Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

Sveikos, pasipasakosiu sios nakties istorija...
Vakar vakare vedziau suni i lauka ir net nepamaciau kaip Tessa smurkstelejo man tarp koju ir isleke laukan. Mes ja kasdiena su pavadeliu vedziojam arba tik su petneselem vaikstineja aplink. Bet vakar nezinau kas jai uzejo. Ji suoliais po visa kiema lakste, tarp krumu begiojo ir per 1.8 meteu medine tvora persoko ir dingo laukuose tarp grudu. Ko mes tik nedarem ir kvietem ir ieskojom, o kates nematyt... Visa nakti tai vyras pamiega, o as ieskau, veliau pasikeiciam. Ir raudojau, ir keikiau save, kad nesuziurejau... Taip baisu buvo. Ir ka 6 ryto atkeliauja uodega iskelus is grudu lauko. Miauksi, tarp koju trinasi, pati eina prie duru. Ciupau ja i glebi ir puoliau verkti, ir pyktis nezmoniskas. Gerai kas gerai baigiasi. Siandien prisiekiau, kad gryzus is darbo uzsakysiu gps, nes jei 1 karta pabego, tai ko gero nores ir toliau gastroliuoti... Gryzus namo kaip kas ryta pasiprase konservu, pavalge ir miegoti. Net galvos nepakele, o man darbe taip sunku, akys net limpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 05 27, 09:46)
Sveikos, pasipasakosiu sios nakties istorija...
Vakar vakare vedziau suni i lauka ir net nepamaciau kaip Tessa smurkstelejo man tarp koju ir isleke laukan. Mes ja kasdiena su pavadeliu vedziojam arba tik su petneselem vaikstineja aplink. Bet vakar nezinau kas jai uzejo. Ji suoliais po visa kiema lakste, tarp krumu begiojo ir per 1.8 meteu medine tvora persoko ir dingo laukuose tarp grudu. Ko mes tik nedarem ir kvietem ir ieskojom, o kates nematyt... Visa nakti tai vyras pamiega, o as ieskau, veliau pasikeiciam. Ir raudojau, ir keikiau save, kad nesuziurejau... Taip baisu buvo. Ir ka 6 ryto atkeliauja uodega iskelus is grudu lauko. Miauksi, tarp koju trinasi, pati eina prie duru. Ciupau ja i glebi ir puoliau verkti, ir pyktis nezmoniskas. Gerai kas gerai baigiasi. Siandien prisiekiau, kad gryzus is darbo uzsakysiu gps, nes jei 1 karta pabego, tai ko gero nores ir toliau gastroliuoti... Gryzus namo kaip kas ryta pasiprase konservu, pavalge ir miegoti. Net galvos nepakele, o man darbe taip sunku, akys net limpa  doh.gif

o dieve, unsure.gif išprotėt, gerai, kad grįžt sugebėjo, bet jau pajuto skonį, tai bandys bėgt vėl garantuotai unsure.gif
Vakar prie stalo lukšenu krevetes, valgau, šokoladinis ratus suka, nėra kaip ant manęs užšokti. Tai pasistiebė sau, letenėles ant stalo, ir duok jam biggrin.gif duodu-neima, pona, jam mat reikia susipažinti, kas čia per maistas. padėjau ant žemės, tai apsiuosto ir suėda. tada vėl kojytes priekines ant stalo-duok biggrin.gif
Atsakyti
Tifa,
įsivaizduoju,ką išgyvenot console.gif ... Medžiotoja ..gerai,kad viskas gerai baigėsi...

BurmeSS,
gurmanas pas jus ... biggrin.gif

O mūsų chuliganka Tekila prikūlė vakar obuolio žievę biggrin.gif .. Kažkaip bandžiau su ja pažaisti , po ranka pakliuvo obuolio žievė, bet ši Tekilai labai nepatiko, ar tai rūgštus jos kvapas, ar apskritai kad tai šlapias daiktas ...Žodžiu , įtariai vėpsojo į ją kol aš ten iš kailio nėriaus ir makalavau jai po akim , bet reakcijos nesulaukiau tongue.gif tongue.gif .. Užtat nutaikiusi momentą, kai žievelė "buvo rami" , prikūlė ją žaibiškai keliais letenos smūgiais ir vėl atsitraukė saugiu atstumu lotuliukas.gif .. Jetau , kodėl nepavyksta užfiksuoti geriausių kadrų .. biggrin.gif
Atsakyti
Vakar mano katyte buvo lusis medziokles plotuose, o siandien nuostabi burma su savo charakteriu, murkimu, pasisnekuciavimais. Gal jai uzteko pasaulio nagrinejimo, nes siandien meilybes begalybe, prie duru net neina, is paskos sekioja, glaustosi. Tikiuosi tokiu isgyvenimu nereiks daugiau patirti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tifa: 28 gegužės 2016 - 00:44
QUOTE(wingele @ 2016 05 25, 21:59)
Niu ka as galiu  pasakyt,mano ir tas pats budavo kai tik I lauka issivesdavau,bliaudavo paskui be sustojimo prie langu ir marsiruodavo pastovoai kaip pabludusi,o dabar apsiramino,išeina pasivaiksto 10min.ir gryzta. mano manymu kol nezino jie kas tas laukas geriau ir nesupazindinti su juo😊

Na Leila visuomet vesdavomes i lauka,tai naturalu kad ir Arcis eina kartu.Pernai viskas normaliai buvo.Nu siemet pabludo vyras visai.Siaip paleisti lauke bijau.Gyvenam tokioj vietoj kur tarp kaimynu nera jokiu tvoru.Iseitu tikriausiai ir nebegryztu.Kai jie zmoniu nebijo tai ir priglaustu greiciausiai kas nors.Labai gaila,bet atsisakysim to lauko.Lai per langus dairosi i ji.
Papildyta:
QUOTE(Tifa @ 2016 05 28, 01:43)
Vakar mano katyte buvo lusis medziokles plotuose, o siandien nuostabi burma su savo charakteriu, murkimu, pasisnekuciavimais. Gal jai uzteko pasaulio nagrinejimo, nes siandien meilybes begalybe, prie duru net neina, is paskos sekioja, glaustosi.  Tikiuosi tokiu isgyvenimu  nereiks daugiau patirti  schmoll.gif

Suprantu ka teko jums isgyventi.Musu Leila irgi buvo pabegus.Vyras net is darbo atsiprase.Ieskojom.Skelbimus iskabinom.Aciu die,rade zmones paskambino.Ta vasaros likuti labai i lauka verzesi.Klykavo prie langu.Nors parsivezem labai issigandusia.Bet matyt noras i ta lauka stipresnis uz baime.Ir dabar ji nori pasivaiksciot.Tik tiek kad jau suaugo mergina ir nesukauja.Nebent tik tada kai mane lauke mato.
Atsakyti
Va kaip dabar zolyte rupsnojam.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2016 05 28, 20:19)
Va kaip dabar zolyte rupsnojam.
user posted image

user posted image

Mano ir subrendo,va ir dabar buvo išėjusi į lauką,pasivaikščiojo 10min.ir parėjo,bet veržimosi į jį nebėra kaip anksčiau marsiruodavo prie lango ištisai.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 05 28, 21:40)
Mano ir subrendo,va ir dabar buvo išėjusi į lauką,pasivaikščiojo 10min.ir parėjo,bet veržimosi į jį nebėra kaip anksčiau marsiruodavo prie lango ištisai.

Tikiuos kad ir Arcis siek tiek parimtes smile.gif nes dabar tai toks nutrukgalvis velniukas.Leila i barima ar drausminima reguoja.O jam vienodai.Viskas kaip vanduo nuo zasies.Oi prisijuokiam mes is jo.Labai megsta kanalus apie gyvunus ziureti.Stebi stebi,o paskui soka ant teliko medzioti doh.gif ir kiek atsikalbejimo buna,kai gauna velniu.Su visokiais pamurkimais.Nu snekutis jis toks pas mus.O kaip prasosi graziai ileidziamas kur nors wub.gif ypac i vonia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monytė @ 2016 05 27, 22:38)

O mūsų chuliganka Tekila prikūlė vakar obuolio žievę  biggrin.gif .. Kažkaip bandžiau su ja pažaisti , po ranka pakliuvo obuolio žievė, bet ši Tekilai labai nepatiko, ar tai rūgštus jos kvapas, ar apskritai  kad tai šlapias daiktas ...Žodžiu , įtariai vėpsojo į ją kol aš ten iš kailio nėriaus ir makalavau jai po akim , bet reakcijos nesulaukiau  tongue.gif  tongue.gif .. Užtat nutaikiusi momentą, kai žievelė "buvo rami" , prikūlė ją žaibiškai keliais letenos smūgiais ir vėl atsitraukė saugiu atstumu  lotuliukas.gif .. Jetau , kodėl nepavyksta užfiksuoti geriausių kadrų ..  biggrin.gif

Oi fainuole lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R@skil@: 28 gegužės 2016 - 20:58
Burmėtojos, gana tinginiaut smile.gif
Kada dar reikia ir nuo ko skipeyt mūsų laimes? Jau metai kaip šokoladinis pas mus/.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 06 08, 14:56)
Burmėtojos, gana tinginiaut  smile.gif
Kada dar reikia ir nuo ko skipeyt mūsų laimes? Jau metai kaip šokoladinis pas mus/.

šiandien kaip tik paskiepijau saviškį. skiepas nuo pasiutligės.
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2016 06 08, 18:22)
šiandien kaip tik paskiepijau saviškį. skiepas nuo pasiutligės.

tik nuo jos? Naminiams gal nebūtina?
Atsakyti
Sveikos, kaip vasaroja burmos ir ju augintojos? Mano Tessa priprato prie lauko. Kasdiena ryte ir vakare eina pasivaikscioti. Is kiemo niekur nepabega, nardo tarp krumu, laipioja medziais. Tokia atsigavus, kaip panteryte drugelius, varles medzioja. Ir kaip suo. Pakvieti - ateina. Visada stengiasi buti netoliese. Nupirkau gps. Tai neatsidziaugiu. Ramu, kad surasiu visada.
Mano kate skiepijama kasmet nuo pasiutliges, o nuo kitu ligu, kur kompleksiskai kas 2 arba 3 metus tiktai reikes skiepyt, priklausomai nuo vakcinos.
Atsakyti