Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, IX namučia

kažkaip gėlių neliečia šokoladinis, KOL KAS biggrin.gif
Atsakyti
kulverstuk,
na, turim viena burma floriste musu burmyciu tarpe,ir jau tikriausiai jau taip ir bus bis.gif
Gal laikas pagalvoti apie specialia oranzerija Monytes pomegiui?...
Atsakyti
QUOTE(Vladuke @ 2016 08 03, 18:30)
kulverstuk,
na, turim viena burma floriste musu burmyciu  tarpe,ir jau tikriausiai jau taip ir bus bis.gif
Gal laikas pagalvoti apie specialia oranzerija Monytes pomegiui?...

oi mes tikrai į tą titulą pretenduojam bis.gif
kasdien dabar ji keliauja į kiemą pasibūti su vaikais - kartais pati išcimpina pro atviras duris, kartais išsinešam. bet žolytės neskabo unsure.gif vis tikiuosi, kad pasimėgaus žaluma, bet matyt laukas vis dar tebėra stresas.
buvau nupirkusi katžolę vazonėlyje, tai ji tikrai nesukėlė tokio intereso, kaip pvz mano AtA pelargonijos rolleyes.gif tos, kurias jai nuperki SPECIALIAI, jau nebe schmoll.gif biggrin.gif
įpratom iš tiesų prie šios Monytės keistenybės ir jokių tragedijų nedarom. tik juokinga būna, pvz nusikaltimo vietoje ją pričiupti. supranta, šmikutė, kad negerai daro, susigėsta ir sprunka lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

smalsuolis, palieku pravirą apačią tik tiek, kad tilptų snukutis, baisu, kad išeis pasivaikščioti biggrin.gif
Atsakyti
Bellos šeimynai jau 7 paros, katinėliai auga puikiai, tipena, kiekvieną dieną vis labiau susipažįsta su guoliuku. O Bella yra puiki mama smile.gif
Susipažįstam:
Darko
user posted image

Djuk
user posted image

Delta
user posted image

Atsakyti
Tęsiam susipažinimą smile.gif
Demir
user posted image

Della
user posted image

Dandy
user posted image
Atsakyti
kokie mazgiai dar, pumpurėliai wub.gif
Atsakyti
user posted image

mano gražuolis šokoladas wub.gif wub.gif wub.gif numylėtas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 08 02, 14:27)
turbut mesti man sonan sita ideja? Uzsiplieskiau toki geri savo Mamai surasti, bet turbut nebuti naivia?

Suaugusios katės pirkimas visada rizikingas, nes neaišku kokio charakterio gausite katę ir su kokiu psichologiniu/sveikatos "kraičiu".
Gal ieškokite ne Ispanijoje, o artimesnėse šalyse, į kurias galima pačiam nuvažiuoti (Rusijoje Maskvoje galima veislyne nusipirkti tapusia nebereikalinga katę ar katiną, nebent reikės kažkiek palaukti pvz. http://burmesecat.ru...anskuyu-koshku/ ).
Galima veislynuose paieškoti "užsisėdėjusių" paaugliukų 8-12 mėnesių.

Kaip ta procedura atrodo? Kiek kainuoja?

Čia reikia aiškintis kiekvienu konkrečiu atveju kiek kainuos pats gyvūnas ir jo siuntimas (ir ar iš viso atiduos gyvūną į kitą šalį).
Siustis gyvūną iš Europos šalių iš viso nesudėtinga, svarbiausia kad katė turėtų mikročipą ir veterinarinį pasą su atžymomis apie būtinus skiepus.

Kaip ta vargse katyte atrodys tokia kelione iskentusi?

Normaliai atrodys biggrin.gif Kažkada Lietuvos veisėjai net iš Amerikos kates skraidinosi (su keliais persodinimais).
Sumaitins "raminamuosius" kad kelionėje mažiau stresuotų.

Kaip taip "uzsisakyti" gyvuna nemacius internetu,kaip kokia sausainiu skardine?

Daug kas perkasi kates (ar šunis) jų gyvai nematydami, išsirinkdami pagal nuotraukas ir aprašymą. Tarp veisėjų tokia praktika jau du dešimtmečius yra norma, juk neprivažinėsi po visą pasaulį kad išsirinkti gyvūną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORNELLA: 07 rugpjūčio 2016 - 07:42
Ornella, ačiū už išsamią žinutę 4u.gif
Atsakyti
kulverstuk,
praziurejau kazkaip sita posta, kur klauset...bet matau, kad jau gavot atsakyma. As dar prideciau, kad reiektu ivertinti katytes is kitur siuntimo islaidas, nes paskaicaivus gali iseiti, kad siuntimas/parvezimas kainuos tiek kiek kaciuko isigijimas. Ar nenorite pabandyti dar arciau paieskoti - Latvijoje, ten pakankamai daug burmu veislynu, ir patiems netoli nuvykti ir net susipazinti pries apsisprendziant.

Papildyta:
Burmess,
Grazus tas jusu sokoladas, matosi, kad numyletas, graziai pozuoja prei knygos smile30x30.png

edka,

Aciu uz mazylius, tokius grazius anukelius musu Dellai padovanojot, matyt pati nusprende, kad anuku vadai teks D raide smile30x30.png Aukit dideli ir grazus ir toliau dziuginkit nuotraukomis.

Siandien trumpai buvau naujo klubo Alphacatum pirmojoje kaciu parodoje Trakuose, gaila, nei vienos LT burmytes, buvo tik viena veiseja is LV su savo paaugliuku sokoladu ir mergyte lelijuke. Paroda gan kukli, bet naujas klubas, gal parodu bus daugiau ateityje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladuke: 07 rugpjūčio 2016 - 13:40
Ačiū mergytės už atsakymus 4u.png
Vladuke, pašnibždėk dar, kur man tų LV veislynų ieškoti blush-anim-cl.png aš tik FB kažkokią bendrą viso pasaulio burmyčių grupę radau blush-anim-cl.png
Papildyta:
Mergytės, dar pakonsultuokit 4u.png buvom su vaikais kine apie gyvūnėlius ir gavom dovanų katytei sheba konservo su vištiena. įdėjom šaukštuką saviškei, tai ryja pripuolusi. kaip kokybė to sheba, neprisidirbsiu reikalų sušėrusi? 4u.png
Atsakyti