normaliai fokuso nėra, tai ir nesimato nelygumų, gi diskusiją sukėlusioj foto matosi viskas
video registratorių, kaip ir kiekvienas doras tojotas vadytėlius, pasikabinęs? Ant bmw kumščiu pagrūmoji?
QUOTE(Kosmoz @ 2016 03 02, 09:39)
normaliai fokuso nėra, tai ir nesimato nelygumų, gi diskusiją sukėlusioj foto matosi viskas
video registratorių, kaip ir kiekvienas doras tojotas vadytėlius, pasikabinęs? Ant bmw kumščiu pagrūmoji?
Neturiu jokio video registratoriaus. Kas taip leidžia manyti?
QUOTE(cibulis @ 2016 03 02, 09:46)
Neturiu jokio video registratoriaus. Kas taip leidžia manyti?
gal netyčia darbas per jėgą įsodino į tojotą, tai nieko nepadarysi, bet jei už savus tai čia jau diagnozė, o pavyzdinių eksponatų pilnas televizorius, kaip jie pilietiškai elgiasi ir gaudo neva pažeidėjus su savo šeimyninėm tojotom

QUOTE(arkava @ 2016 03 01, 23:04)
įdomu būtų pamatyti, kai saulė į tą "veidrodinio lygumo" sieną šviečia kampu

Mano namo fasadas, kai saulė nešviečia ir šviesa išsklaidyta, irgi lygus kaip stiklas 24 val per parą, o kai šviečia - ~23 val per parą lygus kaip stiklas, bet ~1 val, toks pats, kaip pas Cibulį toje nuotraukoje.
Papildyta:
QUOTE(Kosmoz @ 2016 03 02, 09:39)
Ant bmw kumščiu pagrūmoji?
Klausyk, ar tau neatrodo, kad nespėjai prisijungti, vos 9 žinutes tespėjai parašyti, o jau leidi sau mažiausiai dvejose žinutėse nuklysti į lankas, oftopinti, spaminti teršti šią temą?

Ne veltui dažytojai, ruošdami sienas dažymui, glaudžia prožektorius prie sienos ir nukreipia spindulius palei paviršių - išlenda visi nelygumai.
QUOTE(Giords @ 2016 03 02, 11:05)
Ne veltui dažytojai, ruošdami sienas dažymui, glaudžia prožektorius prie sienos ir nukreipia spindulius palei paviršių - išlenda visi nelygumai.
Nemačiau nei vienos sienos lygios lyg veidrodis, bet čia šeip tai irgi ne šiltų namų tema. Šią temą toliau reikėtų gvildenti dažytojų ir tinkuotojų skyrelyje.
QUOTE(mintas @ 2016 03 02, 00:25)
taip kad dėl langų nesandarumo galima kentėti, nors aišku, norėtūsi geresnių rezultatų.
Kai paziuri cibulio darytus video kur gramdo leda ir sniega ,tai net kraupu pasidaro ... Gal sureguliuoti reikia Sakyciau didele dregme ,bet pas mane kai irgi nebuvo rekupo , darydavau skersvejus ir tokiu fokusu nemaciau . Jokiu langu reguliavimu po istaytmo nedariau .
Pritarciau, mano tik duru virsus pašales buvo. Su dregme, nesuprantu - daznai rodo 55, bet jausmas - kad sausa. Ukiski dregmes indikatoriai (pvz, popierius)- sausas, trąškus.
Intensyviau vedinant - iki 45 padaro.

QUOTE(korida @ 2016 03 02, 10:15)
Kai paziuri cibulio darytus video kur gramdo leda ir sniega ,tai net kraupu pasidaro ... Gal sureguliuoti reikia Sakyciau didele dregme ,bet pas mane kai irgi nebuvo rekupo , darydavau skersvejus ir tokiu fokusu nemaciau . Jokiu langu reguliavimu po istaytmo nedariau .
Pas mane per salcius irgi duru stakta buvo pašarmojus http://www.part.lt/i...a9fe908c029.jpg , bet atsuktuviukas , 30sek. ir problema
isspresta

QUOTE(korida @ 2016 03 02, 11:15)
Būtum pamatęs ledkalnius ant mano langų rėmo, kol dar rekupo nebuvo ir ant mikroventiliacijos palikau

Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 03 02, 11:24)
Pritarciau, mano tik duru virsus pašales buvo. Su dregme, nesuprantu - daznai rodo 55, bet jausmas - kad sausa. Ukiski dregmes indikatoriai (pvz, popierius)- sausas, trąškus.

Pas mane drėgmės surinkėjas apie pusvalandį padirbes +- tiesą pradeda rodyti. Kai darė sandarumo testą su profesionaliais prietaisais ir drėgmės lygį buvo pamatavę, tai +- tą patį, kokį ir drėgmės surinkėjas rodė, pasakė.
Kai 55-60% drėgmės, tai tikrai nesijaučia, kad būtų sausa

Papildyta:
QUOTE(korida @ 2016 03 02, 11:34)
Pas mane per salcius irgi duru stakta buvo pašarmojus http://www.part.lt/i...a9fe908c029.jpg , bet atsuktuviukas , 30sek. ir problema
isspresta

Pirma mintis - šilumos tiltelis staktoje, bet pagalvojus, labiau į tiesą panašus variantas būtų, kad problema - sandarumo nebuvimas. Durys neužsidaro sandariai.
QUOTE(cibulis @ 2016 03 01, 19:47)
Neleisčiau santechnikui daryti tokių atskirų trumpų kilpų, kurių nebuvo projekte. Aišku galima tą kilpą tiesiog užsukti, bet ir per ją leidžiu 0,5 /min. srautą. O šiaip nieko neįmanoma pastebėti, nes temperatūros po grindis vaikšto labai žemos, o be to name negyvenu, todėl basas nesu vaikščiojęs. Jei gerai pamenu, tai aukščiausia grįžtanti per sausio šalčius buvo +26.
Matau, kad po vamzdeliais klojote wavin šilumą atspindinčią foliją? Ar ji kažkuo skiriasi pvz. nuo Onnline, galbūt patikimesniu įlaminavimu ar tik dvigubai didesne kaina?

Dar esu parašęs tamstai AŽ dėl grindininko. Tiesa, čia kažkas iš kolegų sukritikavo dėl terminų nesilaikymo ir pan., tai visgi kokia nuomonė dėl jo jo darbo?
QUOTE(korida @ 2016 03 01, 20:45)
Sandarumo testa kai darei lyg gavai mazesni negu 0,6 prie tokiu
langu ...
Tai mokejiai uz "Swisspacer Ultimate" o gavai paprastus "Swisspacer" .... apipi... ar kaip ?
Papildyta:
kaip saule parodo fasado nelygumus 

Tai mokejiai uz "Swisspacer Ultimate" o gavai paprastus "Swisspacer" .... apipi... ar kaip ?
Papildyta:

Nuo tu nelygumu niekas nepabegs deja. nebent dedi dekora rupu pvz 3 mm tada maziau matos.