meiliūzas, paryčiais jau praslinkęs pro mane ir įsitaisęs ant mažosios pagalvės jai galvą šildė
šiaip pagauu neleidžiu, o čia įsigudrino
bet šildytuvas iš katuko tai gaunasi superinis
Oi tekę mums nekartą irgi su krepšiu vos neišsinesti Yvos ar jos vaiko😊
Aš džiaugiuosi kad manoji dabar apsiriboja10min.pasivaiksciojimais lauke,o seniau pabegus labai nerimaudavau 😢.
Aš džiaugiuosi kad manoji dabar apsiriboja10min.pasivaiksciojimais lauke,o seniau pabegus labai nerimaudavau 😢.
Ką darot su savo burmytėm, jei išvažiuojate pvz savaitei? Jei vežatės, ar nėra pavojaus, kad naujoj aplinkoj pabėgs?
Maniske nuo mazu dienu pripratinta vazinetis masina. Jeigu savaitgaliui vaziuojame i svecius ar i gamta, tai kate ir suo visada kartu. Teko keliauti net 1800km. Kate visiskai nestresuoja, su petnesom ir pavadeliu pasivaiksto. Sveciuose nesislepia, su visais bendrauja, vaiksto, noriai bendrauja su zmonemis. Po poros savaiciu isvykstame savaitei atostogu, kur gyvunu negalima, tai augintiniais rupinsis draugai. Kai Tessa buvo mazesne teko savaitgaliui isvaziuoti. Kaimyne atejo kelis kart dienoj pamaitint, pazaist. Bet katei buvo toooks stersas buti ilgesni laika vienai namie. Ji neede, issisere ziauriai. Todel dabar visur kartu veziojuosi arba palieku draugam.
Bet cia manau dar labai priklauso nuo gyvuno charakterio ir reikia pratinti nuo mazens. Maniske be galo smalsi, nagla, visiskai nebaili, ji visada rodo susidomejima naujoj aplinkoj, is karto puola tyrineti. Galbut drovesniui gyvuneliui vietos keitimas butu didelis stresas.
Bet cia manau dar labai priklauso nuo gyvuno charakterio ir reikia pratinti nuo mazens. Maniske be galo smalsi, nagla, visiskai nebaili, ji visada rodo susidomejima naujoj aplinkoj, is karto puola tyrineti. Galbut drovesniui gyvuneliui vietos keitimas butu didelis stresas.
Sveikos,
Ilgai nebuvau cia. Musu melynukas jau 4menesius pas mus. Ruosiames kastracijai.
Na siaip galiu pasakyt, kad idealus katinas
Visiskai jokiu problemu. Niekam nera net bandes nei idrekst, nei ikast, net ir i svecius atejusiai mergytei, kuri tikrai laaabai grubiai ji niurke
Prie geliu nelenda, baldo anei ko kito nedrasko, negrauzia, naktimis ir apskritai niekad netriuksmauja, tvarkingas! Tiesiog misteris katinas tobulybe!
Visada "prie kompanijos", bet nepasakyciau, kad labai zaismingas butu. Toks turbut is ramesniu. Neturiu su kuo palygint, tai cia tik is mano isivaizdavimo, kad kiti gal daugiau duksta
Del alergijos ir as buvau issigandusi. Mane pradejo keistai berti. Ir kadangi pirmas toks atvejis mano gyvenime ir pirmas katinas, tai minciu kilo ivairiu. Zodziu, issigandau, nes jei reiktu atsisakyt katino, vaikams butu ziauri trauma
Bet siaip nei kosulio, nei slogos nieko daugiau ner, tai vis del to manau, kad priezastys kitos. Be to antialerginiai vaistai nuo berimo nepadejo. Vis dar ieskau jam priezasciu.
Musiskis labai nori eiti i lauka. Ir kelis kartus bande pasprukti is musu kiemo, tai dabar lauke laikom tik prirista ant ilgos virvutes
Irgi domesiuos tuo sekimo irankiu.
O kaip jums pavyko ismokyti eiti su pavadeliu? Musu is principo net nesijudina is vietos bandant vesti. Tik savarankiskai eina
Kai prisiminsiu kaip, imesiu fotkiu
Papildyta:
Beje, mes irgi isvaziuodami savaitgaliui i sodyba ar pas tevus, vezames ji kartu. Siaip iskart puola viska tyrineti, viskas jam idomu, neturi baimiu. Bet kazkoki nedideli stresa vistiek, manau, patiria nes pirma pusdieni ar diena nieko needa. Bet paskui atsigauna. O vaziuojant masina, tai visada sau ramiai miega
Ilgai nebuvau cia. Musu melynukas jau 4menesius pas mus. Ruosiames kastracijai.
Na siaip galiu pasakyt, kad idealus katinas
Del alergijos ir as buvau issigandusi. Mane pradejo keistai berti. Ir kadangi pirmas toks atvejis mano gyvenime ir pirmas katinas, tai minciu kilo ivairiu. Zodziu, issigandau, nes jei reiktu atsisakyt katino, vaikams butu ziauri trauma
Musiskis labai nori eiti i lauka. Ir kelis kartus bande pasprukti is musu kiemo, tai dabar lauke laikom tik prirista ant ilgos virvutes
O kaip jums pavyko ismokyti eiti su pavadeliu? Musu is principo net nesijudina is vietos bandant vesti. Tik savarankiskai eina
Kai prisiminsiu kaip, imesiu fotkiu
Papildyta:
Beje, mes irgi isvaziuodami savaitgaliui i sodyba ar pas tevus, vezames ji kartu. Siaip iskart puola viska tyrineti, viskas jam idomu, neturi baimiu. Bet kazkoki nedideli stresa vistiek, manau, patiria nes pirma pusdieni ar diena nieko needa. Bet paskui atsigauna. O vaziuojant masina, tai visada sau ramiai miega
Pagaliau sulaukem nauju burmiuku
Mums dviguba svente, Della sulauke anuku, ir sitokia kruva
Bella saunuole katyte - linkiu daug pienuko ir visai gausiai seimynai graziu akimirku ir palepinti foruma burmiuku gyvenimo akimirkomis
Mums dviguba svente, Della sulauke anuku, ir sitokia kruva
Bella saunuole katyte - linkiu daug pienuko ir visai gausiai seimynai graziu akimirku ir palepinti foruma burmiuku gyvenimo akimirkomis
Edka, sveikinam su mažyliais
kiek daug
kokie visi gražučiai
Uzderejo pagaliau vel mazyliu ir dar tiek daug, sveikinimai Bellai dar karteli
QUOTE(kulverstuk @ 2016 07 31, 19:12)
Ačiū už sveikinimus !!! Meilūnai, negalima atsižiūrėt
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2016 07 31, 20:24)
Ačiū dar kartą už sveikinimus!!! Bella puiki mama. Jau du katinėliai pradeda matyti, o dar tik 2 paros