir pačių geriausių namučių visiems tongue.gif ...

QUOTE(kulverstuk @ 2016 01 26, 09:13)
gar klausimukas - kartais duodu šviežios vištienos. o žuvies žalios negalima?  4u.gif kartą valgėm su šeima vytintą lašišą, tai katei žinoma baisiai reikėjo paskanauti. kąsnytį daviau, tai mielai būtų daugiau gavusi, bet pabūgau. o šviežia kaip?

Ačiū už jūsų šiltus žodžius ir gražius pasakojimus apie Monytę..ir už tai,kad ją labai mylite 4u.gif ...
Kas dėl maistuko - turbūt pamiršot, minėjau, kad ji labai nori žuvies, duodavau jai dažnai natūralų tuną savo sultyse, žmogiškose parduotuvėse pirktą .. Net nežinau kokiu metu, bet nuo jo vis pralaisvėdavo Monytei viduriukai, užtat ir šis meniu buvo iš raciono išimtas.. Kas dėl žalios vištienos , tai aš duodu ne tik plikytą, bet ir žalią, jokių problemų niekada neturėjau, neduočiau tik tikros kaimiškos vištos kruopščiai nenuplautos ir nenuplikytos smile.gif

QUOTE(Vladuke @ 2016 01 26, 10:42)
... zalia vistienos file galima duoti tik nuplikyta verdanciu vandeniu....

Aš labai dažnai duodu tiek žalios, tiek nuplikytos vištienos, niekada neturėjau jokių problemų .. Iš kur tokia taisyklė ? smile.gif

AstaKa,
prapuoliau forume mažumėlę blush2.gif ... Taisausi - įkeliu Rudolfuko bent jau antrąją nuotraukytę ...

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Monyte, sveika užsukusi wub.gif taip, katytė nepaprastai nori žuvies, ragavo jau ir pakeptos stintos, ir virtos įvairios filė. labai tiko thumbup.gif
pasigirsiu. apsirgau, ir šlaistausi namuose visa tokia vaikštantis gripas. ryte išeidinėjau iš vonios - atkaičia bėgte katė. mano šlepetę įsikandusi. atnešė ir padavė. kad nesušalčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Koks karališkas Rudolfas thumbup.gif Jau visas toks apsipatenkinęs 4u.gif

Gal blogai darau, mano šokoladas tik sausiaką ėda. Kartais konservų duodu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 02 05, 09:37)
Labas rytas  4u.gif Monyte, sveika užsukusi  wub.gif taip, katytė nepaprastai nori žuvies, ragavo jau ir pakeptos stintos, ir virtos įvairios filė. labai tiko  thumbup.gif
pasigirsiu. apsirgau, ir šlaistausi namuose visa tokia vaikštantis gripas. ryte išeidinėjau iš vonios - atkaičia bėgte katė. mano šlepetę įsikandusi. atnešė ir padavė. kad nesušalčiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As ir sirguliuoju, antra diena namie. Uztat daugiau laiko grozetis mazyliais galiu smile.gif

Mano trijule

user posted image

BurmeSS palepinkit savo sokolada, tunas aliejuje puikiai tinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 02 05, 10:37)
pasigirsiu. apsirgau, ir šlaistausi namuose visa tokia vaikštantis gripas. ryte išeidinėjau iš vonios - atkaičia bėgte katė. mano šlepetę įsikandusi. atnešė ir padavė. kad nesušalčiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif ..O taip, ji moka pasirūpinti sergančiais tongue.gif ...

QUOTE(wingele @ 2016 02 05, 20:00)
BurmeSS palepinkit savo sokolada, tunas aliejuje puikiai tinka. thumbup.gif

Tunas aliejuje ? g.gif ... Nežinau..nerizikuočiau saviškėms...

Nuostabūs jūsų mažyliai wub.gif
Atsakyti
net nežinau g.gif su tais tunais ir žuvim g.gif
Atsakyti