Sveikos,
Ilgai nebuvau cia. Musu melynukas jau 4menesius pas mus. Ruosiames kastracijai.
Na siaip galiu pasakyt, kad idealus katinas

Visiskai jokiu problemu. Niekam nera net bandes nei idrekst, nei ikast, net ir i svecius atejusiai mergytei, kuri tikrai laaabai grubiai ji niurke

Prie geliu nelenda, baldo anei ko kito nedrasko, negrauzia, naktimis ir apskritai niekad netriuksmauja, tvarkingas! Tiesiog misteris katinas tobulybe!

Visada "prie kompanijos", bet nepasakyciau, kad labai zaismingas butu. Toks turbut is ramesniu. Neturiu su kuo palygint, tai cia tik is mano isivaizdavimo, kad kiti gal daugiau duksta
Del alergijos ir as buvau issigandusi. Mane pradejo keistai berti. Ir kadangi pirmas toks atvejis mano gyvenime ir pirmas katinas, tai minciu kilo ivairiu. Zodziu, issigandau, nes jei reiktu atsisakyt katino, vaikams butu ziauri trauma

Bet siaip nei kosulio, nei slogos nieko daugiau ner, tai vis del to manau, kad priezastys kitos. Be to antialerginiai vaistai nuo berimo nepadejo. Vis dar ieskau jam priezasciu.
Musiskis labai nori eiti i lauka. Ir kelis kartus bande pasprukti is musu kiemo, tai dabar lauke laikom tik prirista ant ilgos virvutes

Irgi domesiuos tuo sekimo irankiu.
O kaip jums pavyko ismokyti eiti su pavadeliu? Musu is principo net nesijudina is vietos bandant vesti. Tik savarankiskai eina
Kai prisiminsiu kaip, imesiu fotkiu
Papildyta:Beje, mes irgi isvaziuodami savaitgaliui i sodyba ar pas tevus, vezames ji kartu. Siaip iskart puola viska tyrineti, viskas jam idomu, neturi baimiu. Bet kazkoki nedideli stresa vistiek, manau, patiria nes pirma pusdieni ar diena nieko needa. Bet paskui atsigauna. O vaziuojant masina, tai visada sau ramiai miega