Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

Maniškė valgo Royal Canin sensible (tokius mitybos įpročius perėmėm iš ankstesnių namų, ir jų nekeisiu), labai retai, bet pasitaiko kad atpila. kadangi atpila cielus maisto gabalėlius, įtariu kad katė juos tiesiog suryja nekramtytus, todėl ir pasitaiko. bet tai būna ypač retai.
šertis nesišeria, kailiukas aksominis wub.gif palyginti su kitokiu maisteliu negaliu, nes tiesiog jo nebandėm. kartą buvau pirkusi RC sveriamo Kauno Urmo bazėse, ir kažkaip įtariu, kad kažkas ten buvo ne taip - ar pats maistelis visai ne RC, ar koks pasenęs. streikavo katytei virškinimas tada, kaip reikiant. nebepirksiu niekada iš neaiškaus pardavėjo ir pradaryto maišo schmoll.gif
Atsakyti
bet ar Royalio klas4 super premium?
Kailiukas jo labai gražus, blizga, švelnutis, bet va pasišeria, glostant matau.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 05 18, 18:47)
bet ar Royalio klas4 super premium?
Kailiukas jo labai gražus, blizga, švelnutis, bet va pasišeria, glostant matau.

Taip, Royalis yra super premium klasės smile.gif
Atsakyti
na, nupirkau Happy cat, super premium klasė, sakė, gyrė labai. Labiau už Royalį.
Bandom g.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 05 19, 20:23)
na, nupirkau Happy cat, super premium klasė, sakė, gyrė labai. Labiau už Royalį.
Bandom g.gif

O maistelį gyrė pardavėjas ar kas iš katukų šeimininkų ... smile.gif
Atsakyti
Drysciau suabejoti, kad Happy Cat super premium klases... Jis tikrai prastas maistas ir uz Royali tikrai negeresnis. As saviskei pripirkau ivairiu Royalio rusiu, sumaisiau visus. Kaip ji valgo sita maista. Net konservu nebereikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 05 19, 23:32)
Drysciau suabejoti, kad Happy Cat super premium klases... Jis tikrai prastas maistas ir uz Royali tikrai negeresnis. As saviskei pripirkau ivairiu Royalio rusiu, sumaisiau visus. Kaip ji valgo sita maista. Net konservu nebereikia  bigsmile.gif

Happy Cat rašo kad jie yra Premium, o ne Super premium:
© by Happy Cat - Premium cat food made in Germany.
http://www.happycat.de/en/
patys gamintojai ko gero tiksliausiai žino savo produkto klasę 4u.gif
lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
na paėmiau du mažus maišelius g.gif
tai koks super premium geriausias?????????????? doh.gif och, vargas.
Atsakyti
Siaip manau reikia stebeti gyvuna ir atsirinkti JAM geriausia. Kas vienam gali labai tikti, kitam ne. Mano akimis geriausi maistai: Applaws ir Natural and Delicious. Bet mano katei nuo Applaws kailis prastas buvo ir pleiskanojo, o nuo N&D labai viduriavo. Ir maisiau su senu maistu, po truputi bandziau pereidineti, bet net per 2 savaites nesiliove viduriuoti. Ir kas is to, kad ju sudetis puikiausia, vadinasi mano katei kazkas netinka. O vat nuo Royalio po 2 dienu pamaciau akivaizdu skirtuma ant kailio ir neviduriavo.
As manau reikia rinktis ne zemesni nei super premium klases maista ir atsirinkti kuris geriausias, o tokiu yra labai daug wink.gif
Atsakyti
Kalbat apie maistuka kiciu.Po ilgu ieskojimu mes apsistojom ties Brit Care .Jis yra super premium klases.Tinka ir patinka katinams.Nors Arcis pakasa ji kartais ale apsisukes vis tiek lapnoja net bliudai skamba biggrin.gif valgem RC,nuo Applaws taip pat kailiukas pleiskanojo.
Na,o musu padauza vis dar sukauja.Dienom jau ramesnis,bet nakti kaip laikrodukas.4.00.val.mane prikelia doh.gif norejo vyras trecio vaiko.Va prasom-turim biggrin.gif
Musu reksnys tongue.gif
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2016 05 20, 20:20)
Kalbat apie maistuka kiciu.Po ilgu ieskojimu mes apsistojom ties Brit Care .Jis yra super premium klases.Tinka ir patinka katinams.Nors Arcis pakasa ji kartais ale apsisukes vis tiek lapnoja net bliudai skamba biggrin.gif valgem RC,nuo Applaws taip pat kailiukas pleiskanojo.
Na,o musu padauza vis dar sukauja.Dienom jau ramesnis,bet nakti kaip laikrodukas.4.00.val.mane prikelia  doh.gif  norejo vyras trecio vaiko.Va prasom-turim  biggrin.gif
Musu reksnys  tongue.gif
user posted image[/URL][/IMG]

Niu ka as galiu pasakyt,mano ir tas pats budavo kai tik I lauka issivesdavau,bliaudavo paskui be sustojimo prie langu ir marsiruodavo pastovoai kaip pabludusi,o dabar apsiramino,išeina pasivaiksto 10min.ir gryzta. mano manymu kol nezino jie kas tas laukas geriau ir nesupazindinti su juo😊
Monyte labai grazi jusu naujoke!!
Del maisto nelabai ka turiu pasisakyti, istikima as tam paciam Specific tik pakeitalioju rusis.
Burmess kas kiek laiko pasukuojat Arami?
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 05 25, 20:59)
Niu ka as galiu  pasakyt,mano ir tas pats budavo kai tik I lauka issivesdavau,bliaudavo paskui be sustojimo prie langu ir marsiruodavo pastovoai kaip pabludusi,o dabar apsiramino,išeina pasivaiksto 10min.ir gryzta. mano manymu kol nezino jie kas tas laukas geriau ir nesupazindinti su juo😊
Monyte labai grazi jusu naujoke!!
Del maisto nelabai ka turiu pasisakyti, istikima as tam paciam Specific tik pakeitalioju rusis.
Burmess kas kiek laiko pasukuojat Arami?

Gėda sakyt bet labai retai tesukuoju blush2.gif reiks susiimt. Na ir dar nemaudem mes jo
Atsakyti