Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Pasiankstinau kelionę 3 dienomis( iš antradienio į šeštadienį).Kai ieškojau kelionės, labiau norėjau šeštadienio, bet šeštadienio datai buvo gal 150 eurų brangiau, nei antradieniui. O dabar dar ir 50 eurų sutaupiau ir norimą dieną išskrendam yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgitaL @ 2016 01 25, 12:54)
Gal kas nors esate buvę balandžio pabaigoje Alanijoje, mes planuojame skristi balandžio 23 d. Kaip su orais ir ar šilta jau jūra būna?

Nepatingėkit paskaityti prieš tai esančių poros trejeto puslapių mirksiukas.gif kaip tik apie tai buvo kalbama
Atsakyti
QUOTE(JurgitaL @ 2016 01 25, 12:54)
Gal kas nors esate buvę balandžio pabaigoje Alanijoje, mes planuojame skristi balandžio 23 d. Kaip su orais ir ar šilta jau jūra būna?

Tikrai nebus šilta, gegužės viduryje man dar šalta ji, tokiu laiku aš Turkijos tiesiog nesirinkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2016 01 25, 16:33)
Tikrai nebus šilta, gegužės viduryje man dar šalta ji, tokiu laiku aš Turkijos tiesiog nesirinkčiau  ax.gif

Nebent aktyviam poilsiui pazintiniais keliais bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
gal kas esate buvę EFTALIA MARIN 5* ? ar esate girdėjusios atsiliepimus apie šį viešbutį ? Kokia Jūsų nuomonė apie naują kelionių organizatorių KIDY TOUR ?
Atsakyti
QUOTE(rasiotine @ 2016 01 25, 16:58)
Sveikos mamos,
Kokia Jūsų nuomonė apie naują kelionių organizatorių KIDY TOUR ?

Kad kainos dideles pas juos....
Atsakyti
3+1 (15m.) į EFTALIA MARIN 7 naktim birželio mėn. už 1500. Daug čia ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(rasiotine @ 2016 01 25, 17:03)
3+1 (15m.) į EFTALIA MARIN 7 naktim birželio mėn. už 1500. Daug čia ar ne ?

Ju internetinej svetainej tokiu kainu nerandu. g.gif
Kainos prasideda nuo 2000...
Jei jums pasiule 1500, tai kaina gera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 25 sausio 2016 - 16:15
Įdomu,ar yra buvusių kas šio tinklo , EFTALIA, viešbučiuose ?
Atsakyti
Nepatinka man tas naujas operatorius: pasirinkimas ypatingai mažas, kainos didelės, parų skaičiaus lankstumas minimalus - schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 25 sausio 2016 - 19:41
QUOTE(gucinija @ 2016 01 25, 10:29)
ir mes pagaliau išsirinkome  Akka Alinda hotel  rugsėjo menesiuką. Gal kas esate buvę , turite kokių atsiliepimų .

Buvom 2011 metais, tad nuo to laiko kažkas galėjo ir pasikeisti. Teritorija nedidelė bet jauki.Animacija buvo tik vietinė tuomet, bet vėl gi, buvom spalio pirma savaite, gal jau sezonas į pabaigą. Maisto pasirinkimas pasirodė skurdokas. Tai, kažko uau nebuvo, bet ir nieko blogo labai nepasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 01 24, 20:57)
Mano mamka mane jau nervuoja doh.gif iki kelionės dar pusmetis,o tau jau zirzia,kad kam čia sugalvojot,pažiūrėk,kas darosi,bla bla bla....galit Nidoj pailsėt lotuliukas.gif  ir tylėjau,tyčia nesakiau,tai mažoji mano pletkininkė " įstukalino "  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Už tai nieko nei mamkom, nei vaikam nesakom, nors mažui gali viską pasakoti, dar dzin lotuliukas.gif , o dičkė moka paslaptis laikyti, bet geriau nekankinsim vaiko, sužinos kai reikės krautis lagaminus biggrin.gif . Dabar tik sukneles gražias užsisakinėjam, tipo vasarai, o ir pas mus vasarų karštų būna, tai ir ramu. Jei kas pasikeis, nebūsim žadėję ir neištesėję, o jei viskas pagal planą, bus puiki staigmena mokslo metų pabaigai thumbup.gif
Mano tai draugės karksi, vajė vajė, todėl konkrečiai nieko nesakau, tik sakau, kad svajojam, norėtumėm... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 24, 21:34)
As irgi su klausimu - Kemere be problemu susikalbeti rusiskai?

O Sidėje? 4u.gif Agentė sakė, kad daug kas orientuota į vokiečius biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali paaiškinti kas yra tie a la carte restoranai?
Atsakyti